Binnaz Abla

dediğin herseyı yaptım sadaka verdım giymediğim giyseilerimi birine verdim hep yarıdm ettim ama sonuc sevmıyorum allahı! oda benı sevmıyo zatebn
Canım inan hepimiz imtihandayız.bu sınavı geçemezsek daha kötüsüyle karşılaşacaz.şuan sen zannediyormusun ki birimizin acısı diğerinden daha fiyakalı.hepimiz neler çekiyoruz fakat bize tek kalacak olan kişiler değil Allah.lütfen isyan etme daha güzeli olacak bak göreceksin vede görecez inşallah.

bilmiyorum hiç bişeyin düzeldiği yok

dalga deıl az bıle yaptım o ıt benı ne hale soktu

Beğenmedim. Sanırım enerjimiz tutmadı. param çöpe gitti :)

Kızlar malesf ereni beğenmedim. Kesin bilgi yayılsın. sanki hiç fal baktırmamıs gibiyim:/
bu iş enerji meselesi bi de falcının yoğunluğu günü enerjisi de önemli tabii ki...melekler kahvesi yoğun oluyo bende o yüzden gitmek istemiyorum...orda soru cevap bende aynısını yaşadım çünkü...

Erene gitmekten vazgeçtim. Vallah ağzından laf alıp bakanlara hiç tahammulum yok.Ya toprak ya da taksimde başka iyi bir yer var mı majestik cafede baktirmistim kadinlar kahvesi varmış taksimde iyi bakan birileri var mı .

bu iş enerji meselesi bi de falcının yoğunluğu günü enerjisi de önemli tabii ki...melekler kahvesi yoğun oluyo bende o yüzden gitmek istemiyorum...orda soru cevap bende aynısını yaşadım çünkü...
Bilmiyorumki yaa bana hiç hisli birisi gibi gelmedi :/ acaba yanlş kişiye mi baktırdm diye düşündüm hatta o derece:) gelecegi geçtim ,bildiği birşy bile olmadı

Bilmiyorumki yaa bana hiç hisli birisi gibi gelmedi :/ acaba yanlş kişiye mi baktırdm diye düşündüm hatta o derece:) gelecegi geçtim ,bildiği birşy bile olmadı
emreyle eren çok karışıyo orda bilemiycem ki ben melis diye bi kadına baktırdım soru cevap gittik hiç memnun kalmadım...saçmaydı online fallar bile daha iyi tutarlı:)))

emreyle eren çok karışıyo orda bilemiycem ki ben melis diye bi kadına baktırdım soru cevap gittik hiç memnun kalmadım...saçmaydı online fallar bile daha iyi tutarlı:)))
Aynen. ben yetere gitmiştim önceden. O bile daha iyiydi. Melekler kahvesine gitmem artık

Ya niyeyse onu bende dusundum cunku randevu almamistim olmazsa gideyim dedim adam kas goz yapti sonra 1 saat bekleyin falan dediler. Ama arkamdaki kizlar sok olduk vs diyince ben niye olmuyorum ya deyip ciktim o kadar gun tutmusum kendimi bosuna gitmis gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…