Binnaz Abla

kesssin hüma'yı da yakalamak zordur. he mi?

bunlarda taktik yapacak o zeka var mıdır verkiel yahu? ben şüpheliyim. aksine bence o kadar basit düşünüp hafife alıyorlar ki bizi
hee işte bu kızları hafife almak kendilerini zeki sanmak aynen olay bu doğru tespit..taktik yaptıklarını sanıyorlar...hepsi düz mantık canım ..kaç yaşında olurlarsa olsunlar hepsi aynı...

bunlarda taktik yapacak o zeka var mıdır verkiel yahu? ben şüpheliyim. aksine bence o kadar basit düşünüp hafife alıyorlar ki bizi
Ayy sormaa hele hafife almaları yokmuuu berbat otesi bi durum. Bende onu anlamıyorum zaten. O zekasızlıklarıyla nasıl olurda taktiklerinde başarılı oluyolar.?

ben istersem hak ediyosa safa yatarım o saf sansın ama hak edicek bi kişi değilse arkadaşım bile olsa açıkça bi dökülürüm karşımdaki renk değiştirir...geç bunları diye bi açarım ağızımı sadede gel diye bitiririm kim olursa olsun...

Ayy sormaa hele hafife almaları yokmuuu berbat otesi bi durum. Bende onu anlamıyorum zaten. O zekasızlıklarıyla nasıl olurda taktiklerinde başarılı oluyolar.?
bak şöyle evde öyle yetiştiriliyorlar erkek çocukları aslan oğlum koçum çocuk kendini bi halt sanarak büyüyo dünyanın en zekisi en güçlüsü o ...sonuç ortada ego tavan.. akıllı olun kızlar:)))

Yazını tam anlayamadım... Kim ne derse desin işin içine duygular girince safız

Yazını tam anlayamadım... Kim ne derse desin işin içine duygular girince safız
evet bu kabul daha duygusal diyorum ben saf değiliz yapımız bu...ama bak ben ister yaş ister deneyim arkadaşlarımın deneyimi deyin şöyle ki duyguları bi tarafa atıp dışarı çıkıp olaydan mantıklı bakabilmeyi öğrendim...böyle oluncada ben istersem saf olurum yani karşımdaki iyi niyetimi gerçekten hak ediyosa onu pohpohlarım..hak etmiyorsa veryansın ortalık)))

bence sevdiğimizden ya şu erkekler nasıl sigortaları kapatıp gidip unutabiliyorlar hayret ediyorum. bdv okuyorum da allahtan, benimki gelecek ay evlendim diye çıksa meydana şaşırmıycam. tonla öyle konuyla dolu
senin ki anladığım kadarıyla o kafayla o cıvıklıkla evlenemez...zor bi durum yani...

Erkekler küçük yaştan itibaren futbol oynadıklarından hücum ve savunma ve bilumum taktiklerle büyüyorlar. Nerde sorunlu adam varsa futbol sevdalısı oluyor nedense. Belki bana hep öyle denk geldi. Bazen atılan topu göğsümde yumuşatıp lehime çevirdim. Bazen de vurdu gol oldu maalesef...

ben ona eeeen başta baktıracaktım da nedense başarısızdır diye düşünüp baktırmamıştım
şimdi bunu görünce keşke atsaydım dedim

neyse artık 15 gün sonra atarım belki
ama o zamana kadar da bir sürü insan çeler yine aklımı

bazen oturup tüm binnaza fal atmak istiyorum

İlk üyeliğimde birçok kişi ile tanıştım, sohbet ettim. Çoğumuz kültürlü ve kaliteli insanlarız. Ama arada öyle mesajlara denk geliyorum ki irite oluyorum. Bu arada ilk üyeliğimde kullandığım rumuz ile swarmda kullandığım rumuz aynı olduğundan benim hikayemin esas oğlanı beni burada bulmuş. Burayı nasıl keşfettiğini bilmiyorum ama tabii ki yüzüme vurdu. Rezillik diz boyu anlayacağınız. Siz siz olun benim düştüğüm hataya düşmeyin.

hiç gerek yok. kimseyi bulamayıp zeynep asile atmıştım. tek kelimeyle rezaletti. en sevmediğim muhabbeti de yapmıştı kendisi aşkımcanımbitanemgülüm

burda öne çıkan birkaç isme baktır, o da çok canın çekerse. ben bugün itibariyle kapadım bu defteri bir süreliğine.

evet, dün de bunu demiş olabilirim ama bu cidden sondu. denemek istediklerim bitti :)

Amaaan bosverin.. Hem cinslerimizinde cin fikirlisi yokmu sanki. Bazen illaki çıkıyodur karşınıza sizinde..Kadın taktik yapıyosa kıskanclıgından diyoruz erkek yapıyosa elde etmek,kullanmak için diyoruz.. İkiside birbirinden beter. Allah dogru insan cıkarsın karsımıza.İyi geceler

keşke bunları da yazmasaydınız, o takibe devam ediyordur bence. bir kere bulmuş hazineyi artık kk ya abone olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…