Binnaz Abla

evbet tövbe etti,m zaten bitanem

teşekkürler nacernot bnde tövbe ettim zaten dikkaet edicem haklsın aama keşke daha yumusak bi uslupla soleseydin
Niyetim asla seni kırmak, üzmek ya da rencide etmek değil. Zaten sen kendini yeteri kadar hırpalıyorsun. Biz demsesekte. Ozelikle biraz sert ve acı yazdım. Çünkü gördüm ki yumuşak cevapları kabul etmiyorsun. Yine de incittimse özür dilerim...

canım benım iyiki varsın kendimi dun dua edıp toparladım ve artık dusunmcem sende iyki varsın ncarenotum :)

Ya lafi gecmis ama cidden bizim nesilin erkekleri cok korkak gercekten, sadece bana oyle gelmiyor degil mi? Sorumluluktan kaciyorlar, asktan kaciyorlar. ne bileyim seviyorlar ama bizsiz de hayatlarina devam ediyorlar mutlu mutlu. ihtiyaclari yok gibi. belki yeni nesil erkeklerin hobileri onlari mutlu etmeye yetiyor? hep cocuk kalmak istiyorlar. ne bileyim ask ve kadin meselelerini onlar icin bonus gibi ihtiyac gibi degil. bu bir genelleme elbette istisnalar vardir. cevremde boyle gozlemliyorum. kadinlar erkeklerin pesinden kosuyor, onlar iliskileri icin emek harciyor. sanki eskiden tam tersiydi.

Issız Adam filmi boşa çevrilmedi kızlar))

Sonuna kadar katılıyorum canım. 30lu yaşlarda adamlar play station oynayıp günü birlik ilişkilerle vakitlerini dolduruyorlar. En azından benim hoşlandığım kişi

keşke ama keşke bana da deselerdi diyorum...şimdiye dek çoktan yolumu çizmiştim.o kadar mücadele vermezdim.banada yazık oldu.bilmiyorum ben her falımda olumsuza açığım notunu ekledim.
kim dedisana canım ayrılacaksın diye

aslında şu var canım fal sadece öngörü evlilik ve boşanmak kader kaderi kimse bilemez ki kaderde sapmalar oluyor çünkü kendi irademiz var..hatta isra suresi şöyled der biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldıkç..ya senden yada diğer taraftan kaynaklı kadersel durumlar vardır mutlaka dediğin gibi ALLAH tan başka geleceği bilen yoktur...kahin değiller falcılar sonuçta ki fallar uzun vadeli tarihler için bakılmaz ki anlık değerlendirmeler yanii
belki yıllar sonra iyi ki boşanmışım diyeceksin.
herşeyin hayırlısı canım..

Ben de öyle düşünüyordum canım, bi tane ilişkim vardı, düzelsin diye yapmadığım şey kalmadı, o kdr uğraştım ki, adamda tık yok. Sonra ayrıldık, aradan vakit geçti, adamın hayatına biri girdi ve mükemmel bir sevgili oluverdi birden. Yani durum tamamen beni istememesiyle alakalıymış.
Şindilerde aklımdaki kişi mesela, soğuk, mesafeli, utangaç bir insan sanıyordum. Ama görüyorum ki hoşuna giden kızlara gayet de yaklaşabiliyor yani, utangacı ben uydurmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…