Binnaz Abla

Maya demire baktırdım hiçbir bk bilemedi
Nişanlım bni aldatıyo şüpheleniyorm ltfem iyi bi falxı önerin

kzıalr bilmiyorum nolur bana yardım edin online falcılar fln olumlu konusurken hera bakım baya olumsuzdu hera bakmı duyan varmı bilen baktıran nolur cvp

kzıalr bilmiyorum nolur bana yardım edin online falcılar fln olumlu konusurken hera bakım baya olumsuzdu hera bakmı duyan varmı bilen baktıran nolur cvp
Kübbb 5 sene olmuş çocukla konuşmuyorsunuz bile olumlu fallara güvenip umutlanma sonra hayal kırıklığı yaşarsın

Kızlar ne güzel fal baktırmıyodum kanıma girdinz cok merak ettim bu Ereni ve randevu aldım:) bakalm ne dicek yazarım buraya

yok hiç 2011 de ayrıldık temelli liseden beri severdi beni allah bnm canımı alsın herayı duyan bilenn varmı baktıran kızlar allah ona bonkör lanet olsu bk hayata
bu fal işi artık çok sağlıksız bir duruma döndü
bırakmayı denesen olmaz mı?
baktırmamaya çalış…

bu fal işi artık çok sağlıksız bir duruma döndü
bırakmayı denesen olmaz mı?
baktırmamaya çalış…
evet artık hiç baktırmıcam ölmüş bitmiş bişeyı canlandırmaya ne gerek var keşke huma umut vermseydı ama

yok hiç 2011 de ayrıldık temelli liseden beri severdi beni allah bnm canımı alsın herayı duyan bilenn varmı baktıran kızlar allah ona bonkör lanet olsu bk hayata
Unutursun inşallah canım uzme kendini hayatına odaklanmaya calıs. Zamanla unutursun umrunda bile olmaz

Unutursun inşallah canım uzme kendini hayatına odaklanmaya calıs. Zamanla unutursun umrunda bile olmaz
boşversene kuzum ne zamanı 5 yıldır allah bıtane sevenı cıkarmadı allah ısıne gelene bonkör artık duada etmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…