Binnaz Abla

benimkinin de 3 aydır sesi çıkmıyor, hadi bakalım
ben de gelip bu cümleyi kurabilecek miyim acaba
benim gibi kuracaksan kurma kuzum ya saçma sapan bir konuşmaydı emin ol. hiç aramasa daha iyiydi. dalga mı geçti ne yaptı anlamadım bile.
bana "senden bir nişan davetiyesi filan bekliyordum artık, öyle bir şeyler var galiba" dedi. yooo ne alaka, öyle bir durum olsa kimseden gizlemezdim dedim. bunu duyunca da "aman biz zaten arkadaşız, sen iyi birisin"e bağladı yine sonunu

vallahi bıktım yaaa, adam gibi, sözünün eri biri çıksa da yuvamı kursam. bu nedir ya!!

Heee birde bu modeller türedi. Kör bıçakla doğramalıkacaba hala onda mışın? Egosu acıktıysa. ...

Heee birde bu modeller türedi. Kör bıçakla doğramalık
ya gerçekten dengesiz ve beni de kendi gibi yaptı. bunları demek için insan arar mı birini? yarı yolda bıraktım üzdüm kızı bari özür dileyeyim yüzsüz yüzsüz aradım yok da yerine böyle laflar.

ya allahım belki dilek kapıların açıktır, bana değer kıymet bilen, iyi, sözünün eri birini gönder artık, kurtar şundan... paralarıma yazık

erkekler ancak böyle salak salak laflar atar. ağız yoklar bizim onlara yalakalık yapmamızı ben senden başkasıyla olamam filan dememizi egolarını tatmin etmek isterler..çocuk resmen ağızını aramış senin:))

insan gibi sorsa beni mutlu bile eder, ama böyle gerizekalı gibi insanı zan altında bırakıcı, sanki gizli işler çeviriyorum erkek yedekliyorum gibi bir tavırla yapınca çok sinirlendim. üstüne bir de "aman üstüne alınma, biz artık arkadaşız" şeklinde tavırlar...

ne diyeyim allahım sen görüyosun. sen herkese müstehakını ver, kuluna kul azabını çektirtme ya. senden gelen başım üstüne de kulundan gelen değil...

çok içerledim çook... bakın bunları da bilen olmadı hiç (konuyu foruma bağlayayım da yine, özel dertlerimle meşgul ettim yeterince )

ahsdsjhf hiç üzülme. böyle saçma saçma başlayabilir konuşmalar. karşındakini yetişkin olarak görme, o daha küçük bir çocuk. bak benimki 36 yaşında artık neredeyse antropoza girecek önce ikimiz de almanya'dayken iş dolayısıyla havalimanı patlamasında "kimse istanbul'dan buraya gelmeye çalışmıyor değil mi?" diye mesaj attı. çünkü benim doğum günüme çok yakın bir tarihte oldu patlama. (kutlamamıştı bile eşşolusu) seni merak ettim bile diyememek yani.

ha sonra ne mi oldu dersen, oje sürdürdü kendisine.............. bu bahaneyle görüşme yarattı. böyle de maymun oluyorlar sonunda hiç sıkma canını

ya şunu bilin kızlar erkekler bizim gibi değilller egoları şişik erkek çocuğu onlar:))

allahım ya ne ilginçler!! devir değişti resmen bunlar kız gibi oldular biz erkek tarafı gibi. kadınlar daha net, cesur, yapıcı...

sen sinirlenince ayak yapmış canım arkadaşız filan diye..neyse aklındasın demekki önemlisi bu bence...

ya şunu bilin kızlar erkekler bizim gibi değilller egoları şişik erkek çocuğu onlar:))
ben onun egosunu şişircem eğer bir daha ararsa.
gece gece saflığıma geldi hiç beklemiyordum, dalga geçmelerine kalakaldım bir şey diyemedim, geveledim.. kendimi savunmaya geçtim ..
salak geldim salak gidicem şu hayatta

allahım ya ne ilginçler!! devir değişti resmen bunlar kız gibi oldular biz erkek tarafı gibi. kadınlar daha net, cesur, yapıcı...
evet çok doğru tespit canım kadınlar daha net daha cesur bu yüzden evlilikler bile yürümez oldu çünkü erkek çocukları evde poh pohlanarak büyütülüyor hayat hep öyle sanıyorlar hayatı anneleri gibi kahırlarını çekicek ilgi göstericek hatun arıyorlar..

sen sinirlenince ayak yapmış canım arkadaşız filan diye..neyse aklındasın demekki önemlisi bu bence...
canım bizde böyle ya, aylar geçer yine saçma sapan arar orda duruyor muyum, kimse yok hayatımda. aynen devam eder gibime geliyor. en pozitif falcı bile sonunda "bundan yol olmaz, önüne bak" yazdı yahu. bknz:emine

estagfurullah salaklık değil bu tecrübesizlik erkekleri tanıyamamak..yaşını bilmiyorum ama:))))

canım bizde böyle ya, aylar geçer yine saçma sapan arar orda duruyor muyum, kimse yok hayatımda. aynen devam eder gibime geliyor. en pozitif falcı bile sonunda "bundan yol olmaz, önüne bak" yazdı yahu. bknz:emine
işte hata burda fallarla yol alma fallar yol gösterici olsun ama akılını kullan.

bu arada bakıyorum bir yandan da, sosyal medyadan bunu engelledim, çoğu yerden silmiştim. alan kalmamıştı. serkana da demiştim bunu. o bir yolunu bulacak hanımefendi ama keşke siz de böyle şeyler yapmasanız demiş.

ah serkancım sen beni yerimde olsan sosyal medyayı komple yakar atardın, telefon hatlarına bomba döşerdin gülüm be

eylem de o yine bir yoklama çekicek ama sizde bitmiş yazık ki demiş. sanırım en net enerjim yine eylemle tutuyor. bir de serkan. Famanınkilere bakmam lazım

yalnız ilk günden irademi bozup bir de benna küçükeri deneyeyim dedim. katina baktırdım. TÖVBE ESTAĞFURULLAH kadın resmen şakımış ilişkimiz ve karakteriyle ilgili. birkaç tavsiye de verdi. tarihler de diğer beğendiklerimle tutarlı. bu katina beni çok korkutuyor ya :/

hümada bende korkmuştum hatta ağlattı benna benimde aklımı çeliyor aslında son finali katinayla yapıp tarihlerin sağlamasını mı yapsam bilemedim..bi yanım kredilerini harcama diyor diğer yanımda kahveler ve katinalar farklı tarihlerde tutarlı sinir oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…