Binnaz Abla

Ya dolandırıcı bunlar gerçekten copy paste
ibrahim47

Ya arkadas bu sitede adam akilli fal bakan yok mu ben erkegim siz esin duygusal bir adam diyorsunuz ben is hayatim ve maddi durumum nasil olacak diyorum siz bana baska telden yaziyorsunuz lutfen rica ediyorum iyice yogunlasip yeniden yazin su fali goreviniz de fal bakmak degil mi zaten neden ilgilenmeden yaziyorsunuz yogunlasarak yazmanizi bekliyorum
+ Devamı

Bunu geçen bende gördüm aaa sahi noldu bu kıza dedim. Bazen acaba parodi hesap mı bile diyorum aslında hepimiz birer prenses34'üz. Allah o Mithat'ları da bilidiği gibi yapsın

Byv serkan tek hiç kart yorumluyor gibi değil ya, bu kadar nokta atışı bu kadar iyi analiz akıllara zarar serkana söylemedim benimkiyle buluşacağımızı ama bildiğin bir mekanda buluşma gözüküyor dedi hemde verdiği zamanda tutuyor. Denemelisiniz arkadaşlar.

Ekin bende tam bir fiyasko çıktı.iki ay demişti 3. aya girdim.ki zamanı öteleme gibi durumumda yoktu.bana yeni kısmet bulup evlendirdi kader çizgime bir çizik attı.oda diğerleri gibi eskisinin döneceğini vurgulamadan geçmedi fakat ben o noktada yeter ulan deyip yeni kişiyle yoluma gidecekmişim

hüma zeynep aksu
Zeynep Aksu nabza şerbet misali nedesen ona göre yorumluyo.olasılıklar dahilinde konuşuyor.Hüma anı çok güzel analiz ediyor.bazı ince noktalarda öngörüsünü yaşamışlığım çok vardır.ben epeyce ara verip Hümaya giderim gene.çünkü ilk falı bire bir tarihlerle tutmuştu.sonra çok sekteye uğramıştı falları.sadece ufak tefek şeyler dışında isabetli değildi.şunu çözdüm çok fal baktırmak doğru değil kartların enerjisini bozuyormuşuz.hümanın baktığı ilk fal benimde ilklerimdi.katinaya 20 günde bir , tarot kartlarına birkereye mahsus bir soru sorulurmuş,kahve haftada bir olabilirmiş.Asenat hanımın öngörüsü:)

Bence mantıklı hergün fal baktiriyorum her biri başka birşey diyor kafam karışıyor haliyle enerjimde alt üst oluyo

Kasım için astroloji yorumu var... Benim takip ettiğim bir uzmanın. Sadece aylık haftalık yorumlarını beğenerek okuyorum. Ama link vermek yasaktı galiba.... özetle ilk yarı ehhhh işte.... 2. Yarı fena... direk 2017 ye geçsek ya....

merak ettim…
nerden okuyabilirim :)

Dayanamadı
bu son kızlar gerçekten maddi olarakta çöktüm zaten ki öteledik tarihleri bugün sezgide aynı şeyi söylemiş..
sezgiye artık baktırmıyorum. Gelen falı okumaya korkuyorum çünkü. En son 2 ay önce baktırdığımda Kasımda olumsuz bir haber alacağımı söylemişti. O da gerçekleşirse bana baktığı tüm fallar %70 oranında çıkmış olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…