- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
Ben daha öğrenciyim evlenicen dese çok saçma olurdusadece barısmamı var dedi bana ısrarla bunla evlenıcen dıyo yahu ıkı dunya bir araya gelse olmaz
bana da dedi tüm falarımda.ama benim ki imkansızzzzYok demedi o kadarını
haklısın amabu kadar emin olma canım yapmam yapamam olmaz deyip neler yapıyoruz bazen ön yargılı bakma olaylara...Allah kalbine gönlüne göre versin canım...
Amin cümlemizinhüma atmazda selma atıyo
Elif geçmişi birbir okuyor.ben kadını iki farklı üyelikle test ettim.aynı şeyleri söyledi.fakat gelecek için iki falımda da verdiği tarihler patladı son baktırdığım farklı üyelikteki falımda tarih verememiş.göremedim demiş net tarihi.Ben daha öğrenciyim evlenicen dese çok saçma olurduama elif hanzade evlendirdi beni
ya işte belli başlı yorumcularımız olsun her kafadan bi ses...sen inanıyormusun onunla evleneceğine inanmıyorsun..gerek yok takılmaya...Ben daha öğrenciyim evlenicen dese çok saçma olurduama elif hanzade evlendirdi beni
elif beni de evlendirmişti. aylardır birbirimizden haberimiz bile yokBen daha öğrenciyim evlenicen dese çok saçma olurduama elif hanzade evlendirdi beni
benim eski sevgili de kovaydıYa benimde burcum kovabende aynı durumdayım işte 3 yıl olcak benimde
Elif Hanzade bi harikaydı ya... Tarot kartları falan hikaye... Cok güzel anlatımı hiç soru sormama bile gerek kalmadı... Gecmiş - an mükemmel ...Elif geçmişi birbir okuyor.ben kadını iki farklı üyelikle test ettim.aynı şeyleri söyledi.fakat gelecek için iki falımda da verdiği tarihler patladı son baktırdığım farklı üyelikteki falımda tarih verememiş.göremedim demiş net tarihi.
Ben daha öğrenciyim evlenicen dese çok saçma olurduama elif hanzade evlendirdi beni
Kahve+çizgi falısemaya ne baktırdınız? kahve mi tarot mu katina mı? hangisinde iyi? deneyeyim ve bir molaya gireyim artık
benim eski sevgili de kovaydı
kovalara kinliyim
Kahve+çizgi falı
dur bi kova özelliklerine bakayım benimki tam kova mıymış :)aşkolsun kız ben tam kovayım
katina ama ilişki üzerine :)
aşkolsun kız ben tam kovayım
en bilindik özellikleri uyuyor valla ama zaten aralarında hiçbir kötü huy yok ki…dur bi kova özelliklerine bakayım benimki tam kova mıymış :)
çoğunluk istediyse paylaş canım da oylamamızı yapalım bari :)Kızlar anketle alakalı dönüş almaya devam ediyorum çoğunluğun kabul etmesi konuşulmuştu üstünlük sağlanmasa da çoğunluk sağlandı eğer ciddi bir problem oluşturmuyorsa listeyi paylaşmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?