kahve falını bende tercih ediyorum ama bilmiyorum kime baktırdıysam hep aynı tarihi verdiler kahvede..deliricim sanırım tarih tutan birini arıyorum ama birine çıkan diğerine çıkmıyor:))
agır konuşmussun işte... Neden yalan söylüyor sun ki? Bunları hiç söylemeseydin keske ...ona gercekleri anlat bence... Acık acık konus... Ciddi sekilde ...sen grcek hislerini anlat ona.. Geçmişi blmıyorum tabi ...sen gercegi söyle yine mi olmadı o zaman boşver işte sayfayı kapat. .DEMİ CNM HİC TAKMIM HUMA O KIZI SEVMIYO SENI SEVIYHO DESEDE SACMA ZATEN COK AĞIR Bİ MSJ ATTIM FEYSDEN BIRIYOLE NISANLANIYORUM NISANLIM SENIN GİBİ FAKIR DEIL YAZINDA EVLENIYORUM IYKIDE SENLE OLMAMIS BNM GİBİ GUZELLİĞİ DİLLERE DESTAN BI KIZ SENI NAPSIN SENI HIC Bİ ARKDAŞIMDA BEGENMIYODU SENI HIC SEVMEDIM BEGENMEDIM YAZDIM FEYSDEN GÖNDERDİM ODA CVP YAZMIS ARTIK OLMAZ BUNLARA RAGMEN HUMA VE HULYA KOPNU KAPANMADI DIYO AMA ELİFCİĞİM SENDE HİSLİSİNDİR BENCEDE BİTMİŞ HERA HAKLI
çok şey yasandı elif boşver huma fln yala atıyo hera haklı sanırm gene soruyom kızlar ama hera bakımı denedinizmiagır konuşmussun işte... Neden yalan söylüyor sun ki? Bunları hiç söylemeseydin keske ...ona gercekleri anlat bence... Acık acık konus... Ciddi sekilde ...sen grcek hislerini anlat ona.. Geçmişi blmıyorum tabi ...sen gercegi söyle yine mi olmadı o zaman boşver işte sayfayı kapat. .
Kız bizle dalga mı geçiyon sen yoksa nasıl mesaj oDEMİ CNM HİC TAKMIM HUMA O KIZI SEVMIYO SENI SEVIYHO DESEDE SACMA ZATEN COK AĞIR Bİ MSJ ATTIM FEYSDEN BIRIYOLE NISANLANIYORUM NISANLIM SENIN GİBİ FAKIR DEIL YAZINDA EVLENIYORUM IYKIDE SENLE OLMAMIS BNM GİBİ GUZELLİĞİ DİLLERE DESTAN BI KIZ SENI NAPSIN SENI HIC Bİ ARKDAŞIMDA BEGENMIYODU SENI HIC SEVMEDIM BEGENMEDIM YAZDIM FEYSDEN GÖNDERDİM ODA CVP YAZMIS ARTIK OLMAZ BUNLARA RAGMEN HUMA VE HULYA KOPNU KAPANMADI DIYO AMA ELİFCİĞİM SENDE HİSLİSİNDİR BENCEDE BİTMİŞ HERA HAKLI
o bana cok kötu bısey yaptı yemın ederim dalga gecmıyorum anlatımmı naptını özelden threvanKız bizle dalga mı geçiyon sen yoksa nasıl mesaj o
Anlatmadın canımo bana cok kötu bısey yaptı yemın ederim dalga gecmıyorum anlatımmı naptını özelden threvan
kesinlikle katılıyorumagır konuşmussun işte... Neden yalan söylüyor sun ki? Bunları hiç söylemeseydin keske ...ona gercekleri anlat bence... Acık acık konus... Ciddi sekilde ...sen grcek hislerini anlat ona.. Geçmişi blmıyorum tabi ...sen gercegi söyle yine mi olmadı o zaman boşver işte sayfayı kapat. .
cnm sana kimin falı cktıKız bizle dalga mı geçiyon sen yoksa nasıl mesaj o
Selenayla asenat çıkmıştı kuzum eskiden. ama şimdiki olayla ilgili kimse bilemedi bence daha zamanları var ama olumlu olması imkansız tek olumsuz konuşan da nildi. O da çıktı diyebilirizcnm sana kimin falı cktı
kızlar onun bana yaptıgına nedemeli bn başkalarını sevmöeme ragmen begenmeme ragmen gecen yıl bu zamanlar öyle aklıma dustukı bunca zaman sonra ortak arkdaşımıza ağzını arttım acık kapı bıraktı bnde aradım telefonlarıma cıkmadı benı heryerden engelledi megerse sevgi,lisi varmıs doğru duzgun msjla benı arama yolun acık olsun dıyebılırdı o sessiz kalmayı ve benı heryerden engellemıyı secti bide 7 ay gecınce engeli kaldrım ıs pislik fesyden oh engelı kaldırdı gı gıbı ağzıma gelenı yazdım taa ilk sevdiği insana bunu nasıl yapar sevgilis varmısta arkdaşımız bana söyler diye söylemek ıstememiş kim haklı kızlar kim gercekten sevmıs ha bıde arkdaşımza demiş onu uzmekten korkyuorum serefsişz!kesinlikle katılıyorum
K kub102030 falcılar doğru dediyse bile sen oturup o günlerin gelmesini bekleyemezsin ki
5 yıl geçmiş aradan
bi de adama evleniyorum pis fakir diye mesaj atmışsın resmen
bence adama ulaş, doğruları söyle. açık açık konuş
o da sana cevabını versin. böyle bekleyeceğine olumlu ya da olumsuz bir cevap duymuş, olumsuzsa da sayfayı kapatmış ol
onunla konuşmakla ne kaybedersin ki?
