- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
Sezgiye o konu hakkında baktırmamıştım..sezgi nasıldı?ecem23 le semayı beni merak ettirdiniz he...en sonunda baktırıcam zor tutuyorum kendimi..ecem23 e ne baktırdın ki...
hımmmm anladım...Sezgiye o konu hakkında baktırmamıştım..
Eceme katina atmıştım ama aşk sonuç falı daha iyimiş
ecem23 uzakta gözüküyorSezgiye o konu hakkında baktırmamıştım..
Eceme katina atmıştım ama aşk sonuç falı daha iyimiş
evbet tövbe etti,m zaten bitanemSu yazdigini okudum ya gercekten cok sinirlendim susuyim susuyim dedim ama yapamadim sevdigin insanla olamadin diye seni yaratan rabbine inanmamak sevmemk nasil yazabiliyosun bunu belliki hayatta baska bi aci cekmemissin bi gozunu ac bu sogukta disarda kalan insanlar var annesiz babasiz ayakta durmaya calisan insanlar var ki bunlardan biride benim bi kez olsun rabbime isyan etmedim bence sirkelen kendine gel rabbim oldurmuyosa belki daha iyisini daha hayirlisini nasip edicektir hic dusundun mu...
Neyi bildi kuzu olumlu bi gelişme mi vargünaydın kızlar cıkan fal haberi hülya demir
hımmm çıktı mı canım geçenlerde de hüma çıktı yazmışsın foruma??ne gibi olumlu olumsuz??günaydın kızlar cıkan fal haberi hülya demir
Ne cıktı ? Anlat anlat anlatt:) merak ettık:)günaydın kızlar cıkan fal haberi hülya demir
kzılar hoşlandıgım biri vardı bi işaret alcaksın dedi bugun feysden eklemiş hulya demir bildi humanında 2 haftası var :)Ne cıktı ? Anlat anlat anlatt:) merak ettık:)
Niyetim asla seni kırmak, üzmek ya da rencide etmek değil. Zaten sen kendini yeteri kadar hırpalıyorsun. Biz demsesekte. Ozelikle biraz sert ve acı yazdım. Çünkü gördüm ki yumuşak cevapları kabul etmiyorsun. Yine de incittimse özür dilerim...teşekkürler nacernot bnde tövbe ettim zaten dikkaet edicem haklsın aama keşke daha yumusak bi uslupla soleseydin
Bu hoslandıgın kisi bşka birisi mikzılar hoşlandıgım biri vardı bi işaret alcaksın dedi bugun feysden eklemiş hulya demir bildi humanında 2 haftası var :)
evet bu arada fincanlıda nermın ablayıda denedım çat çat söylediBu hoslandıgın kisi bşka birisi mi
canım benım iyiki varsın kendimi dun dua edıp toparladım ve artık dusunmcem sende iyki varsın ncarenotum :)Niyetim asla seni kırmak, üzmek ya da rencide etmek değil. Zaten sen kendini yeteri kadar hırpalıyorsun. Biz demsesekte. Ozelikle biraz sert ve acı yazdım. Çünkü gördüm ki yumuşak cevapları kabul etmiyorsun. Yine de incittimse özür dilerim...
Issız Adam filmi boşa çevrilmedi kızlarYa lafi gecmis ama cidden bizim nesilin erkekleri cok korkak gercekten, sadece bana oyle gelmiyor degil mi? Sorumluluktan kaciyorlar, asktan kaciyorlar. ne bileyim seviyorlar ama bizsiz de hayatlarina devam ediyorlar mutlu mutlu. ihtiyaclari yok gibi. belki yeni nesil erkeklerin hobileri onlari mutlu etmeye yetiyor? hep cocuk kalmak istiyorlar. ne bileyim ask ve kadin meselelerini onlar icin bonus gibi ihtiyac gibi degil. bu bir genelleme elbette istisnalar vardir. cevremde boyle gozlemliyorum. kadinlar erkeklerin pesinden kosuyor, onlar iliskileri icin emek harciyor. sanki eskiden tam tersiydi.
