Binnaz Abla

Ah hüma ahhhhh
Kasımda çocuk bana dönücekti dönmezse yaktım çıranı [/QUOTE
Bence mantıklı hergün fal baktiriyorum her biri başka birşey diyor kafam karışıyor haliyle enerjimde alt üst oluyo
aynen benimde öyleydi aylık 1000 tl lik fallar baktırıyordum.şimdi baktırmıyorum kafam rahatladı enerjim yerine geldi.ki kredimde var beklemedeyim.çok istersem birara baktıracam.ama akış yenilensin bir iki ay sonra belkim.birde şunu gördüm fal baktırdıkça olumsuz olayları yaşıyorsun ötesi gelmez en iyi yorumcuya bile danışsan falı çıkmaz.

ben aslında dün gece bir karar aldım. bu binnazda bildirimini açtığım kim varsa kapattım öncelikle (asenat hariç )

çocuğun numarasını sildim. ezberimde var kaydetmem 2 saniyelik iş. hatta ezberi bırak ortak bulunduğumuz bir whatsapp grubu var. kaydetmeden de çevrimiçi mi değil mi diye bakabilirim çok kısa bir sürede
ama sonuç olarak sildim. bi ara bakasım geldi o grubu açıp ordan baksam mı dedim ama vazgeçtim. bakmadım

sonra burda durdukça aklıma fal düşer yine diye kadınlar kulübünden de çıkış yaptım :) bi süre girmeyi düşünmüyodum

ama o olmadı tabi sabahına geri girdim hemen

yine eskisi gibi şu kadar gün baktırmayacağım demek istemiyorum, bu kuralı 1-2 defa çiğnedim çünkü
ama en azından bi 2 hafta baktırmak istemiyorum gerçekten
ki daha önce 2 hafta boyunca baktırmadığım vardı, şimdi niye olmasın :)

çünkü farklı bir şey yok ki…
kaç kişiye attım hepsi aynı. barışcaksınız canım diyorlar bi de tutmayan tarihler veriyolar

gece de rüyamda onu gördüm zaten. gayet uzun bir rüyaydı ve rüyanın çoğunu hatırlıyorum ki genelde unuturum. gerçekçiydi de, etkilendim burda yorum kısmına konu açtım hatta :)

biraz artık kendimi rahat bırakmak istiyorum…

sizi seviyorum

ah su katına kartlarının durustlugune bi güvensem ahh ahh

Kızlar çıkan tarih tutan fallar hangileri katina mı kahve mi?kahveler bende hep uzun vade çıkmış

Asenat geldiğinde zam yapar diye korkuyorum...bende tek o yüzden appı silmiyorum....bi asenat açık...ama hatun yok...

Asenat geldiğinde zam yapar diye korkuyorum...bende tek o yüzden appı silmiyorum....bi asenat açık...ama hatun yok...
asenatı yakalayabileceğimi zaten pek düşünmüyorum da hadi bakalım…
benim telefonumda uygulama yok, olsa da dün gece silerdim :)

bu arada bu bilmem kaçıncı defa aldığım fal bırakma kararında nehirin de etkisi oldu

sabah kahve içtim, niyetim sezgiye atmaktı aslında. sonra bi baktım nehir çevrimiçiydi. aa dedim madem ona atayım hem daha ucuz hem de 2 dkya yorumlar. nehir de beğeniliyordu sonuçta diye. attım. 1 saati geçti benim yorum hala gelmemişti. artık evden çıkmam gerekiyodu, çıktım. gün içinde de internete hiç giremedim. aklım nehirin yorumunda kaldı

akşam dönerken de yolda ne dedi acaba diye düşündüm, heveslendim bayağı resmen. akşam dinledim yorumu. gerçekten tatmin olmadım

elle tutulur bir şey yoktu bence. diğer tüm fallar gibi tarih verdi dönüş var dedi o da napsın

o zaman düşündüm yani bu kaçıncı? aynı yorumları dinlemek için para akıtıp akıtıp duruyorum. bundan memnun kalmadım sezgiye atcam 35 tl sonra başkasına atıcam 25 tl derken derken yine uçucam ben

tutsalar gam yemeyeceğim, kaç tane falım çöp oldu benim

bir de resmen öylesine şevval erdalın sayfasına baktım çevrimiçiydi. aa dur atayım o da övülmüştü dedim. bastım, kartları seçmeden çıkmam gerekti ama sonra hemen geri girdim. baktım dolmuştu. bi 2-3 saat sayfasını yeniledim hep meşguldü

böyle olunca da bi dur kızım dedim, azıcık kendine engel ol sonra zaten fal atmak istemeyeceksin. bak sadece sezgiye atacam derken bir de şevval çıktı başına, atabilsen 35 tl gitmişti. e atamadın noldu öldün mü meraktan, atabilsen başın göğe mi erecekti sanki dedim

sonra da bi 2 hafta en az kendimi tutmaya karar verdim işte

burdan falımı ben evden çıktıktan sonra atan nehir ateşoğluna, tüm gün internete giremememi sağlayıp bende fal beklentisini yükselten evrene ve de şevvali ben çıktıktan 2 sn sonra hemen yakalayan arkadaşa teşekkür ediyorum, karar vermemde payları büyük çünkü

ben sezgi hariç kimseye kahve atmam artık kolayına o derece diyebilirim..katina zaten sevmem bi hüma belki bi iki ay sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…