Binnaz Abla

ben de 2 gün önce kapattım
denemek istediklerimi kafama yazıyorum bi süre sonra baktırıcam :)

keşke bunları da yazmasaydınız, o takibe devam ediyordur bence. bir kere bulmuş hazineyi artık kk ya abone olmuştur.
Aman bulursa bulsun, artık farketmiyor benim için. Böyle düşündüğüm için yeniden üyelik yaptım. Fal baktırmıyorum çoktandır ama yazılanları okumak hoşuma gidiyor. Hikaye de, esas oğlan da değişti artık. Okuyorsan bu da sana kapak olsun küçük bey!!

çok doğru hemcinlerimizde şeytan yok mu ama onu da öyle yetiştiren bi kadın anne yani o yüzden kadın önemlidir diyorum iyi geceler...

Canım gece ondan mı bahsediyorsun? İş çıkışı gideceğim de geç vakite kadar çalışıyor mu merak ettim.

10 civarlarına kadar oralarda herhalde. Tam olarak kaçta çıktığını bilmiyorum ama maksimum 11dir sanırım. Arayıp bi sor istersen, randevu almak şart bence geç gideceksen.

Kızlar kahvesi nasıl bilmem ama Nil Güneş katina da sadece kart yorumluyor. Yok bir numarası yani... FYI

Nabız yoklamış ettiği kelimelere takılma bence alt anlamı farklı olabilir.

Son düzenleme:
final minal yapma bence. çünkü öyle dedikçe sonu gelmiyor :)
kal böyle bi süre. sonra atarsın

Süper tespit:)

Son düzenleme:
bayanlar bir şey dikkatimi çekti.benim ilişkim bitmeden önce bir yıl boyunca kimse bitecek şöyle olacak diyemedi.herkes mutlu yuvanız olacak demekle yetindi.şimdi beş aydır ayrıyız durumumu bilmeyenler geçmişi öyle bir özetliyor ki ben bu kadar mı olur diyorum her defasında.madem yorumcular bu kadar iyi ise geleceği neden bilemediler.tabiki geleceği ALLAH'TAN başkası bilemez yahu ufacıkta olsa insanın hissiyatı çıkmaz mı?bende çevreme hislerim doğrultusunda yorum yapıyorum.bazen çok kesin söylemlerde bile bulunuyorum henüz hiç sekteye uğramadı.ki benim işim değil.üstelik ben kendimle ilgili buiş bitecek tarihi bile hissediyordum ki herşey güzelken.sonra bu deli düşünceleri kafamdan atmak istiyordum.kendi kendime kızıyordum. bu yorumcular biraz hisleri kuvvetli olsaydı bir şeyler illaki tutturacaklardı ya da şuna yoruyorum görüpte söylemiyorlar.biz tekrar tekrar fala danışalım diye.bulmuşlar bizi nasıl yolalım diye buna kafa yoruyorlar.o yorumcuların duvarına yazılan çoğu güzel söylemlerde benimde imzam var.çok pişmanım.insanları yanlış yönlerdirdiğim için.hakklarını helal etsin herkes.insan bilemiyor ki o ruh haliyle güzel şeyler duyunca tamam diyor.oldu bitti ve ben mutluyum diyor.ben yüzlerce fal baktırdım.tüm bu fallarım doğrultusunda yaptığım analiz bunlar.şimdi hatamı düzelteyim istedim.geçmişi her yorumcu biliyor lakin geleceğimi kimse net bilemedi.evli birine sen boşanacaksın denilemiyorsa fal fal değildir benim için.ki karşı tarafın ayrılma isteği olduğunu söylememe rağmen.

teşekkürler nacernot bnde tövbe ettim zaten dikkaet edicem haklsın aama keşke daha yumusak bi uslupla soleseydin

Bana çatır çatır ayrılcaksın bitcek dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…