Binnaz Abla

dediğin herseyı yaptım sadaka verdım giymediğim giyseilerimi birine verdim hep yarıdm ettim ama sonuc sevmıyorum allahı! oda benı sevmıyo zatebn
Su yazdigini okudum ya gercekten cok sinirlendim susuyim susuyim dedim ama yapamadim sevdigin insanla olamadin diye seni yaratan rabbine inanmamak sevmemk nasil yazabiliyosun bunu belliki hayatta baska bi aci cekmemissin bi gozunu ac bu sogukta disarda kalan insanlar var annesiz babasiz ayakta durmaya calisan insanlar var ki bunlardan biride benim bi kez olsun rabbime isyan etmedim bence sirkelen kendine gel rabbim oldurmuyosa belki daha iyisini daha hayirlisini nasip edicektir hic dusundun mu...

dediğin herseyı yaptım sadaka verdım giymediğim giyseilerimi birine verdim hep yarıdm ettim ama sonuc sevmıyorum allahı! oda benı sevmıyo zatebn

çok sevdiğim bir arkadaşımın bir lafı vardı: "insanlar evlatlarını toprağın altına gömüp hayatlarına devam etmeye çalışıyorlar biz her şeyi abartıyoruz. aptal şeylere üzülüyoruz, oysa daha ne dertler var" diye. ne zaman bir şeye üzülsem bu lafı gelir aklıma. size de tavsiye ederim.

bir de inançlar tabii ki bizi ilgilendirmez. isterseniz çok inançlı olun, isterseniz ateist olun, isterseniz de deist olun. ama bu kocaman evrende gerçekten istenen bir şey dilendiğinde, çok içten istendiğinde sesiniz bir yerlerden duyuluyor. ben bunu defalarca yaşadım. ama sizin elinizden geleni yapmanız ve bu sürede hayata devam edebilmeniz lazım. bu isyan sizi ileri götürmez, daha çok karamsarlığa götürür...

Bende arkadasa bunu izah etmeye calistim zaten ve haddinden fazla sinirlendim.Hepimiz burda birileri icin bi umut icin fala sariyoruz kendi adima benimki ayri bi aliskanlik oldu mesela ama ben bu kadar negatif konusmalar bu kadar rabbime sirk kosmak bana cok yanlis geliyo.Benim bu beyin yapisini anlamamida kimse beklemesin

kimse inançlı olmak zorunda değil tabii ki. herkesin kendi tercihidir. ama umutsuzluk en kötüsüdür, insanı daha da kötü bir akışa sürükler. benim asıl demek istediğim buydu :)

kimse inançlı olmak zorunda değil tabii ki. herkesin kendi tercihidir. ama umutsuzluk en kötüsüdür, insanı daha da kötü bir akışa sürükler. benim asıl demek istediğim buydu :)
Kimse inancli olmak zorunde degil evet haklisin belki ama ben de kendi hayatimda rabbime inanmayan insanlari tutmuyorum mesela..Ve kendimle ilgili her dua ettigimde Allah korkusu olan insanlari cikar karsima diyorum bu konuda daha fazla konusmicam kimse cocuk degil ama ben gercekten cok sinirlendim...

İnsanlar zaman zaman boşluğa düşebilir önemli olan ordan çıkabilmektir. Arkadaş da umarım çıkar.

Bu arada bizim h sonu tatili yalan olcak galiba kızlar bi yakını vefat etti

başı sağolsun, daha uygun bir zamanda giderseniz? belki daha iyi olur :) hem de biraz daha ilerlemiş olursa muhabbetiniz orda daha rahat açılmalar olur belki :)

İnsanlar zaman zaman boşluğa düşebilir önemli olan ordan çıkabilmektir. Arkadaş da umarım çıkar.

Bu arada bizim h sonu tatili yalan olcak galiba kızlar bi yakını vefat etti
başınız sağolsun herişte vardır hayır de...yine planlar o zaman geçsin eğer niyeti varsa planı gerçekleştirir mutlaka...

bilmiyorum hiç bişeyin düzeldiği yok
Kaç gündür yazayım şu kıza deyip, yazıp silip bırakıyorum. Bütün mesajlarını baştan beri takip ediyorum. Yazılış ve üslup bakımından dikkatimi çekti ilk günden beri.... cahil desem değilsin, ergen desem değilsin.... bu başlığa dahil olanlar hep bir yol kat etti... tavsiye ala ala, digerimizin yaşadığından kendine pay çıkara çıkara...sen hep geri geri gidiyorsun... neden ve kim için ? 5 yıl önce yaşanmış saf ve çocukça bir duygu için. 5 yılda ruhlar kirlendi. O saflık kaldı mı ki? Kendinden pay biç... aşk da değil, marazi bir tutku ve hırs artık seninkisi... bu kadar aşka dair hikayeyi bir arada başka bir yerde bulman zor... bir gerçekten oku ve dışına bak. Fazla içine ve takıntına gömülmüşsün. Yazık canına, ömrüne.... umutsuzluk şeytanın 5 hasletinden biri ve en büyüğüdür. Şeytanın oyuncağı oluyorsun bu söylemlerle ve sonra Yaradan'dan medet umuyorsun.
İnsanız türlü türlü sebeplerimiz var içinde kaybolduğumuz. Havf ve Reca Kutsal kitabımızda pek çok ayet de hep yan yana geçer. Havf ve Reca ( Korku ve Ümit ) birbirinden ayrı düşünülemez der Ibni Haldun Mukaddime'sinde. Hz. Ömer efendimize sorduklarında ise şöyle açıklar Havf ve Reca'yı." Eğer cennet de tek bir kişilik yer kaldıysa onun ben olmasını ümid ederim. Eğer cehennemde tek bir kişilik yer kaldıysa onun ben olmasından korkarım." Korkunun olduğu yerde ümit, ümid'in olduğu yerde de korku olacak...
Bir toparlan kendine gel lütfen...
Bu döngüyü kirabilirsin.... kendine inan ve güven...

ya kızlar 3 aydır ses çıkmayan adam dün akşam aradı çat diye. bunu bilen oldu mu hatırlamıyorum bile. tekrar falları gözden geçireceğim. ama hatırladığım kadarıyla böyle yakın zaman verip de bilen yok...

o kadar faldan biri de olmaz mı yahu? eylem ve sema görüşme olacağını söylemişti, emine de yeniden onun bir kafamı karıştıracağını söylemişti diye hatırlıyorum.

Zamana takılma, kafanı karıştırmasına da izin verme. Bir de bıdı bıdı yapıp adamı kaçırma

benimkinin de 3 aydır sesi çıkmıyor, hadi bakalım
ben de gelip bu cümleyi kurabilecek miyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…