Banada normalde fincanin kulpunun oldugu yerden tarih veriyorum ama sende gozukmuyo kulpu demisti ve birden cok sayi soylemisti ; 3cikmis 3 gun 3hafta 3ay ... 6 cikmis 6gun 6hafta 6ay demisti tabi benm devreler yanmisti o an :)) birde 16si 19u vs biseyler soylemisti. velhasil cikmadiay evet ahahha. bide sanirim ezberledigi bikac sembol var herkese onun uzerinden yorum yapiyor iyi hoş ama 20 tl etmez emin olmak icin ikinci kez baktirdim ki hic gerek yokmus
Bana da butun alfabeyi saymis ve tutturamamisti :)Banada normalde fincanin kulpunun oldugu yerden tarih veriyorum ama sende gozukmuyo kulpu demisti ve birden cok sayi soylemisti ; 3cikmis 3 gun 3hafta 3ay ... 6 cikmis 6gun 6hafta 6ay demisti tabi benm devreler yanmisti o an :)) birde 16si 19u vs biseyler soylemisti. velhasil cikmadi
Valla benim de gönlüm ister ki tutsun ama cok genel gecer guven vermeyen yorumlari var :)Hayyyttt demeyin öyleNehir'ime... Kemal'den sonra beni evlendiren ikinci yorumcu dur Nehir...
3 kişi var fincanda.... hangisiyle evleneceğim konusunda kafası karışık biraz....Ama zamanla netleşecek inanıyorum..... harf konusunda üstüne tanımam. 6 harften 5'ini söyledi kadın... acaba aklımızdakiler mi yansıyor fincana
Benim eski sevgilimin bütün harflerini saymıştı öyle uydurup da tutabilcek harfler de değil ama eksiksiz saymıştı dedim noliyorHayyyttt demeyin öyleNehir'ime... Kemal'den sonra beni evlendiren ikinci yorumcu dur Nehir...
3 kişi var fincanda.... hangisiyle evleneceğim konusunda kafası karışık biraz....Ama zamanla netleşecek inanıyorum..... harf konusunda üstüne tanımam. 6 harften 5'ini söyledi kadın... acaba aklımızdakiler mi yansıyor fincana
Benim eski sevgilimin bütün harflerini saymıştı öyle uydurup da tutabilcek harfler de değil ama eksiksiz saymıştı dedim noliyorçünkü onun için atmamıştım ondan sonraki ex için atmıştım
peki kartlar doğru bilgi verdimi doğru cıktımı yanıltıımı yanı seniBen 1 tarot 2 katina baktrdm bir konu için yakın gelecek ve sonuç kartları benzer kartlar cıktı....aynı sonuca ulaştı yani 3 falda... Hani burdaki ark fal kartlarınıza bakıym dememin sebebi bu ... Beni hümacık ilan etti bazıları..olaya mantık acısından baktım evet fal evet saçma yalan belki ama 3 fal ve aynı sonuca ulaştı hepsi...enerji geçiyor demekki online kartlara
benim gerizekalı sevgilimin hem harflerini hem tipini tamamen bildi. sembol olarak takıldığı bir at vardı, o da asla görülmeyecek gibi bir at değildi. kendime hiç bakamayan ben o atı görmüştüm
pembe istemediğimi de söylemiştim, ne görüyorsam o merak etme demişti. tarihler de netti, durum da çok netti. pembe istemiyorum diyenlere ona göre bakıyorlar herhalde. hepsini tek tek uyarmak mı lazım?
ay evet ahahha. bide sanirim ezberledigi bikac sembol var herkese onun uzerinden yorum yapiyor iyi hoş ama 20 tl etmez emin olmak icin ikinci kez baktirdim ki hic gerek yokmus
Ahahaha 3 gün önce bana da çıkmıştı hatta tweet atmışım öyleAt demişken geçen gün falımda beliren unicornu paylaşmadan geçemedim
Ahahaha 3 gün önce bana da çıkmıştı hatta tweet atmışım öyle
Su anki durumu yansıttı gelecek beklemede .. Açıkcası beklemiyorumda artık.... Hüma Temmuz demişti ... Elif Ağustos ta baktrdm ... 2-8 ay arası dedi... Sanki Ekim Kasım gbi hissediyorum flnpeki kartlar doğru bilgi verdimi doğru cıktımı yanıltıımı yanı seni
At ama sorunu da yazkızlar şöyle herseyı cat cat sölicek kim var söle soğuk duıs yapıcak bıde kızlar katınadan anlayan varmı su humaya gönderdıgm kartlara bı bakın pembecimi hadı be anam be
Selâm bende akrepgöz e fal attım çok olumsuz konuştu hiç mi tutmadıÇıkan fal haberleri ve patlayanlar
Tellwe
Nicolata patladı
Yeşilçingene zaman verdi tuttu
Akrepgöz patladı
Fal sepeti
Nesibe tuttu tamamen
İzmirli katina tuttu
Dennis tuttu direk
Firuzen patladı tarihte
Bir yolun var
Serkan tek tuttu
Ben bir yıl önce atmıştım bi dediği bile çıkmadıSema bana iki zaman aralığı verdi. tarihlerinin tuttuğu oldu mu kızlar
şuanki durumu doğrumu yansıttı kankiSu anki durumu yansıttı gelecek beklemede .. Açıkcası beklemiyorumda artık.... Hüma Temmuz demişti ... Elif Ağustos ta baktrdm ... 2-8 ay arası dedi... Sanki Ekim Kasım gbi hissediyorum fln
banaa cıkmadıBen bir yıl önce atmıştım bi dediği bile çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?