Genelde aynı falcılara baktırıyoruz senin diğerleriyle tutarlı olduysa benimde olur gibi geliyor :)Ya boğalar gerçekçi olur canım gerçekler neyse yüzleşirsin sadece...ama bence olumlu konuşacak gibi his var içimde...
Genelde aynı falcılara baktırıyoruz senin diğerleriyle tutarlı olduysa benimde olur gibi geliyor :)
aa boğa mısın sende o zaman kesin tutuyordur bizim S Springgg85 ile çok tutuyor mesela :) Sezgi'ye baktırdıysan nasıldı sende ben ona mail attım ve inşallah kapanış olacak baktırdıkça öteleniyor tarihlerEren'i ikimiz de beğendik ya ikimiz de boğaymışız du bakalım enerjiler tutuyor olabilir bizim de=)
en sonunda benide erene göndericeksiniz kızlar ama ayın 15 inden önce ıhhh ıhhh gitmemmmmm:)))Eren'i ikimiz de beğendik ya ikimiz de boğaymışız du bakalım enerjiler tutuyor olabilir bizim de=)
tutarlı diğerleriyle ama sezgi acayip detaya girmiş şaşırdım sormadıklarımı da söylemiş...sevdim o kadını ben..çıkar çıkmaz bilemem....beklemedeyim....Genelde aynı falcılara baktırıyoruz senin diğerleriyle tutarlı olduysa benimde olur gibi geliyor :)
aa boğa mısın sende o zaman kesin tutuyordur bizim S Springgg85 ile çok tutuyor mesela :) Sezgi'ye baktırdıysan nasıldı sende ben ona mail attım ve inşallah kapanış olacak baktırdıkça öteleniyor tarihler
tarihi tutan net bilen kim varki var olupta yazmayanlar var burda sanırım...tarihleri takmıyorum..durumun olumlu olumsuz oluşuna yoğunlaştım ....Sezgiye daha önce baktırmıştım bir kere, anda oldukça iyiydi ama gelecek çıkmamıştı. Yine de bir şans daha vermek istedim, beğendim bu falını da sadece bana göre iyi falcıların durumumla ilgili bilmesi gereken bir detay var onu tam görmüş diyemem. Ama iyi niyetli güzel enerjili bi kız Sezgi çıkan falı da var kızlara. Bakıciiiz:)
tarihi tutan net bilen kim varki var olupta yazmayanlar var burda sanırım...tarihleri takmıyorum..durumun olumlu olumsuz oluşuna yoğunlaştım ....
kesinlikle 3.ye gidilmez zaten..ama nokta atışları vs geçmişi bilirse 2.ye denenebilir bende denerim açıkçası..dediğin gibi falcının anını enerjisini yakalamakta önemli...Yok elbette tarihe takılmamak lazım da ilk baktığı fala göre haziranda eski sevgilimle barışmış olmam lazımdı şu aralar ciddi adımlar atıyor olmalıydık ama benim hayatıma sonrasında yeni biri girdi=)
Yani aslında niye çıkmadı demiyorum da, bi de falcıların anını yakalamalı sanırım. Ben daha önce çıkmadı mantığıyla değil de hislerime göre 2.kez şans verebilirim bi falcıya. Ha bi isim 2 kere de tutmazsa 3.ye gitmek saçma olur o ayrı. Ki dediğim gibi ilk falı anda iyiydi, @seka_ ya çoğunlukla çıkar mesela falları. Bana da bu sefer çıkabilir kimbilir=)
sen yeni bi fal mı gönderdin ki sezgi ye?hadicanimsendee
Evet birkaç gün önce yolladım. Tatlı biri Sezgi ve kesinlikle özenli bakıyor.
en beğendiğim yönü özenli ve hisli olmasıydı..geldi mi cevabın beğendin mi bu sefer daha memnunsun sanki...Evet birkaç gün önce yolladım. Tatlı biri Sezgi ve kesinlikle özenli bakıyor.
en beğendiğim yönü özenli ve hisli olmasıydı..geldi mi cevabın beğendin mi bu sefer daha memnunsun sanki...
@seka_ yla uyumlu olabilirmiyiz bilemiyorum kemal devrim tutarsa sezgi tutarsa olabilir..hüma ona tutmamıştı öyle hatırlıyorum...
hiç bir falcı kahve falı özellikle çok uzun vade vermez zaten katina bilmiyorum zaten online fallara başlayınca baktırdım..bilmiyorum beklemedeyim sadece..hiç biri olumsuz çıkmadı ne diyeyim sabır...Geçen sefer de memnuniyetsiz değildim aslında sadece gelecek öngördüğü gibi olmamıştı yine de bu onu kötü falcı yapmaz. Yani ilk falını da beğenmiştim bunu da beğendim isabetli tespitleri var=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?