kemali yakalamak çok zor değil mi ya ben bikaç gün denedim olmadı pes ettimKızlar benna- hüma-kemal hangisi?
Denemedim tatlım ama bn yakalarmkemali yakalamak çok zor değil mi ya ben bikaç gün denedim olmadı pes ettim
Kübbb 5 sene olmuş çocukla konuşmuyorsunuz bile olumlu fallara güvenip umutlanma sonra hayal kırıklığı yaşarsınkzıalr bilmiyorum nolur bana yardım edin online falcılar fln olumlu konusurken hera bakım baya olumsuzdu hera bakmı duyan varmı bilen baktıran nolur cvp
aynen sanırım hera haklı offf bnm kaderımde böle rezillik varmıs lanet olsunKübbb 5 sene olmuş çocukla konuşmuyorsunuz bile olumlu fallara güvenip umutlanma sonra hayal kırıklığı yaşarsın
hüma yanılıyo sanırımaynen sanırım hera haklı offf bnm kaderımde böle rezillik varmıs lanet olsun
5 yıldr hç mi knşmadnaynen sanırım hera haklı offf bnm kaderımde böle rezillik varmıs lanet olsun
yok hiç 2011 de ayrıldık temelli liseden beri severdi beni allah bnm canımı alsın herayı duyan bilenn varmı baktıran kızlar allah ona bonkör lanet olsu bk hayata5 yıldr hç mi knşmadn
bu fal işi artık çok sağlıksız bir duruma döndüyok hiç 2011 de ayrıldık temelli liseden beri severdi beni allah bnm canımı alsın herayı duyan bilenn varmı baktıran kızlar allah ona bonkör lanet olsu bk hayata
bnce döncek o cocuk sana bişey yap adım atyok hiç 2011 de ayrıldık temelli liseden beri severdi beni allah bnm canımı alsın herayı duyan bilenn varmı baktıran kızlar allah ona bonkör lanet olsu bk hayata
evet artık hiç baktırmıcam ölmüş bitmiş bişeyı canlandırmaya ne gerek var keşke huma umut vermseydı amabu fal işi artık çok sağlıksız bir duruma döndü
bırakmayı denesen olmaz mı?
baktırmamaya çalış…
Unutursun inşallah canım uzme kendini hayatına odaklanmaya calıs. Zamanla unutursun umrunda bile olmazyok hiç 2011 de ayrıldık temelli liseden beri severdi beni allah bnm canımı alsın herayı duyan bilenn varmı baktıran kızlar allah ona bonkör lanet olsu bk hayata
ben yüzyüze fallardan korkuyorumKızlar ne güzel fal baktırmıyodum kanıma girdinz cok merak ettim bu Ereni ve randevu aldım:) bakalm ne dicek yazarım buraya
boşversene kuzum ne zamanı 5 yıldır allah bıtane sevenı cıkarmadı allah ısıne gelene bonkör artık duada etmicemUnutursun inşallah canım uzme kendini hayatına odaklanmaya calıs. Zamanla unutursun umrunda bile olmaz
Kız kendine beddua etmeyok hiç 2011 de ayrıldık temelli liseden beri severdi beni allah bnm canımı alsın herayı duyan bilenn varmı baktıran kızlar allah ona bonkör lanet olsu bk hayata
Korkulcak bişey yok aslında ama heyecanlanıyorum :)ben yüzyüze fallardan korkuyorum
çok kötüyüm kuzum cok alha ona verdi gercek aşkı bn allahın umrunda bıle deılımKız kendine beddua etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?