- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
Bence kahveKızlar çıkan tarih tutan fallar hangileri katina mı kahve mi?kahveler bende hep uzun vade çıkmış
Hümayla sezgi bende ters konuştuben sezgi hariç kimseye kahve atmam artık kolayına o derece diyebilirim..katina zaten sevmem bi hüma belki bi iki ay sonra...
hüma olumsuzmuyduHümayla sezgi bende ters konuştu
Öyle bi ihtimal olabilir mihüma olumsuzmuydu
evet en çok konuşulan o bende attım baktırdım kendisine çok memnunum tarihe daha var...KASIMIN SONUNA KDR VAKIT VAR KUZUM SENDE GUVENIYOMSUN HUMAYA EN COK KONUSULAN O
inş çıkar cnm çıkcak gibimiÖyle bi ihtimal olabilir mitabikide olumluydu (esas konu için)
ne tarıh verdi cnmevet en çok konuşulan o bende attım baktırdım kendisine çok memnunum tarihe daha var...
ama konuyu sende biliyorsun buna göre kafanda çıkarım yap...yÖyle bi ihtimal olabilir mitabikide olumluydu (esas konu için)
aslında gün saymamaya çalışıyorum kasım ortası dedi...ve katinadaki herkes öyle dedi kahveler 1 ay bir buçuk ay sonra dedi...bilemiyorum...ne tarıh verdi cnm
kahve falına bn cok ınanmam sen katınaya guven enerjısı yuksek kartlarama konuyu sende biliyorsun buna göre kafanda çıkarım yap...y
aslında gün saymamaya çalışıyorum kasım ortası dedi...ve katinadaki herkes öyle dedi kahveler 1 ay bir buçuk ay sonra dedi...bilemiyorum...
inşallah diyorum hümaya çok güvendim ama burda pembeci filan denilince...güven kırılıyor istemesemde...içim hümaya güven diyor bilemiyorum...kahve falına bn cok ınanmam sen katınaya guven enerjısı yuksek kartlar
bence pembeci deil olmusularıda varinşallah diyorum hümaya çok güvendim ama burda pembeci filan denilince...güven kırılıyor istemesemde...içim hümaya güven diyor bilemiyorum...
vallahi hüma akrep burcuymuş akrep burçlarıyla benim enerjim tutar çok...ama bana öyle pembiş pembiş bakmadı yani sadece iletişim tarihi verdi...yanı ınsallah huma olmayan kartlarıda kendi zevkıne göre yorumlamyıodur hanı pembeci ya ay ne bilimki hera bakım cok kötü şeyler söyledi bana aslında
Ya benim gecmisi bildi baya güzeldi ama olumluydu olcak dedi ama hiç ışık yok ve olumsuz demişti biri hakkında o çıktıvallahi hüma akrep burcuymuş akrep burçlarıyla benim enerjim tutar çok...ama bana öyle pembiş pembiş bakmadı yani sadece iletişim tarihi verdi...
Bence fallarla yaşama derim olmadığında çok üzülürsün.zaten bir ilişki ayrılığa meyilliyse kesin ayrılık oluyor.ben bir yıl uğraştım durdum ki benimki deli gibi seviyordu neoldu gene bitti.halada aklı bende ama biraraya gelmemiz çokzor çünkü biz dışında faktörler vardı.inşallah diyorum hümaya çok güvendim ama burda pembeci filan denilince...güven kırılıyor istemesemde...içim hümaya güven diyor bilemiyorum...
geçmişte harika analizde harika hüma kesinlikle..gelecek bilemem bekliyorum işte...Ya benim gecmisi bildi baya güzeldi ama olumluydu olcak dedi ama hiç ışık yok ve olumsuz demişti biri hakkında o çıktı
fallarla yaşamak değilde biçok fal atınca kafası karışmak gibi düşünün biteceği varsa elbet biter...ki geleceği biz şekillendiririz fallar değil ki....Bence fallarla yaşama derim olmadığında çok üzülürsün.zaten bir ilişki ayrılığa meyilliyse kesin ayrılık oluyor.ben bir yıl uğraştım durdum ki benimki deli gibi seviyordu neoldu gene bitti.halada aklı bende ama biraraya gelmemiz çokzor çünkü biz dışında faktörler vardı.
genede katinaya guvenmeli diye dusunuyorumfallarla yaşamak değilde biçok fal atınca kafası karışmak gibi düşünün biteceği varsa elbet biter...ki geleceği biz şekillendiririz fallar değil ki....
valla canım ben bir dönem tamda böyle yaşadım.mesela benim ayrılığı kimse söylememişti.herkes olacak deyip durmuştu.bende de bunun rahatlığı çok vardı.sonrasında 10 kilo verdim.hayatım,işlerim çok sekteye uğradı.odamda günlerce kimseyle görüşmeden yaşayıp durdum.çok şükür sonra Hz yunusun duasını,inşirahı sürekli okuyup durdum ve çok rahatlamaya başladım günler geçtikçe.maddi olarakta çokmüştüm.sonra o paralarla alışverişe vurdum kendimi,bununda yanlış olduğunu ve mutluluk getirmediğini anladım şimdilerde filim izliyorum,müzik dinliyorum,arkadaşlarımla takılıyorum ve yavaştan yavaşa unuttuğumu farkettim.bazen yüzünü hatırlamak istiyorum gözümün önüne gelmiyor bile.benimde hislerim çok güçlüdür çevremdeki kimsede yanılmadım.sadece ne zaman içimdeki öfke,nefret biterse o zaman kapımda biteceğini biliyorum.bunun için son zamanlarda çok iyi insan olmaya gayret ediyorum ve onu ailesini affettiğimi artık düşünüyorum.yani benimkinin eli kulağında.sonuç nemi olur gene olmaz bundan da eminimfallarla yaşamak değilde biçok fal atınca kafası karışmak gibi düşünün biteceği varsa elbet biter...ki geleceği biz şekillendiririz fallar değil ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?