tabi ki ilişkinizin detaylarını bilmiyorum ama 5 yıldır sevgilimi unutamasaydım ben böyle yapardım diye düşünüyorum
Kuzum 5 sene geçmiş ya hangimiz hatırlıyoruz ki 5 sene önceki sevgilimizi çocuğun da pek suçu yok gibi devam etmiş hayatına bişey yapmamışkızlar onun bana yaptıgına nedemeli bn başkalarını sevmöeme ragmen begenmeme ragmen gecen yıl bu zamanlar öyle aklıma dustukı bunca zaman sonra ortak arkdaşımıza ağzını arttım acık kapı bıraktı bnde aradım telefonlarıma cıkmadı benı heryerden engelledi megerse sevgi,lisi varmıs doğru duzgun msjla benı arama yolun acık olsun dıyebılırdı o sessiz kalmayı ve benı heryerden engellemıyı secti bide 7 ay gecınce engeli kaldrım ıs pislik fesyden oh engelı kaldırdı gı gıbı ağzıma gelenı yazdım taa ilk sevdiği insana bunu nasıl yapar sevgilis varmısta arkdaşımız bana söyler diye söylemek ıstememiş kim haklı kızlar kim gercekten sevmıs ha bıde arkdaşımza demiş onu uzmekten korkyuorum serefsişz!
açık kapı bıraktı ama bn unutamadım demekki ben daha cok sevmemişmiyim allah böle serefsızlere verir bn daha cok msevmısken bana gercek aşkı verebılırdı aman neyse ya allahında umrundayım sakniKuzum 5 sene geçmiş ya hangimiz hatırlıyoruz ki 5 sene önceki sevgilimizi çocuğun da pek suçu yok gibi devam etmiş hayatına bişey yapmamış
Benna katinada nasıldır.baktırmıştım bekliyorum.geçmişi çok iyi bilmişti hiç anlatmadığım halde ve en ince ayrıntısına kadar yorumlamıştı.geleceği tutarmı bilinmez.baktıran varmı katinayaÇıkan fal haberi : Benna Küçüker , kahve falında benim icin önemli olan iki tarihi net olarak bilmiş .
Banada 5 aylık bir süreç verdi çok ilginç bir faldı lakin falı çıkarmı bilemiyorum.falımda çok fazla detay yoktu genelde geçmişle alakalı analiz yapmıştı onlarda yüzde yüz doğruydu.şimdiye kadar kimsenin bilmediği ve benim ayrılığıma neden olan olayı öyle bir anlatmışti ki şoklardayım.gelecek öngörüsü biraz zor ama.ben baktırdım canım bana uzun bir süreç verdi 3,5 ay ve toplamda 7,5 dedi şuanda üç buçuk aylık kısım dediği gibi oldu devamı da çıkar çıkmaz daha zaman var
Benna mı bu?Banada 5 aylık bir süreç verdi çok ilginç bir faldı lakin falı çıkarmı bilemiyorum.falımda çok fazla detay yoktu genelde geçmişle alakalı analiz yapmıştı onlarda yüzde yüz doğruydu.şimdiye kadar kimsenin bilmediği ve benim ayrılığıma neden olan olayı öyle bir anlatmışti ki şoklardayım.gelecek öngörüsü biraz zor ama.
Hümaya hiç gitmemişsen gitmelisin ilk falı yüzde yüz tuttu bende tarihlerle ayrılacaksın dedi ayrıldım dediği tarihte barıştım hepsi aynen öyle gerçekleşti.sonraki fallarım olmadı ufak şeyler dışında.akışı belkide ben bozdum.Kızlar benna- hüma-kemal hangisi?
bana kesin patlıcak aman neyse bnmki imkansız zatenHümaya hiç gitmemişsen gitmelisin ilk falı yüzde yüz tuttu bende tarihlerle ayrılacaksın dedi ayrıldım dediği tarihte barıştım hepsi aynen öyle gerçekleşti.sonraki fallarım olmadı ufak şeyler dışında.akışı belkide ben bozdum.
Ayrılık yok dedi faceden bile yazıştık no panik dedi olacak dedi hepsi tırt.asla bedava olsa gitmem.çok emin olmaları beni uyuz ediyor.Kemal devrim nasıl
19 gun oldu herhalde baktirmayaliKızlar ne güzel fal baktırmıyodum kanıma girdinz cok merak ettim bu Ereni ve randevu aldım:) bakalm ne dicek yazarm buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?