- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
Kesinlikle katılıyorum. Sanki yer değiştirmişiz gibi. Televizyonlar da bir erkeğin peşinden 4 kadın onu evliliğe ikna edebilecek mi, acaba hangisi diye programlar oldukça normalleşiyor. Bir gün birinden hoşlanıyorlar, ertesi gün başkasından ve malesef bunlr heeeeep normal görülüyor, onlar da gerçek sanıyorlar galibaYa lafi gecmis ama cidden bizim nesilin erkekleri cok korkak gercekten, sadece bana oyle gelmiyor degil mi? Sorumluluktan kaciyorlar, asktan kaciyorlar. ne bileyim seviyorlar ama bizsiz de hayatlarina devam ediyorlar mutlu mutlu. ihtiyaclari yok gibi. belki yeni nesil erkeklerin hobileri onlari mutlu etmeye yetiyor? hep cocuk kalmak istiyorlar. ne bileyim ask ve kadin meselelerini onlar icin bonus gibi ihtiyac gibi degil. bu bir genelleme elbette istisnalar vardir. cevremde boyle gozlemliyorum. kadinlar erkeklerin pesinden kosuyor, onlar iliskileri icin emek harciyor. sanki eskiden tam tersiydi.
aynen kızlar cok haklsınızKesinlikle katılıyorum. Sanki yer değiştirmişiz gibi. Televizyonlar da bir erkeğin peşinden 4 kadın onu evliliğe ikna edebilecek mi, acaba hangisi diye programlar oldukça normalleşiyor. Bir gün birinden hoşlanıyorlar, ertesi gün başkasından ve malesef bunlr heeeeep normal görülüyor, onlar da gerçek sanıyorlar galiba
Kendini başka birine açman çok güzel olmuş. Kendinı daha iyi hissedersin. Zaten çoğumuz yerine koyacak birsey bulamadığımız için, kötü hissedip takılı kalmıyor muyuz? Ben kendimi yeni birine ve onun enerjisine açtığımdan beri inan daha iyi hissediyorum. Sende iyi ki varsın. İnan bana daha bile iyi olacaksın.canım benım iyiki varsın kendimi dun dua edıp toparladım ve artık dusunmcem sende iyki varsın ncarenotum :)
oy benim bıuıutanem ya sen nekadar tatlı bişeysin dun dua ettım okadar rahatladımki iyki varsın bitanem cnm bnm <3 :) :)Kendini başka birine açman çok güzel olmuş. Kendinı daha iyi hissedersin. Zaten çoğumuz yerine koyacak birsey bulamadığımız için, kötü hissedip takılı kalmıyor muyuz? Ben kendimi yeni birine ve onun enerjisine açtığımdan beri inan daha iyi hissediyorum. Sende iyi ki varsın. İnan bana daha bile iyi olacaksın.
oy benim bıuıutanem ya sen nekadar tatlı bişeysin dun dua ettım okadar rahatladımki iyki varsın bitanem cnm bnm <3 :) :)
inş lebaracım çok tatlsını kızlar ya iyki varsınız dediğim gibi fallar anlık tahmınlerde tutuyo geleceği allah biliyo e bırazda bız yon veriyoruz iyki varsınız :)çok sevindim toparlamana, umarım daha da iyi olursun :)
Bakk demekki baska birisindende hoşlanabiliyosn dün bos yere üzüldün bosuna feryat figan kopardn gördün mü canım :) nermin abla videolu mu baktıevet bu arada fincanlıda nermın ablayıda denedım çat çat söyledi
kuzum telefonla bakıyo akşam bakıcakmış detaylı evet kuzum mutluyum ya allaha cok şükür nermin ablayı bi dene derim :)Bakk demekki baska birisindende hoşlanabiliyosn dün bos yere üzüldün bosuna feryat figan kopardn gördün mü canım :) nermin abla videolu mu baktı
Sevindiim kübcümm. herkes laigini bulur bu çok gecerli bi söz bence. Sen benim yaşadıklarımı bi bilsen sarılp aglardın. :)biriyle olmayınca güzel kalbini kirletme sakın kinle nefretle. Vede isyan etme Allaha, tövbe et dünkü düşüncelerin için. Nermin ablanın en son mobil ödemesi yoktu o yüzden gönderemiyorum zaten artık eskisi kadar fala merakım kalmadı dün taksimde erene gittim o da havaa cıktıkuzum telefonla bakıyo akşam bakıcakmış detaylı evet kuzum mutluyum ya allaha cok şükür nermin ablayı bi dene derim :)
ay bıtaneleri,m ya sizede cok dua edıcem esmalara başladım ayda bır fal ıyıdır bıtanem muah :)Sevindiim kübcümm. herkes laigini bulur bu çok gecerli bi söz bence. Sen benim yaşadıklarımı bi bilsen sarılp aglardın. :)biriyle olmayınca güzel kalbini kirletme sakın kinle nefretle. Vede isyan etme Allaha, tövbe et dünkü düşüncelerin için. Nermin ablanın en son mobil ödemesi yoktu o yüzden gönderemiyorum zaten artık eskisi kadar fala merakım kalmadı dün taksimde erene gittim o da havaa cıktı
Unutmaktan cok onune gelen kızla konusuyorlar nefes alsın yeter modundalar hepsı aynı bazıları acık acık yasıyor bunu bazısıda caktırmadan hepsı aynı ama kızlarla muhabbet hoslarına gıdıyor bızım gıbı degıllerbence sevdiğimizden yaşu erkekler nasıl sigortaları kapatıp gidip unutabiliyorlar hayret ediyorum. bdv okuyorum da allahtan, benimki gelecek ay evlendim diye çıksa meydana şaşırmıycam. tonla öyle konuyla dolu
Muah canımay bıtaneleri,m ya sizede cok dua edıcem esmalara başladım ayda bır fal ıyıdır bıtanem muah :)
Bize ulaşın kısmından. Fal yorum numaranı yaz. İade almak istedigini ve nedenini yaz. Eger iade hakkın varsa iade ederler standart uyeysen iade alamıyosun bronzsan 1 hakkın var gümüşsen 2 vs .. böyleKızlar binnazda istediğimizde iade alabiliyor muyuz yoksa bir gerekçe falan sunmak gerekiyor mu? Nasıl oluyor?
Argo konuşup, dini duyguları yaralayıp insanların tüylerini havaya dikiyorsun ya. Sonra da bişey olmamış gibi cümleyi "bitanem" le bitiriyorsun ya. Pes...evbet tövbe etti,m zaten bitanem
Aynen ya nasıl zevk alıyosunuz önünüze gelenle konuşmaktan samimi olmaktan. İğreniyorum ya bu doyumsuzluk. Hayatında belli başlı insanlar olur, arkadaşların olur onlarla konuşursun. Bunlar uçan kuşa yazıcak mümkün olsa. RezillerUnutmaktan cok onune gelen kızla konusuyorlar nefes alsın yeter modundalar hepsı aynı bazıları acık acık yasıyor bunu bazısıda caktırmadan hepsı aynı ama kızlarla muhabbet hoslarına gıdıyor bızım gıbı degıller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?