Canım inan hepimiz imtihandayız.bu sınavı geçemezsek daha kötüsüyle karşılaşacaz.şuan sen zannediyormusun ki birimizin acısı diğerinden daha fiyakalı.hepimiz neler çekiyoruz fakat bize tek kalacak olan kişiler değil Allah.lütfen isyan etme daha güzeli olacak bak göreceksin vede görecez inşallah.dediğin herseyı yaptım sadaka verdım giymediğim giyseilerimi birine verdim hep yarıdm ettim ama sonuc sevmıyorum allahı! oda benı sevmıyo zatebn
bilmiyorum hiç bişeyin düzeldiği yokCanım inan hepimiz imtihandayız.bu sınavı geçemezsek daha kötüsüyle karşılaşacaz.şuan sen zannediyormusun ki birimizin acısı diğerinden daha fiyakalı.hepimiz neler çekiyoruz fakat bize tek kalacak olan kişiler değil Allah.lütfen isyan etme daha güzeli olacak bak göreceksin vede görecez inşallah.
Kız bizle dalga mı geçiyon sen yoksa nasıl mesaj o
Kızlar bu eren nerdeEren'i ikimiz de beğendik ya ikimiz de boğaymışız du bakalım enerjiler tutuyor olabilir bizim de=)
Nişanlımda bni aldatıyo allah khretsndalga deıl az bıle yaptım o ıt benı ne hale soktu
ayrıl ozamanNişanlımda bni aldatıyo allah khretsn
Kanıt ykayrıl ozaman
Nerden anladın?Nişanlımda bni aldatıyo allah khretsn
Beğenmedim. Sanırım enerjimiz tutmadı. param çöpe gitti :)19 gun oldu herhalde baktirmayalibende randevusuz gittim o kadar ki tutamadim kendimi 1 saat falan bekledim psikoloji hukuk vs mi okuyosun ? Dedi
Hayir
Miras konusu var mi
Hayir
Isletme mi okuyacaksin onu mu istiosun
Hayir
Yurtdisina gitme dusuncen var mi
Hayir
Bildikleri ise hep bi yolu erteliyosun git kurtul dedi evet erteliyorum. Bunun disinda hayatin 4 5 senedir muallakta her sey belirsiz dedi evet oyle.
Gelecek icin, cok utopik bi kariyer verdi ve mumkun diil bilmiyorum. Bide kasim sonu biriyle taniscakmisim uzun boylu imiş isim verdi bide.. bunun disinda aralik eski sevgili arayacak imis. 3 ask karti secti evlilik cikti bence sen pek orali degilsin dedi eevet ben pek evlilik isinde degilim
Ama oyle vayy demedim 1 yol bildi 1 de belirsizsin beklenti mesele degil de ne bileyim yinede birkac sey bildi
Benim arka masada 3 kiz ucude abi ben sok ben iptal diyerek geldi sanirim bir seyler tutturdugu insanlar var
bu iş enerji meselesi bi de falcının yoğunluğu günü enerjisi de önemli tabii ki...melekler kahvesi yoğun oluyo bende o yüzden gitmek istemiyorum...orda soru cevap bende aynısını yaşadım çünkü...Kızlar malesf ereni beğenmedim. Kesin bilgi yayılsın. sanki hiç fal baktırmamıs gibiyim:/
geldiysen de herkesin falcısı kendine tutuyor uğraşamıycam hem param hem umutlarım gidiyo saldım çayıra mevlam kayıra moduna girdim.hihi hem tarih tuturacak hem dedikleri cikacak ben daha denk gelmedim vallahi :) Yada geldim mi acaba
Bilmiyorumki yaa bana hiç hisli birisi gibi gelmedi :/ acaba yanlş kişiye mi baktırdm diye düşündüm hatta o derece:) gelecegi geçtim ,bildiği birşy bile olmadıbu iş enerji meselesi bi de falcının yoğunluğu günü enerjisi de önemli tabii ki...melekler kahvesi yoğun oluyo bende o yüzden gitmek istemiyorum...orda soru cevap bende aynısını yaşadım çünkü...
emreyle eren çok karışıyo orda bilemiycem ki ben melis diye bi kadına baktırdım soru cevap gittik hiç memnun kalmadım...saçmaydı online fallar bile daha iyi tutarlı:)))Bilmiyorumki yaa bana hiç hisli birisi gibi gelmedi :/ acaba yanlş kişiye mi baktırdm diye düşündüm hatta o derece:) gelecegi geçtim ,bildiği birşy bile olmadı
Aynen. ben yetere gitmiştim önceden. O bile daha iyiydi. Melekler kahvesine gitmem artıkemreyle eren çok karışıyo orda bilemiycem ki ben melis diye bi kadına baktırdım soru cevap gittik hiç memnun kalmadım...saçmaydı online fallar bile daha iyi tutarlı:)))
Cnm ozelden yazmadın beklıyorumADI elif ozelden atıyım
Ya niyeyse onu bende dusundum cunku randevu almamistim olmazsa gideyim dedim adam kas goz yapti sonra 1 saat bekleyin falan dediler. Ama arkamdaki kizlar sok olduk vs diyince ben niye olmuyorum ya deyip ciktimBilmiyorumki yaa bana hiç hisli birisi gibi gelmedi :/ acaba yanlş kişiye mi baktırdm diye düşündüm hatta o derece:) gelecegi geçtim ,bildiği birşy bile olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?