Binnaz Abla

Kesinlikle katılıyorum. Sanki yer değiştirmişiz gibi. Televizyonlar da bir erkeğin peşinden 4 kadın onu evliliğe ikna edebilecek mi, acaba hangisi diye programlar oldukça normalleşiyor. Bir gün birinden hoşlanıyorlar, ertesi gün başkasından ve malesef bunlr heeeeep normal görülüyor, onlar da gerçek sanıyorlar galiba

aynen kızlar cok haklsınız

canım benım iyiki varsın kendimi dun dua edıp toparladım ve artık dusunmcem sende iyki varsın ncarenotum :)
Kendini başka birine açman çok güzel olmuş. Kendinı daha iyi hissedersin. Zaten çoğumuz yerine koyacak birsey bulamadığımız için, kötü hissedip takılı kalmıyor muyuz? Ben kendimi yeni birine ve onun enerjisine açtığımdan beri inan daha iyi hissediyorum. Sende iyi ki varsın. İnan bana daha bile iyi olacaksın.

oy benim bıuıutanem ya sen nekadar tatlı bişeysin dun dua ettım okadar rahatladımki iyki varsın bitanem cnm bnm <3 :) :)

çok sevindim toparlamana, umarım daha da iyi olursun :)
inş lebaracım çok tatlsını kızlar ya iyki varsınız dediğim gibi fallar anlık tahmınlerde tutuyo geleceği allah biliyo e bırazda bız yon veriyoruz iyki varsınız :)

Bakk demekki baska birisindende hoşlanabiliyosn dün bos yere üzüldün bosuna feryat figan kopardn gördün mü canım :) nermin abla videolu mu baktı
kuzum telefonla bakıyo akşam bakıcakmış detaylı evet kuzum mutluyum ya allaha cok şükür nermin ablayı bi dene derim :)

kuzum telefonla bakıyo akşam bakıcakmış detaylı evet kuzum mutluyum ya allaha cok şükür nermin ablayı bi dene derim :)
Sevindiim kübcümm. herkes laigini bulur bu çok gecerli bi söz bence. Sen benim yaşadıklarımı bi bilsen sarılp aglardın. :)biriyle olmayınca güzel kalbini kirletme sakın kinle nefretle. Vede isyan etme Allaha, tövbe et dünkü düşüncelerin için. Nermin ablanın en son mobil ödemesi yoktu o yüzden gönderemiyorum zaten artık eskisi kadar fala merakım kalmadı dün taksimde erene gittim o da havaa cıktı

ay bıtaneleri,m ya sizede cok dua edıcem esmalara başladım ayda bır fal ıyıdır bıtanem muah :)

bence sevdiğimizden ya şu erkekler nasıl sigortaları kapatıp gidip unutabiliyorlar hayret ediyorum. bdv okuyorum da allahtan, benimki gelecek ay evlendim diye çıksa meydana şaşırmıycam. tonla öyle konuyla dolu
Unutmaktan cok onune gelen kızla konusuyorlar nefes alsın yeter modundalar hepsı aynı bazıları acık acık yasıyor bunu bazısıda caktırmadan hepsı aynı ama kızlarla muhabbet hoslarına gıdıyor bızım gıbı degıller

Kızlar binnazda istediğimizde iade alabiliyor muyuz yoksa bir gerekçe falan sunmak gerekiyor mu? Nasıl oluyor?

Kızlar binnazda istediğimizde iade alabiliyor muyuz yoksa bir gerekçe falan sunmak gerekiyor mu? Nasıl oluyor?
Bize ulaşın kısmından. Fal yorum numaranı yaz. İade almak istedigini ve nedenini yaz. Eger iade hakkın varsa iade ederler standart uyeysen iade alamıyosun bronzsan 1 hakkın var gümüşsen 2 vs .. böyle

Aynen ya nasıl zevk alıyosunuz önünüze gelenle konuşmaktan samimi olmaktan. İğreniyorum ya bu doyumsuzluk. Hayatında belli başlı insanlar olur, arkadaşların olur onlarla konuşursun. Bunlar uçan kuşa yazıcak mümkün olsa. Reziller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…