- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
Tellwede doğru dürüst falcı yok byzmelek iyi fikir:) en azından tellwe hakkında karar vermek kolaylaşırtellwe de byzmelek de vardıama her birinden çoğunluk talebe göre ayarlandıysa tamamdır. ben o kısımlarda yoktum, neler konuşuldu dönüp bakamadım da.
Ya cidden enerji meselesi bu işler kiraze bende kelime bilemedi anda bileEski bir kirazeci (ester kira) olarak patır patır patlayan falların haddi hesabı yok bende ki çok beğenirdim
konunun ilk mesajını da düzenleyebiliyor musun?Kızlar anketle alakalı dönüş almaya devam ediyorum çoğunluğun kabul etmesi konuşulmuştu üstünlük sağlanmasa da çoğunluk sağlandı eğer ciddi bir problem oluşturmuyorsa listeyi paylaşmak istiyorum
konunun ilk mesajını da düzenleyebiliyor musun?
evet ama konunun ilk mesajında düzenleme yapılabiliyor, süre sınırlaması yok diye biliyorum. o yüzden sordumSanırım onu anca @Mune düzenleyebilir. Üzerinden 10 dakika bile geçtikten sonra üyeler düzenleme yapamıyor mesajda.
evet ama konunun ilk mesajında düzenleme yapılabiliyor, süre sınırlaması yok diye biliyorum. o yüzden sordum
Ya cidden enerji meselesi bu işler kiraze bende kelime bilemedi anda bile
valla ben de düşündüm de bulamadım ne yazılabilir ki
Ya dennis bana leşti esasen hem olumsuz kasıyor hem de ne anda ne gelecekte çok şükür alakası bile yoktu:))Fal sepeti dennis ve vildan var ankette bunlarin çıkanı çok mudur ona göre baktiracagim
Derin ve Venceremos yokki tellwede bırakmışlar diye biliyorum
Tabiki de zorunda değiliz kimin daha çok beğenildiğini belirlemek istedik,güncel de tutulacak aslında ben de mobilden giriyorum ama cidden geçen sefer ki gibi o kadar kaos çıkacaksa da gerek yok:)Anda çok iyiydi zaten o yüzden dadanmıştım
Sonuç dediği gibi olmadı.
Kızlar anket yapmak zorunda mıyız yaaa? Mobil girişte çok sıkıntılı sayfanın ilk mesajı altta kalıyor. Hiç kullanışlı değil.
Zaten değişken bişey falcılar gidiyor geliyor. Yeniler çıkıyor falan. Topiği takip etmek bence daha mantıklı. Anket yapılmasın daha daha mantıklı
Valla %85 ihtimal veriyorum benKızlar yine şeytanın avukatlığını yaptık daNaiaddd la hem venceye hem derine baktırmış kişilere soruyorum; aynı kişi olabilirler mi sizce?
2 kez vence'ye 3 kez derin'e fal atmış biri olarak benzerlik çıkaramadım. Vence üslup olarak daha sert ve keskin. Derin daha naif ama bu kurtlar sofrasında kesinlikle değil diyemiyorum.. ayyyhhhhh vence'nin bsna ilk falı efsaneydi. 2. Baştan savma... derin her zaman özenli Allah için....Kızlar yine şeytanın avukatlığını yaptık daNaiaddd la hem venceye hem derine baktırmış kişilere soruyorum; aynı kişi olabilirler mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?