Binnaz Abla

Kasim ayina giriyoruzz kizlaarrr bu yilin da bitmesine azz kaldi , ve bizim hala beklentilerimiz gerçekleşmedi.. Halbuki yillardir fallarimizda ne ekimler ne kasimlar soylenmistii hepsi geldi gecti sonuc husran :)
Aylarca eylülü hevesle bekledim , eylülde avcumu yaladım
simdi de aralik subat deniyor..

Ya kızlar nehirin pembeliğinden degilde sanirim o kadar profesyonel fal baktirdiktan sonra komsu teyse tarzı beni kesmiyo. Şapka var , bayrak var , devlet kapısı , temiz kagit kismet filan
Ay banada onların aynısııını dedii

Ya kızlar nehirin pembeliğinden degil de sanirim o kadar profesyonel fal baktirdiktan sonra komsu teyse tarzı beni kesmiyo. Şapka var , bayrak var , devlet kapısı , temiz kagit kismet filan

Evet tam olarak komşu teyze tarzı var. Biliyorsun benim fincanda yer alan bi iki rakam üzerinden 2 dakika boyunca ne olabilir bu şu ay da 3o çekiyo öteki 31 çekiyo ama şurası da şöyle diye acayip uzun takılı kalmıştı oraya bi de beni tatmin etmeyen bir şey daha ben anlatırım artık sen bilcen eski sevgilin mi yenisini mi diyor, yahu fal baktırıp netleşicez derken kadın bilinmeyenli bi denklem daha sunuyor otur düşün artık bu benimki mi başkası mı diye=)

Ahahaha çok güldüm buna

ay evet ahahha. bide sanirim ezberledigi bikac sembol var herkese onun uzerinden yorum yapiyor iyi hoş ama 20 tl etmez emin olmak icin ikinci kez baktirdim ki hic gerek yokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…