Sonuna kadar katılıyorum canım. 30lu yaşlarda adamlar play station oynayıp günü birlik ilişkilerle vakitlerini dolduruyorlar. En azından benim hoşlandığım kişiYa lafi gecmis ama cidden bizim nesilin erkekleri cok korkak gercekten, sadece bana oyle gelmiyor degil mi? Sorumluluktan kaciyorlar, asktan kaciyorlar. ne bileyim seviyorlar ama bizsiz de hayatlarina devam ediyorlar mutlu mutlu. ihtiyaclari yok gibi. belki yeni nesil erkeklerin hobileri onlari mutlu etmeye yetiyor? hep cocuk kalmak istiyorlar. ne bileyim ask ve kadin meselelerini onlar icin bonus gibi ihtiyac gibi degil. bu bir genelleme elbette istisnalar vardir. cevremde boyle gozlemliyorum. kadinlar erkeklerin pesinden kosuyor, onlar iliskileri icin emek harciyor. sanki eskiden tam tersiydi.
keşke ama keşke bana da deselerdi diyorum...şimdiye dek çoktan yolumu çizmiştim.o kadar mücadele vermezdim.banada yazık oldu.bilmiyorum ben her falımda olumsuza açığım notunu ekledim.Bana çatır çatır ayrılcaksın bitcek dediler
kim dedisana canım ayrılacaksın diyekeşke ama keşke bana da deselerdi diyorum...şimdiye dek çoktan yolumu çizmiştim.o kadar mücadele vermezdim.banada yazık oldu.bilmiyorum ben her falımda olumsuza açığım notunu ekledim.
aslında şu var canım fal sadece öngörü evlilik ve boşanmak kader kaderi kimse bilemez ki kaderde sapmalar oluyor çünkü kendi irademiz var..hatta isra suresi şöyled der biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldıkç..ya senden yada diğer taraftan kaynaklı kadersel durumlar vardır mutlaka dediğin gibi ALLAH tan başka geleceği bilen yoktur...kahin değiller falcılar sonuçta ki fallar uzun vadeli tarihler için bakılmaz ki anlık değerlendirmeler yaniibayanlar bir şey dikkatimi çekti.benim ilişkim bitmeden önce bir yıl boyunca kimse bitecek şöyle olacak diyemedi.herkes mutlu yuvanız olacak demekle yetindi.şimdi beş aydır ayrıyız durumumu bilmeyenler geçmişi öyle bir özetliyor ki ben bu kadar mı olur diyorum her defasında.madem yorumcular bu kadar iyi ise geleceği neden bilemediler.tabiki geleceği ALLAH'TAN başkası bilemez yahu ufacıkta olsa insanın hissiyatı çıkmaz mı?bende çevreme hislerim doğrultusunda yorum yapıyorum.bazen çok kesin söylemlerde bile bulunuyorum henüz hiç sekteye uğramadı.ki benim işim değil.üstelik ben kendimle ilgili buiş bitecek tarihi bile hissediyordum ki herşey güzelken.sonra bu deli düşünceleri kafamdan atmak istiyordum.kendi kendime kızıyordum.bu yorumcular biraz hisleri kuvvetli olsaydı bir şeyler illaki tutturacaklardı ya da şuna yoruyorum görüpte söylemiyorlar.biz tekrar tekrar fala danışalım diye.bulmuşlar bizi nasıl yolalım diye buna kafa yoruyorlar.o yorumcuların duvarına yazılan çoğu güzel söylemlerde benimde imzam var.çok pişmanım.insanları yanlış yönlerdirdiğim için.hakklarını helal etsin herkes.insan bilemiyor ki o ruh haliyle güzel şeyler duyunca tamam diyor.oldu bitti ve ben mutluyum diyor.ben yüzlerce fal baktırdım.tüm bu fallarım doğrultusunda yaptığım analiz bunlar. şimdi hatamı düzelteyim istedim.geçmişi her yorumcu biliyor lakin geleceğimi kimse net bilemedi.evli birine sen boşanacaksın denilemiyorsa fal fal değildir benim için.ki karşı tarafın ayrılma isteği olduğunu söylememe rağmen.
Ben de öyle düşünüyordum canım, bi tane ilişkim vardı, düzelsin diye yapmadığım şey kalmadı, o kdr uğraştım ki, adamda tık yok. Sonra ayrıldık, aradan vakit geçti, adamın hayatına biri girdi ve mükemmel bir sevgili oluverdi birden. Yani durum tamamen beni istememesiyle alakalıymış.Ya lafi gecmis ama cidden bizim nesilin erkekleri cok korkak gercekten, sadece bana oyle gelmiyor degil mi? Sorumluluktan kaciyorlar, asktan kaciyorlar. ne bileyim seviyorlar ama bizsiz de hayatlarina devam ediyorlar mutlu mutlu. ihtiyaclari yok gibi. belki yeni nesil erkeklerin hobileri onlari mutlu etmeye yetiyor? hep cocuk kalmak istiyorlar. ne bileyim ask ve kadin meselelerini onlar icin bonus gibi ihtiyac gibi degil. bu bir genelleme elbette istisnalar vardir. cevremde boyle gozlemliyorum. kadinlar erkeklerin pesinden kosuyor, onlar iliskileri icin emek harciyor. sanki eskiden tam tersiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?