Binnaz Abla

kahve falını bende tercih ediyorum ama bilmiyorum kime baktırdıysam hep aynı tarihi verdiler kahvede..deliricim sanırım tarih tutan birini arıyorum ama birine çıkan diğerine çıkmıyor:))

hihi hem tarih tuturacak hem dedikleri cikacak ben daha denk gelmedim vallahi :) Yada geldim mi acaba

agır konuşmussun işte... Neden yalan söylüyor sun ki? Bunları hiç söylemeseydin keske ...ona gercekleri anlat bence... Acık acık konus... Ciddi sekilde ...sen grcek hislerini anlat ona.. Geçmişi blmıyorum tabi ...sen gercegi söyle yine mi olmadı o zaman boşver işte sayfayı kapat. .

çok şey yasandı elif boşver huma fln yala atıyo hera haklı sanırm gene soruyom kızlar ama hera bakımı denedinizmi

Kız bizle dalga mı geçiyon sen yoksa nasıl mesaj o

kesinlikle katılıyorum
K kub102030 falcılar doğru dediyse bile sen oturup o günlerin gelmesini bekleyemezsin ki
5 yıl geçmiş aradan
bi de adama evleniyorum pis fakir diye mesaj atmışsın resmen

bence adama ulaş, doğruları söyle. açık açık konuş
o da sana cevabını versin. böyle bekleyeceğine olumlu ya da olumsuz bir cevap duymuş, olumsuzsa da sayfayı kapatmış ol

onunla konuşmakla ne kaybedersin ki?
tabi ki ilişkinizin detaylarını bilmiyorum ama 5 yıldır sevgilimi unutamasaydım ben böyle yapardım diye düşünüyorum

kızlar onun bana yaptıgına nedemeli bn başkalarını sevmöeme ragmen begenmeme ragmen gecen yıl bu zamanlar öyle aklıma dustukı bunca zaman sonra ortak arkdaşımıza ağzını arttım acık kapı bıraktı bnde aradım telefonlarıma cıkmadı benı heryerden engelledi megerse sevgi,lisi varmıs doğru duzgun msjla benı arama yolun acık olsun dıyebılırdı o sessiz kalmayı ve benı heryerden engellemıyı secti bide 7 ay gecınce engeli kaldrım ıs pislik fesyden oh engelı kaldırdı gı gıbı ağzıma gelenı yazdım taa ilk sevdiği insana bunu nasıl yapar sevgilis varmısta arkdaşımız bana söyler diye söylemek ıstememiş kim haklı kızlar kim gercekten sevmıs ha bıde arkdaşımza demiş onu uzmekten korkyuorum serefsişz!

Kuzum 5 sene geçmiş ya hangimiz hatırlıyoruz ki 5 sene önceki sevgilimizi çocuğun da pek suçu yok gibi devam etmiş hayatına bişey yapmamış

Kuzum 5 sene geçmiş ya hangimiz hatırlıyoruz ki 5 sene önceki sevgilimizi çocuğun da pek suçu yok gibi devam etmiş hayatına bişey yapmamış
açık kapı bıraktı ama bn unutamadım demekki ben daha cok sevmemişmiyim allah böle serefsızlere verir bn daha cok msevmısken bana gercek aşkı verebılırdı aman neyse ya allahında umrundayım sakni

Çıkan fal haberi : Benna Küçüker , kahve falında benim icin önemli olan iki tarihi net olarak bilmiş .
Benna katinada nasıldır.baktırmıştım bekliyorum.geçmişi çok iyi bilmişti hiç anlatmadığım halde ve en ince ayrıntısına kadar yorumlamıştı.geleceği tutarmı bilinmez.baktıran varmı katinaya

ben baktırdım canım bana uzun bir süreç verdi 3,5 ay ve toplamda 7,5 dedi şuanda üç buçuk aylık kısım dediği gibi oldu devamı da çıkar çıkmaz daha zaman var
Banada 5 aylık bir süreç verdi çok ilginç bir faldı lakin falı çıkarmı bilemiyorum.falımda çok fazla detay yoktu genelde geçmişle alakalı analiz yapmıştı onlarda yüzde yüz doğruydu.şimdiye kadar kimsenin bilmediği ve benim ayrılığıma neden olan olayı öyle bir anlatmışti ki şoklardayım.gelecek öngörüsü biraz zor ama.

Benna mı bu?

Kızlar benna- hüma-kemal hangisi?
Hümaya hiç gitmemişsen gitmelisin ilk falı yüzde yüz tuttu bende tarihlerle ayrılacaksın dedi ayrıldım dediği tarihte barıştım hepsi aynen öyle gerçekleşti.sonraki fallarım olmadı ufak şeyler dışında.akışı belkide ben bozdum.

bana kesin patlıcak aman neyse bnmki imkansız zaten

Kızlar ne güzel fal baktırmıyodum kanıma girdinz cok merak ettim bu Ereni ve randevu aldım:) bakalm ne dicek yazarm buraya
19 gun oldu herhalde baktirmayali bende randevusuz gittim o kadar ki tutamadim kendimi 1 saat falan bekledim psikoloji hukuk vs mi okuyosun ? Dedi
Hayir
Miras konusu var mi
Hayir
Isletme mi okuyacaksin onu mu istiosun
Hayir
Yurtdisina gitme dusuncen var mi
Hayir
Bildikleri ise hep bi yolu erteliyosun git kurtul dedi evet erteliyorum. Bunun disinda hayatin 4 5 senedir muallakta her sey belirsiz dedi evet oyle.

Gelecek icin, cok utopik bi kariyer verdi ve mumkun diil bilmiyorum. Bide kasim sonu biriyle taniscakmisim uzun boylu imiş isim verdi bide.. bunun disinda aralik eski sevgili arayacak imis. 3 ask karti secti evlilik cikti bence sen pek orali degilsin dedi eevet ben pek evlilik isinde degilim
Ama oyle vayy demedim 1 yol bildi 1 de belirsizsin beklenti mesele degil de ne bileyim yinede birkac sey bildi
Benim arka masada 3 kiz ucude abi ben sok ben iptal diyerek geldi sanirim bir seyler tutturdugu insanlar var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…