Binnaz Abla

çok mutusuzm çok bu huma hulya fln hep umut tacırleri

boşversene kuzum ne zamanı 5 yıldır allah bıtane sevenı cıkarmadı allah ısıne gelene bonkör artık duada etmicem

öyle deme lütfen :/ ben aylarca dua ettim, hayatına iyi gelmese bile sana manevi olarak iyi gelir. daha huzurlu hissedersin. bir de farklı dua etme şekilleri de var. biz bilmeden sadece istiyoruz. "allah'ım gönlümdekini hayırlı kıl, hayırlı birini hayatıma almamı nasip et" gibi dua etmek lazım. sonra neden olmuyor diyoruz; ama, kendin için dua et. sana iyi gelmesi için :) umudunu da hiç yitirme

Burcumuz yüzünden bizim kısmette bir şey var galiba :) kuzu sevgilisi varsa boşver önüne bak olucak varsa olur zaten
burcumuda sevmıyorum kendimide sevmıyorum bombok bı hayat onume bakıyomda zaten onumde kimse yok allahada dua etmıcem lanet olsun

ettim kuzum etmemmi ne dualar ettim hep daha kötü oldu buna nedersin bide cnm su hera bakımla şlgili ne düşünüyosun

Öyle deme küb hayatta hiçbir şey kendimizden önemli değil yıpratma kendini
öyle bitanem ama sence bu hakmı ona gercek aşkı verdi bn yapayanlzım kımle konusam olmuyo bıde hera saçsapan yok ikibintane zikir cekecen bılmem ne ne zikri dua edıyoz işte olmuyo haksımzıyım bıde hera bakımın dedıklerı cıkıyomu

ettim kuzum etmemmi ne dualar ettim hep daha kötü oldu buna nedersin bide cnm su hera bakımla şlgili ne düşünüyosun

onu hiç bilmiyorum, beni annem esmalara yönlendirmişti çok kötü hissettiğim bir dönemde. araştırıp kendine uygunlarını bulabilirsin. hem de anlamları vs. belli hem de büyü vs. gibi saçmasapanlık riski de olmayan şeyler

boşversene kuzum ne zamanı 5 yıldır allah bıtane sevenı cıkarmadı allah ısıne gelene bonkör artık duada etmicem
Oyle deme kızz şirk koşma. Dua et bol bol. Güzel şeyler düşün. İyilik yap. Sadaka ver ne bilim fakiri doyur ihtiyacı olana giymediğin giysini ver. Belki imtihandasındır? birde bu taraftan bak ? Hayat tek bişey üzerine kurulu değil. Benimde yıllarca beklediğim oldu , hep dua ederdim , gelmesi için değil unutmak için.. Çok şükür yıllar sonra unuttum.. ve karşıma biri çıktı .. o da yanlış kişi oldu .. Yaşamam gerekiyomuş demekki. Hakkında hayırlısı olsun sabret bekle

Hera bakımım ne tanımıyorum etmiyorum ama unut dediklerini kafaya takmışın

dediğin herseyı yaptım sadaka verdım giymediğim giyseilerimi birine verdim hep yarıdm ettim ama sonuc sevmıyorum allahı! oda benı sevmıyo zatebn

işe yaradımı esmalar

bu fal işi artık çok sağlıksız bir duruma döndü
bırakmayı denesen olmaz mı?
baktırmamaya çalış…
Canm 1 soruya odaklan kartlarını ona göre seç....mesela 1 hafta önce sevgilinden ayrıldın ? Sevglmle neler yasayacağız barışma olur mu niyetiyle kartları secersin... Kartları seçerken zihnini boşalt... Ama 5 yıldr hiç görüşüp konuşmadgn adama fal olmaz... Senin durumun farklı tabi K kub102030 önce çocukla düzgün konuş, sanırım cocuğun hayatında bri varmış dediğine göre?... Her sey zamanında güzel bence her seyi akışına bırak

Binnaz da Kesira sirel bence olmalı ancak Hülya demir çok gereksiz diye düşündüm.takdir sizin tabikide.eski yazışmaları bende takip edemedim.ancak şundan eminim binnazı ben ve arkadaşlarımçok denedik.onların ışığında bu söylemimiz.
istatistiksel olarak doğru tespitler...

DEMİ CNM HİC TAKMIM HUMA O KIZI SEVMIYO SENI SEVIYHO DESEDE SACMA ZATEN COK AĞIR Bİ MSJ ATTIM FEYSDEN BIRIYOLE NISANLANIYORUM NISANLIM SENIN GİBİ FAKIR DEIL YAZINDA EVLENIYORUM IYKIDE SENLE OLMAMIS BNM GİBİ GUZELLİĞİ DİLLERE DESTAN BI KIZ SENI NAPSIN SENI HIC Bİ ARKDAŞIMDA BEGENMIYODU SENI HIC SEVMEDIM BEGENMEDIM YAZDIM FEYSDEN GÖNDERDİM ODA CVP YAZMIS ARTIK OLMAZ BUNLARA RAGMEN HUMA VE HULYA KOPNU KAPANMADI DIYO AMA ELİFCİĞİM SENDE HİSLİSİNDİR BENCEDE BİTMİŞ HERA HAKLI

Hayda o mesaj ne öyle kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…