Nesibe nerde bakıyo? Bana nicolata da olumlu konuştu yeşilçingene de, ama cidden nakta ve akrepgöz çok kötü konuştu üzücüydü, sema da olumsuz konuştu okulla ilgili çok baktırdıkça kafa karışıyor sanırımBende farklı sitelerden farklı kişiler denedim hepsi aynı yorumu ve zamanlamayı yaptı neredeyse tek olumsuz akrepgözdü.Gidişat falan diğer baktırdıklarımla benzerdi sonuç olumsuzdu sadece.
Falsepeti, denniss, nesibe,firuzen,izmirli katinaya baktırdım.
Tellwe, yeşilçingene,nicolata,akrepgöz
Bir yolun var, serkan tek
en çok ben nesibeden memnun kaldım.Sonra yeşilçingene
1 soru için 1 acılım yapılır... Sürekli aynı konu için kart açılmaz ... Bi kere bakarsın o kadar... Günde 30 acılım yapılmaz yani cok saçma olurkızlar bende kati,na destesi almayı düşünüyorum nedersiniz çıkıyomu yanı onkere sordumda klartlara guvenebılırmıyz cok meraka edıyoreum
kızlar en çok çıkan fallarınız kahve mi katina mı??katina 2 fal attım aynı tarih hatta tarotta da aynı vade...kahveler daha uzun vade ????sizce hangisi bugünde sormuştum ama..
Bence o falcıların öngörüsü çünkü katina tarih vermezben genel anlamda kahve falini tercih ediyorum artik ama Asenat yada HÜma bal mesela sadece katina baktiriyor
katina fali tarih veren bir falmi?
Katina tarih vermez... Falcı hislerine göre ( sallıyorlar bence) benmki Temmuz'du patladı coktanben genel anlamda kahve falini tercih ediyorum artik ama Asenat yada HÜma bal mesela sadece katina baktiriyor
hüma bunu sayfasında söylemiş zaten...hümanın dedikleri çıkan var mı?ben genel anlamda kahve falini tercih ediyorum artik ama Asenat yada HÜma bal mesela sadece katina baktiriyor
Katina tarih vermez... Falcı hislerine göre ( sallıyorlar bence) benmki Temmuz'du patladı coktan
bende vermez diye hatirliyorum zaten kartlardan hicbirsey anlamasamda :)Bence o falcıların öngörüsü çünkü katina tarih vermez
aynen herkese baktırmamak lazım aslında . nesibe Falsepeti diye bi sitede bakıyorNesibe nerde bakıyo? Bana nicolata da olumlu konuştu yeşilçingene de, ama cidden nakta ve akrepgöz çok kötü konuştu üzücüydü, sema da olumsuz konuştu okulla ilgili çok baktırdıkça kafa karışıyor sanırım
hüma'nın profilinden alıntı:ben genel anlamda kahve falini tercih ediyorum artik ama Asenat yada HÜma bal mesela sadece katina baktiriyor
kahve falını bende tercih ediyorum ama bilmiyorum kime baktırdıysam hep aynı tarihi verdiler kahvede..deliricim sanırım tarih tutan birini arıyorum ama birine çıkan diğerine çıkmıyor:))ben genel anlamda kahve falini tercih ediyorum artik ama Asenat yada HÜma bal mesela sadece katina baktiriyor
Cnm kim iyidi binnazdakahve falını bende tercih ediyorum ama bilmiyorum kime baktırdıysam hep aynı tarihi verdiler kahvede..deliricim sanırım tarih tutan birini arıyorum ama birine çıkan diğerine çıkmıyor:))
Cnm binnazda kimi beğeniyosnhüma'nın profilinden alıntı:
"Katina tarih verebilen bir tür değil, ben sadece sabır ve vade kartlarıma göre hissel olarak tarih vermekteyim"
Binnazda kim iyi cnmmmaynen herkese baktırmamak lazım aslında . nesibe Falsepeti diye bi sitede bakıyor
kahvede kemal devrim sezgi candan ve nehir iyiydi..katinada hüma kesinlikle...Cnm kim iyidi binnazda
binnazda 5-6 kişiye falan baktırdım öyle çook fazla bilmiyorum ama ben en çok hümadan memnun kaldım. geleceğe dair dediği şeyler henüz olmadı ama an ve geçmiş kısmında çok beğendimCnm binnazda kimi beğeniyosn
ne falı baktıracaksın ki kahvede kemal iyi ama 45 etmez..benna denenebilir katinada kesinlikle hüma..Kızlar benna- hüma-kemal hangisi?
Farketmez tatlım katina yada kemalne falı baktıracaksın ki kahvede kemal iyi ama 45 etmez..benna denenebilir katinada kesinlikle hüma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?