Binnaz Abla

ay evet ahahha. bide sanirim ezberledigi bikac sembol var herkese onun uzerinden yorum yapiyor iyi hoş ama 20 tl etmez emin olmak icin ikinci kez baktirdim ki hic gerek yokmus
Banada normalde fincanin kulpunun oldugu yerden tarih veriyorum ama sende gozukmuyo kulpu demisti ve birden cok sayi soylemisti ; 3cikmis 3 gun 3hafta 3ay ... 6 cikmis 6gun 6hafta 6ay demisti tabi benm devreler yanmisti o an :)) birde 16si 19u vs biseyler soylemisti. velhasil cikmadi

Hayyyttt demeyin öyle Nehir'ime... Kemal'den sonra beni evlendiren ikinci yorumcu dur Nehir...
3 kişi var fincanda.... hangisiyle evleneceğim konusunda kafası karışık biraz.... Ama zamanla netleşecek inanıyorum..... harf konusunda üstüne tanımam. 6 harften 5'ini söyledi kadın... acaba aklımızdakiler mi yansıyor fincana

Bana da butun alfabeyi saymis ve tutturamamisti :)

Valla benim de gönlüm ister ki tutsun ama cok genel gecer guven vermeyen yorumlari var :)

Benim eski sevgilimin bütün harflerini saymıştı öyle uydurup da tutabilcek harfler de değil ama eksiksiz saymıştı dedim noliyor çünkü onun için atmamıştım ondan sonraki ex için atmıştım

Benim eski sevgilimin bütün harflerini saymıştı öyle uydurup da tutabilcek harfler de değil ama eksiksiz saymıştı dedim noliyor çünkü onun için atmamıştım ondan sonraki ex için atmıştım

benim gerizekalı sevgilimin hem harflerini hem tipini tamamen bildi. sembol olarak takıldığı bir at vardı, o da asla görülmeyecek gibi bir at değildi. kendime hiç bakamayan ben o atı görmüştüm

pembe istemediğimi de söylemiştim, ne görüyorsam o merak etme demişti. tarihler de netti, durum da çok netti. pembe istemiyorum diyenlere ona göre bakıyorlar herhalde. hepsini tek tek uyarmak mı lazım?

peki kartlar doğru bilgi verdimi doğru cıktımı yanıltıımı yanı seni

At demişken geçen gün falımda beliren unicornu paylaşmadan geçemedim

Eklentiler

• IMG_3215.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 51
ay evet ahahha. bide sanirim ezberledigi bikac sembol var herkese onun uzerinden yorum yapiyor iyi hoş ama 20 tl etmez emin olmak icin ikinci kez baktirdim ki hic gerek yokmus

Yani evet forumda bayrak meselesini çok okudum herkese diyor diye. Snowwhite06 çok beğeniyordu ama eskiden çıkıyordu da ona. Benim de bir daha baktıracağım biri değil diye düşünüyorum şimdilik.

kızlar şöyle herseyı cat cat sölicek kim var söle soğuk duıs yapıcak bıde kızlar katınadan anlayan varmı su humaya gönderdıgm kartlara bı bakın pembecimi hadı be anam be

peki kartlar doğru bilgi verdimi doğru cıktımı yanıltıımı yanı seni
Su anki durumu yansıttı gelecek beklemede .. Açıkcası beklemiyorumda artık.... Hüma Temmuz demişti ... Elif Ağustos ta baktrdm ... 2-8 ay arası dedi... Sanki Ekim Kasım gbi hissediyorum fln

Selâm bende akrepgöz e fal attım çok olumsuz konuştu hiç mi tutmadı

Su anki durumu yansıttı gelecek beklemede .. Açıkcası beklemiyorumda artık.... Hüma Temmuz demişti ... Elif Ağustos ta baktrdm ... 2-8 ay arası dedi... Sanki Ekim Kasım gbi hissediyorum fln
şuanki durumu doğrumu yansıttı kanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…