- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
tümay cennet mi şevval erdal mı son gümüş madalya puanları bitirip binnazı siliyorum...Tümay cennet var
Bu kaçıncı silmen acabatümay cennet mi şevval erdal mı son gümüş madalya puanları bitirip binnazı siliyorum...
ne demiş düşüne düşüne erteliyosun mu demiş?bu son kızlar gerçekten maddi olarakta çöktüm zaten ki öteledik tarihleri bugün sezgide aynı şeyi söylemiş..
Şevvaltümay cennet mi şevval erdal mı son gümüş madalya puanları bitirip binnazı siliyorum...
Prenses efsanedir yaBir bomba çıktı karşıma
prenses34
arkadaşımın nişanlısı güya beni bank asya da güvenlik görevlisi olarak işe sokacakdı bank asya insan kaynaklarından bi arkaşı varmış o beni güya işe alcakmış yalan sölüyo dimi?ben önümüzdeki hafta sonuna kadar işe gireceğim dimi?
Düşün işte falı bu tipler baktrr arkadaslar ayılalım artkBir bomba çıktı karşıma
prenses34
arkadaşımın nişanlısı güya beni bank asya da güvenlik görevlisi olarak işe sokacakdı bank asya insan kaynaklarından bi arkaşı varmış o beni güya işe alcakmış yalan sölüyo dimi?ben önümüzdeki hafta sonuna kadar işe gireceğim dimi?
Birisi Bank Asya diye bir banka artık yok dese sevabına... bunun için 100 fal baktırır bu kız....Bir bomba çıktı karşıma
prenses34
Birisi Bank Asya diye bir banka artık yok dese sevabına... bunun için 100 fal baktırır bu kız....
Üzülüyorum nedense bu kıza :/Bir bomba çıktı karşıma
prenses34
aynen zamanı ötelemişsin demiş resmen....ne demiş düşüne düşüne erteliyosun mu demiş?
Ah mithat ahh :)Kıskanmayın..100 sevgilisi var hatunun..
Cemal mi deseem Ahmet 'e mi gitsem.. Mehmet de hoş çocuk, Ali de fena diil...
:)
Ayyyy selami ile ayrıldılar mı?Kıskanmayın..100 sevgilisi var hatunun..
Ne zaman?Baktırdım ben cnm
Nasıl daha önce keşfedemedim yaPrenses efsanedir ya
Mithatlan evlenmiştir şimdiye kadarAyyyy selami ile ayrıldılar mı?
Sezaiyi de ekleyelimKıskanmayın..100 sevgilisi var hatunun..
Mithati Duygu elinden almisti cok sinirliydi onaMithatlan evlenmiştir şimdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?