Binnaz Abla

konunun ilk mesajını da düzenleyebiliyor musun?

Bu listedeki 10 kişiye fal baktirmisim bazılarına 2 3 kez. listede olmayanlar da var baktirdigim. gelecek tahmini hepsi 0.

Ya cidden enerji meselesi bu işler kiraze bende kelime bilemedi anda bile

Anda çok iyiydi zaten o yüzden dadanmıştım
Sonuç dediği gibi olmadı.

Kızlar anket yapmak zorunda mıyız yaaa? Mobil girişte çok sıkıntılı sayfanın ilk mesajı altta kalıyor. Hiç kullanışlı değil.

Zaten değişken bişey falcılar gidiyor geliyor. Yeniler çıkıyor falan. Topiği takip etmek bence daha mantıklı. Anket yapılmasın daha daha mantıklı

Fal sepeti dennis ve vildan var ankette bunlarin çıkanı çok mudur ona göre baktiracagim

Tabiki de zorunda değiliz kimin daha çok beğenildiğini belirlemek istedik,güncel de tutulacak aslında ben de mobilden giriyorum ama cidden geçen sefer ki gibi o kadar kaos çıkacaksa da gerek yok:)

Kızlar yine şeytanın avukatlığını yaptık da Naiaddd la hem venceye hem derine baktırmış kişilere soruyorum; aynı kişi olabilirler mi sizce?
2 kez vence'ye 3 kez derin'e fal atmış biri olarak benzerlik çıkaramadım. Vence üslup olarak daha sert ve keskin. Derin daha naif ama bu kurtlar sofrasında kesinlikle değil diyemiyorum.. ayyyhhhhh vence'nin bsna ilk falı efsaneydi. 2. Baştan savma... derin her zaman özenli Allah için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…