- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
Bir bomba çıktı karşıma
prenses34
arkadaşımın nişanlısı güya beni bank asya da güvenlik görevlisi olarak işe sokacakdı bank asya insan kaynaklarından bi arkaşı varmış o beni güya işe alcakmış yalan sölüyo dimi?ben önümüzdeki hafta sonuna kadar işe gireceğim dimi?
AminAllahım lütfen güzel birşeyler olsun Kasım'da
Ekin bende tam bir fiyasko çıktı.iki ay demişti 3. aya girdim.ki zamanı öteleme gibi durumumda yoktu.bana yeni kısmet bulup evlendirdi kader çizgime bir çizik attı.oda diğerleri gibi eskisinin döneceğini vurgulamadan geçmedi fakat ben o noktada yeter ulan deyip yeni kişiyle yoluma gidecekmişimEkin i bilmiyorum belki daha iyidir ama Şevval'in dediği her bir kelime nokta atışıydı bende.. tabi gelecek ne olur bilmiyorum Hüma ile aynı konuştu bana Şevval Erdal.. Birde Aslıhan Yılmaz vardı o da iyiydi bakabilirsin..
Zeynep Aksu nabza şerbet misali nedesen ona göre yorumluyo.olasılıklar dahilinde konuşuyor.Hüma anı çok güzel analiz ediyor.bazı ince noktalarda öngörüsünü yaşamışlığım çok vardır.ben epeyce ara verip Hümaya giderim gene.çünkü ilk falı bire bir tarihlerle tutmuştu.sonra çok sekteye uğramıştı falları.sadece ufak tefek şeyler dışında isabetli değildi.şunu çözdüm çok fal baktırmak doğru değil kartların enerjisini bozuyormuşuz.hümanın baktığı ilk fal benimde ilklerimdi.katinaya 20 günde bir , tarot kartlarına birkereye mahsus bir soru sorulurmuş,kahve haftada bir olabilirmiş.Asenat hanımın öngörüsü:)hüma zeynep aksu
Bence mantıklı hergün fal baktiriyorum her biri başka birşey diyor kafam karışıyor haliyle enerjimde alt üst oluyoZeynep Aksu nabza şerbet misali nedesen ona göre yorumluyo.olasılıklar dahilinde konuşuyor.Hüma anı çok güzel analiz ediyor.bazı ince noktalarda öngörüsünü yaşamışlığım çok vardır.ben epeyce ara verip Hümaya giderim gene.çünkü ilk falı bire bir tarihlerle tutmuştu.sonra çok sekteye uğramıştı falları.sadece ufak tefek şeyler dışında isabetli değildi.şunu çözdüm çok fal baktırmak doğru değil kartların enerjisini bozuyormuşuz.hümanın baktığı ilk fal benimde ilklerimdi.katinaya 20 günde bir , tarot kartlarına birkereye mahsus bir soru sorulurmuş,kahve haftada bir olabilirmiş.Asenat hanımın öngörüsü:)
He he kesin sonuçkzılar katına kesın sonuc verırmı bı söyleseniz
merak ettim…Kasım için astroloji yorumu var... Benim takip ettiğim bir uzmanın. Sadece aylık haftalık yorumlarını beğenerek okuyorum. Ama link vermek yasaktı galiba.... özetle ilk yarı ehhhh işte.... 2. Yarı fena... direk 2017 ye geçsek ya....
sezgiye artık baktırmıyorum. Gelen falı okumaya korkuyorum çünkü. En son 2 ay önce baktırdığımda Kasımda olumsuz bir haber alacağımı söylemişti. O da gerçekleşirse bana baktığı tüm fallar %70 oranında çıkmış olacak.bu son kızlar gerçekten maddi olarakta çöktüm zaten ki öteledik tarihleri bugün sezgide aynı şeyi söylemiş..
Kasım için astroloji yorumu var... Benim takip ettiğim bir uzmanın. Sadece aylık haftalık yorumlarını beğenerek okuyorum. Ama link vermek yasaktı galiba.... özetle ilk yarı ehhhh işte.... 2. Yarı fena... direk 2017 ye geçsek ya....
AmiinnnAllahım lütfen güzel birşeyler olsun Kasım'da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?