Binnaz Abla

hiç bir falcı kahve falı özellikle çok uzun vade vermez zaten katina bilmiyorum zaten online fallara başlayınca baktırdım..bilmiyorum beklemedeyim sadece..hiç biri olumsuz çıkmadı ne diyeyim sabır...

Yani online baktırdığım fallarda 2017ye dair öngörüde bulunan da oldu evlilik için yıl veren de oldu ama takılmıyorum ben çok umrumda da değil o uzak tarihe verilen öngörüler kim öle kim kala yani . Yüzyüze baktırdığım bir falcı mart ayında ağustos ayı için bir öngörüde bulunmuştu çıktı mesela tam bilmiyorum ama genelde 6 ayı falan kapsıyor sanırım kahve falı. Kart fallarında nasıl ve neye dayanarak zaman veriyorlar onu da hiç bilmiyorum açıkcası. Fal baktırıyoruz ama çok takılı kalmamak lazım fallara. Senin de gönlüne göre olur inşallah♥

Doğru kahve 6 ay derler ama sağolsun Eren benim 6 yıl eğitim geçmişime 3 yılda duygusal geçmişime inip özellikle Temmuzdan beri çöküntüde olduğumu söyleyip 13 yıllık bir tablo çizdi

Doğru kahve 6 ay derler ama sağolsun Eren benim 6 yıl eğitim geçmişime 3 yılda duygusal geçmişime inip özellikle Temmuzdan beri çöküntüde olduğumu söyleyip 13 yıllık bir tablo çizdi
13 yıllll daha neler:)))ama tutarlıydı bilmiyorum yaşayıp görücez..

kızlar en çok çıkan fallarınız kahve mi katina mı??katina 2 fal attım aynı tarih hatta tarotta da aynı vade...kahveler daha uzun vade ????sizce hangisi bugünde sormuştum ama..

Geçen sefer de memnuniyetsiz değildim aslında sadece gelecek öngördüğü gibi olmamıştı yine de bu onu kötü falcı yapmaz. Yani ilk falını da beğenmiştim bunu da beğendim isabetli tespitleri var=)
gelecek şöyle bazı şeyleri biz kendi enerjimizlede değiştirebiliyoruz gibi düşünüyorum ben tabii ki fal atmasyon sallamasyon değilse...

Selâm bende akrepgöz e fal attım çok olumsuz konuştu hiç mi tutmadı
bana Şubat Mart arası diye tarih verdi bu sana döner ama bi sene dolmadan ayrılırsınız kısmetin başkası istersen sana yeni kısmetin için başka falda bakim oraya gel dedi. dediği tarihtwn önce karşı taraftan bana mesaj geldi Ekim ayında ve bana reklam gibi geldi sana şu falı bakim kısmetin başkası diye ama belli olmuyor kimi insan memnun kimi değil bana çok bişey söylemedi başka

benim favorım elif hanzade huıma bal ve hulya demır hulya demır nasıldır kızlar

kızlar bende kati,na destesi almayı düşünüyorum nedersiniz çıkıyomu yanı onkere sordumda klartlara guvenebılırmıyz cok meraka edıyoreum

Anladım, bana da olumsuz konuştu baya ama tek o değil nakta ve taraca da çok olumsuz konuştu hatta şöle nakta ya geçen ay attığımda bana farklı konuştu fakat sonu yok dedi, şimdi ise adamla ilgili baya olumsuz şeyler söledi, nakta ve taraca ya fal atan var mı? yeşilçingene ye fal attım baya olumlu konuştu mandal toprak ile aynı şeyleri söledi ama nakta taraca ve akrepgöz olumsuz insan kime inanacağını bilemiyo

CNM BN TARACAYA ATTIM

Bende farklı sitelerden farklı kişiler denedim hepsi aynı yorumu ve zamanlamayı yaptı neredeyse tek olumsuz akrepgözdü.Gidişat falan diğer baktırdıklarımla benzerdi sonuç olumsuzdu sadece.
Falsepeti, denniss, nesibe,firuzen,izmirli katinaya baktırdım.
Tellwe, yeşilçingene,nicolata,akrepgöz
Bir yolun var, serkan tek
en çok ben nesibeden memnun kaldım.Sonra yeşilçingene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…