- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
hümaya güvendim zaten başka bi katina daha attım selma aydın a binnazda o da aynı tarihi vermiş aklıma akşam geldi şaşırdım kaldımgenede katinaya guvenmeli diye dusunuyorum
selma aydın bana patladı ona guvenme ama humaya ıcımden bı ses guven dıyohümaya güvendim zaten başka bi katina daha attım selma aydın a binnazda o da aynı tarihi vermiş aklıma akşam geldi şaşırdım kaldım)
bu kadar emin olma canım yapmam yapamam olmaz deyip neler yapıyoruz bazen ön yargılı bakma olaylara...Allah kalbine gönlüne göre versin canım...valla canım ben bir dönem tamda böyle yaşadım.mesela benim ayrılığı kimse söylememişti.herkes olacak deyip durmuştu.bende de bunun rahatlığı çok vardı.sonrasında 10 kilo verdim.hayatım,işlerim çok sekteye uğradı.odamda günlerce kimseyle görüşmeden yaşayıp durdum.çok şükür sonra Hz yunusun duasını,inşirahı sürekli okuyup durdum ve çok rahatlamaya başladım günler geçtikçe.maddi olarakta çokmüştüm.sonra o paralarla alışverişe vurdum kendimi,bununda yanlış olduğunu ve mutluluk getirmediğini anladım şimdilerde filim izliyorum,müzik dinliyorum,arkadaşlarımla takılıyorum ve yavaştan yavaşa unuttuğumu farkettim.bazen yüzünü hatırlamak istiyorum gözümün önüne gelmiyor bile.benimde hislerim çok güçlüdür çevremdeki kimsede yanılmadım.sadece ne zaman içimdeki öfke,nefret biterse o zaman kapımda biteceğini biliyorum.bunun için son zamanlarda çok iyi insan olmaya gayret ediyorum ve onu ailesini affettiğimi artık düşünüyorum.yani benimkinin eli kulağında.sonuç nemi olur gene olmaz bundan da eminim
ikiside aynı tarihleri vermişler şok oldum düşününce tesadüf mü bilemedim ikiside katina...selma aydın bana patladı ona guvenme ama humaya ıcımden bı ses guven dıyo
ben umutusuzm ama bence huma sana cıkıcakikiside aynı tarihleri vermişler şok oldum düşününce tesadüf mü bilemedim ikiside katina...
Selmanın söylediği tüm tarihler atmasyon hiç birimi tutmaz.hatta verdiği tarihlere baktım en kötü zamanların yaşandığı tarihler.oysaki pembiş pembiş tarihlerdihümaya güvendim zaten başka bi katina daha attım selma aydın a binnazda o da aynı tarihi vermiş aklıma akşam geldi şaşırdım kaldım)
o zaman hümayla ikisi de batıyor patlıyor:)))desenize oyy oyyy....Selmanın söylediği tüm tarihler atmasyon hiç birimi tutmaz.hatta verdiği tarihlere baktım en kötü zamanların yaşandığı tarihler.oysaki pembiş pembiş tarihlerdi
hüma atmazda selma atıyoo zaman hümayla ikisi de batıyor patlıyor:)))desenize oyy oyyy....
aynı tarihler :))ikisi birden ya batacak ya çıkacak yani:)))hüma atmazda selma atıyo
bence inanma o vakit çokta kaptırma bi iletişimin var mı bu kişiyle 5 yıl çok olmuş çünkü boşuna umut besleme...bende ınanmıyorum 5 yıl once ayrıldıgm birine huma evlenıcen kişi diyo ah bi anlasam
5 yılda unutamadın mı burcun ne kübbende ınanmıyorum 5 yıl once ayrıldıgm birine huma evlenıcen kişi diyo ah bi anlasam
bncede ınanmıyorum zaten gelsede ıstemem olmaz yanı huma sadece bende yanlılyo sanırımbence inanma o vakit çokta kaptırma bi iletişimin var mı bu kişiyle 5 yıl çok olmuş çünkü boşuna umut besleme...
kova kanki ya baskalarındanda hoşlandım ama o aklıma dustu hep5 yılda unutamadın mı burcun ne küb
Ya benimde burcum kovakova kanki ya baskalarındanda hoşlandım ama o aklıma dustu hep
ay bebeım senle enerjımız tuttu ozaman huma sana cıkarsa banada cıkıcak demektir :) huma sana kasım sounun verdi demi yerım seni :)Ya benimde burcum kovabende aynı durumdayım işte 3 yıl olcak benimde
evlenicen insan bu adam fln dedimi sanaay bebeım senle enerjımız tuttu ozaman huma sana cıkarsa banada cıkıcak demektir :) huma sana kasım sounun verdi demi yerım seni :)
Yok demedi o kadarınıevlenicen insan bu adam fln dedimi sana
sadece barısmamı var dedi bana ısrarla bunla evlenıcen dıyo yahu ıkı dunya bir araya gelse olmazYok demedi o kadarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?