- 16 Aralık 2015
- 957
- 2.158
- 63
- 44
bunlarda taktik yapacak o zeka var mıdır verkiel yahu? ben şüpheliyim. aksine bence o kadar basit düşünüp hafife alıyorlar ki biziAynen oyle.. Ve emin oldugum birşey o da erkeklerin taktik yaptıgı.. Kızlar oyuna gelmeyin cidden taktik yapıolar
kesssin hüma'yı da yakalamak zordur. he mi?hümada bende korkmuştum hatta ağlattı benna benimde aklımı çeliyor aslında son finali katinayla yapıp tarihlerin sağlamasını mı yapsam bilemedim..bi yanım kredilerini harcama diyor diğer yanımda kahveler ve katinalar farklı tarihlerde tutarlı sinir oldum...
hee işte bu kızları hafife almak kendilerini zeki sanmak aynen olay bu doğru tespit..taktik yaptıklarını sanıyorlar...hepsi düz mantık canım ..kaç yaşında olurlarsa olsunlar hepsi aynı...bunlarda taktik yapacak o zeka var mıdır verkiel yahu? ben şüpheliyim. aksine bence o kadar basit düşünüp hafife alıyorlar ki bizi
hümayı gece 3 te yakaladım bildirimle heyecandan kart bile zor seçtim ama değdi...kesssin hüma'yı da yakalamak zordur. he mi?
Ayy sormaa hele hafife almaları yokmuuu berbat otesi bi durum. Bende onu anlamıyorum zaten. O zekasızlıklarıyla nasıl olurda taktiklerinde başarılı oluyolar.?bunlarda taktik yapacak o zeka var mıdır verkiel yahu? ben şüpheliyim. aksine bence o kadar basit düşünüp hafife alıyorlar ki bizi
Ayy sormaa hele hafife almaları yokmuuu berbat otesi bi durum. Bende onu anlamıyorum zaten. O zekasızlıklarıyla nasıl olurda taktiklerinde başarılı oluyolar.?
Doğru cevap!..çünkü biz safız!
bak şöyle evde öyle yetiştiriliyorlar erkek çocukları aslan oğlum koçum çocuk kendini bi halt sanarak büyüyo dünyanın en zekisi en güçlüsü o ...sonuç ortada ego tavan.. akıllı olun kızlar:)))Ayy sormaa hele hafife almaları yokmuuu berbat otesi bi durum. Bende onu anlamıyorum zaten. O zekasızlıklarıyla nasıl olurda taktiklerinde başarılı oluyolar.?
Yazını tam anlayamadım... Kim ne derse desin işin içine duygular girince safızben istersem hak ediyosa safa yatarım o saf sansın ama hak edicek bi kişi değilse arkadaşım bile olsa açıkça bi dökülürüm karşımdaki renk değiştirir...geç bunları diye bi açarım ağızımı sadede gel diye bitiririm kim olursa olsun...
evet bu kabul daha duygusal diyorum ben saf değiliz yapımız bu...ama bak ben ister yaş ister deneyim arkadaşlarımın deneyimi deyin şöyle ki duyguları bi tarafa atıp dışarı çıkıp olaydan mantıklı bakabilmeyi öğrendim...böyle oluncada ben istersem saf olurum yani karşımdaki iyi niyetimi gerçekten hak ediyosa onu pohpohlarım..hak etmiyorsa veryansın ortalıkYazını tam anlayamadım... Kim ne derse desin işin içine duygular girince safız
senin ki anladığım kadarıyla o kafayla o cıvıklıkla evlenemez...zor bi durum yani...bence sevdiğimizden yaşu erkekler nasıl sigortaları kapatıp gidip unutabiliyorlar hayret ediyorum. bdv okuyorum da allahtan, benimki gelecek ay evlendim diye çıksa meydana şaşırmıycam. tonla öyle konuyla dolu
ben ona eeeen başta baktıracaktım da nedense başarısızdır diye düşünüp baktırmamıştımyalnız ilk günden irademi bozup bir de benna küçükeri deneyeyim dedim. katina baktırdım. TÖVBE ESTAĞFURULLAH kadın resmen şakımış ilişkimiz ve karakteriyle ilgili. birkaç tavsiye de verdi. tarihler de diğer beğendiklerimle tutarlı. bu katina beni çok korkutuyor ya :/
bence de o evlenemesin ama ben evleneyim, güzel bir yuva kurayım ona kapak olsun. otursun kendisiyle taktik geliştirsinsenin ki anladığım kadarıyla o kafayla o cıvıklıkla evlenemez...zor bi durum yani...
ben ona eeeen başta baktıracaktım da nedense başarısızdır diye düşünüp baktırmamıştım
şimdi bunu görünce keşke atsaydım dedim
neyse artık 15 gün sonra atarım belki
ama o zamana kadar da bir sürü insan çeler yine aklımı
bazen oturup tüm binnaza fal atmak istiyorum
keşke bunları da yazmasaydınız, o takibe devam ediyordur bence. bir kere bulmuş hazineyi artık kk ya abone olmuştur.İlk üyeliğimde birçok kişi ile tanıştım, sohbet ettim. Çoğumuz kültürlü ve kaliteli insanlarız. Ama arada öyle mesajlara denk geliyorum ki irite oluyorum. Bu arada ilk üyeliğimde kullandığım rumuz ile swarmda kullandığım rumuz aynı olduğundan benim hikayemin esas oğlanı beni burada bulmuş. Burayı nasıl keşfettiğini bilmiyorum ama tabii ki yüzüme vurdu. Rezillik diz boyu anlayacağınız. Siz siz olun benim düştüğüm hataya düşmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?