Binnaz Abla

geldiysen de herkesin falcısı kendine tutuyor uğraşamıycam hem param hem umutlarım gidiyo saldım çayıra mevlam kayıra moduna girdim.

aslinda gelmis bunlar ya unutup gittiklerim yada aman buda olacak seymi diye burun kivirdiklarim. Ohh miss bende o moddayim. Kendimi cok pis hobbilerime verdim :)

Ben öyle sok oldum diyen birisini görmedim ama dogrudur bazılarının enerjisi tuttu demekki :/ sinirim bozuldu faldan snra gittim kitap aldım kendime. Simdi actım kitabımı okuyorum

burcumuda sevmıyorum kendimide sevmıyorum bombok bı hayat onume bakıyomda zaten onumde kimse yok allahada dua etmıcem lanet olsun
Tribin kime canım? Bu şekilde isyankar olursan bu hayatta hiç bir duan kabul olmaz ve yolunda gitmez. Önce karşılıksız güveneceksin ki duandan medet um.. Kusura bakma ama 5 yıl önceki hikayeye takılırsan psikolojin bozulur. Ve lisedeydik diyorsun.. Lisede biten bir iliskinin gelecek ihtimali düşük yani.. Bunu senden çok büyük biri olarak diyorum..

Kızlar tellwede Eslina' yı sistemde gormusken fikrimi soyleyeyim dedim. Sanirim cherry onermisti , ben de denemistim baya begenmistim bakımını

Ben öyle sok oldum diyen birisini görmedim ama dogrudur bazılarının enerjisi tuttu demekki :/ sinirim bozuldu faldan snra gittim kitap aldım kendime. Simdi actım kitabımı okuyorum
ahahaha sahaf festivaline mi gittin yoksa
kafenin taksimde olmasının faydaları, memnun kalmazsanız da sahafa uğrar dönersiniz

+ Bana yaşayacağımı söylediği şehir ismi. Şehir nasıl verir insan ya ahahah İstanbul'da baktırıyorsun sonuçta ne bilsin başka yerle bağlantını.
Eren bana da şöyle şöyle bişey olacak diye anlattı ki evet öyle bir girişimim var. Bunun sonucunda X şehri ile bağlantın olacak dedi evet olursa o şehirle bağlantım olacak :) olacak dedi bakalım bekleyelim :)

bu iş enerji meselesi bi de falcının yoğunluğu günü enerjisi de önemli tabii ki...melekler kahvesi yoğun oluyo bende o yüzden gitmek istemiyorum...orda soru cevap bende aynısını yaşadım çünkü...

Baktırdığımız gün son falını bana baktı, 10'u geçiyordu saat. "Başka fal alma bana" dedi çocuğa benim faldan sonra. Ona rağmen bu kadar iyiydi şanslıyım sanırım=)

emreyle eren çok karışıyo orda bilemiycem ki ben melis diye bi kadına baktırdım soru cevap gittik hiç memnun kalmadım...saçmaydı online fallar bile daha iyi tutarlı:)))

Emre'yi de beğenen çok ama, hatta benim de merak listemde kendisi. milenart a yeni erkek arkadaşını da bilmiş ya vakti zamanında=)

Baktırdığımız gün son falını bana baktı, 10'u geçiyordu saat. "Başka fal alma bana" dedi çocuğa benim faldan sonra. Ona rağmen bu kadar iyiydi şanslıyım sanırım=)
şanslı yada enerji tutup tutmama olayı canım şöyleki ben oraya gittiğimde melis diye bi kadını meth etti orda kızlar hatta birini ağlatmıştı okadar etkilemiş bende fossss..soru cevap gitti:))erene bende gidicem ama ayın 15.den sonra...

Hadicanimsende siz böyle söyleyince kafam karıştı kararsız kaldım eren mi emre mi toprak mi.Sonda olüncü kötü bakıyorlar enerjileri kalmıyor.

Evet enerji işi sanırım. Mesela bizim yan masamızda birileri çok beklediği için kalktı gitti kim için geldiklerini sorduk, Can'a geldik benim şu anki sevgilimi 1 ay önce ismiyle söyledi hayatına girecek diye dedi. Gaza geldik biz de derken ona da baktırdım çok tatlı biri ama sohbet kıvamında geçti hiç de öyle "vay be" demedim. Ki sonradan hatırladım 6-7 sene önce falan baktırmıştım kendisine:) onun da çok seveni var ama, kesinlikle enerji olayı tutturması ya da bakamaması.

Hadicanimsende siz böyle söyleyince kafam karıştı kararsız kaldım eren mi emre mi toprak mi.Sonda olüncü kötü bakıyorlar enerjileri kalmıyor.

Benim görüşüm belli bunlardan bi Eren'e baktırdım ve beğendim. Emre'yi merak ediyorum çıkan fallarını da duydum, Toprak hakkında bilgim YoK. Ama bence kafanız bu kadar kolay karışmasın birine uyan ötekine uymayabiliyor, biri gelse Ahmet çok iyi dese siz beğenmeyebilirsiniz her zaman var bu ihtimal. Ya da başkasının beğenmediği sizde tutabilir.

Dediğim gibi Eren'in son falı olmasına rağmen bende çok isabetliydi ama verkiel beğenmemiş mesela. Kendiniz karar verin hissiyatınıza göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…