Binnaz Abla

bugün nehire baktırdım
30 tane harf saydı hiiiçbiri tutmadı ya şaka gibi

Kızlar bana binnaz da katina bakan birini önerebilir misiniz. son kredilerimi kullanmak istiyorum. Kemal e kahve atacaktim fakat girmiyor bir türlü

Bence ilk fal krizi anında Emre'ye de baktır daha önce tutturmuş sonuçta. Dur bakalım hayırlısı karıştırma kafanı akışa bırak=) Eren'e göre yenisi ne zaman geliyormuş?
Eren benim 1 yıla yakın ayrı olan arkadaşımın barışacağı söylemişti kız imkansız falan demişti evlendiler çocukları oldu baby shower bile yaptık ondan güvenerek gittim aslında Emre bende tam isabetti şu tarihler bi gelsin geçsin diyeceğim ama daha eski ilişki için baktırmam gibi öylesine giderim

kzılar katına kesın sonuc verırmı bı söyleseniz

Ekin sarpen e aticaktim 10 kredi farkla atamadim. Şevval de konusuluyordu ona atayım sonra bir daha kredi yuklemeyim diyorum
Ekin i bilmiyorum belki daha iyidir ama Şevval'in dediği her bir kelime nokta atışıydı bende.. tabi gelecek ne olur bilmiyorum Hüma ile aynı konuştu bana Şevval Erdal.. Birde Aslıhan Yılmaz vardı o da iyiydi bakabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…