Binnaz Abla

Ben çok benzettim yazım tarzlarını 4 lü 5 li bir zaman muhabbeti, geçmişi fazla detaylandırması falan ne bileyim

1 yıldır hem dışarıdan hem içeriden forumu takip ettim. Her gün forumu okuyan biri olarak hep şu anketin kaldırılmasını istedim. Ayrı konu açılsın anket için. Bence ona bile gerek yok da. Bir falcıya oy verilirken tam olarak neyine oy verildiğini bilmek için yorumları yine okumak gerek. Geçmişte, anda, isim bilmede, karakter analizinde mi iyi diye? Tarihleri tutar mı? İlk falda mı iyi? Yoksa devamında da iyi mi? Bir çok kriter var bir falcıya iyi demek için. Keşke hepsini taşıyan biri olsa da hep beraber ona çöksek.​

Tabiki de zorunda değiliz kimin daha çok beğenildiğini belirlemek istedik,güncel de tutulacak aslında ben de mobilden giriyorum ama cidden geçen sefer ki gibi o kadar kaos çıkacaksa da gerek yok:)

Kaosu bilmem de birine çıkan diğerine çıkmıyor. Verilen bilgi her türlü gerçekçi olamayacak çünkü kişiye göre de değişken. Anket koyulmaması taraftarıyım.

Kızlar anket için başlık açtım oylarsanız sevinirim. Bence de bi anket için enerji düşürmeye gereksiz tartışmaya gerek YoK. Yine de güncel isimlere dair istatistik açısından anketin faydalı olacağı fikrindeyim. Falsepetinden bir iki isim eksik kaldı sınır mı var anlamadım ona da ayrıca bakacağız=)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/online-falcilar-anket.965428/

Anketi istemeyenlerden biri de bendim bu çözüm Harika olmuş teşekkürler... listeye baktım en az 27 sine baktırmışım sonuç tınnnn....

geri almasalar bari bende de 47.5 olmuş dursun bakalım belki Asenat gelir gerçi ben yakalayamam ya tüm fallar olumluyken Sezgi yıkar geçerse
Ya boğalar gerçekçi olur canım gerçekler neyse yüzleşirsin sadece...ama bence olumlu konuşacak gibi his var içimde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…