Her insan hata yapabilr bence üstüne gitmek yerine yaptgının yanlıs ama suan dogru yolda oldugunu belirtmek daha iyi olurArgo konuşup, dini duyguları yaralayıp insanların tüylerini havaya dikiyorsun ya. Sonra da bişey olmamış gibi cümleyi "bitanem" le bitiriyorsun ya. Pes...
Senınkıyle benımkı aynı karakterde sanırım ıkısıde gelısme varmı kuzu sende selena sana vade verdımı cnmAynen ya nasıl zevk alıyosunuz önünüze gelenle konuşmaktan samimi olmaktan. İğreniyorum ya bu doyumsuzluk. Hayatında belli başlı insanlar olur, arkadaşların olur onlarla konuşursun. Bunlar uçan kuşa yazıcak mümkün olsa. Reziller
Fincanlı da 50tlye bakıyomuş bn denemedim bilmiyorum :)nermin abla kim? kaçırmışım ben onuune kadara bakıyor ve nasıl ulaşabiliriz
öff ne bulaşıyosun be ne dini duyguları kullanıcam terkedildin gene sanırım aptal aptal konusma istersenArgo konuşup, dini duyguları yaralayıp insanların tüylerini havaya dikiyorsun ya. Sonra da bişey olmamış gibi cümleyi "bitanem" le bitiriyorsun ya. Pes...
bu konuyu ben başlattım ben cevaplayayım bari...fincanlı uygulaması var androidte orda nermiin abla canlı kameralı tarot veya kahve bakıyor..50 tl canım ücreti..nermin abla kim? kaçırmışım ben onuune kadara bakıyor ve nasıl ulaşabiliriz
Al işte. Demek istediğim bu. Bu şekilde konuşarak insanların foruma bakış açısını değiştiriyor ve zarar veriyorsun. Foruma okuyan ancak yorum yapmayan çok kişi var. Dua et ki rumuzla giriyorum, kimliğim açık değil. Yoksa o hakaretin hesabını yasal yollarla verirdin. İstediğin zaman istediğin kişiye hakaret edemez, iğrenç kelimelerle forumu zehirleyemezsin. Fazla hoşgörü bazı insanlara olumsuz davranışlarını tekrarlamaları için cesaret veriyor maalesef...öff ne bulaşıyosun be ne dini duyguları kullanıcam terkedildin gene sanırım aptal aptal konusma istersen
tüh yaa ios'da var mıdır ki acaba? şansbu konuyu ben başlattım ben cevaplayayım bari...fincanlı uygulaması var androidte orda nermiin abla canlı kameralı tarot veya kahve bakıyor..50 tl canım ücreti..
Galiba kuzum seninki de mi böyleSenınkıyle benımkı aynı karakterde sanırım ıkısıde gelısme varmı kuzu sende selena sana vade verdımı cnm
ben sana bulasşmadım ne dıye bulasıyosun kızlar guzel şeyler yazmıskı begendım allahım ya heryerde bir çirkef olucak zatenAl işte. Demek istediğim bu. Bu şekilde konuşarak insanların foruma bakış açısını değiştiriyor ve zarar veriyorsun. Foruma okuyan ancak yorum yapmayan çok kişi var. Dua et ki rumuzla giriyorum, kimliğim açık değil. Yoksa o hakaretin hesabını yasal yollarla verirdin. İstediğin zaman istediğin kişiye hakaret edemez, iğrenç kelimelerle forumu zehirleyemezsin. Fazla hoşgörü bazı insanlara olumsuz davranışlarını tekrarlamaları için cesaret veriyor maalesef...
Senınkı baya karakterszmıs ya benımkı dengsz sadece kurtulmussun bence cnm ne bu boyle bunla aynı yola cıkılmazGaliba kuzum seninki de mi böylebenimkinin hem sevgilisi var hem de devam ediyor bi sürü kızla yazışmaya konuşmaya görüyorum banane yeni sevgilisi düşünsün diyorum... benden önceki eski sevgilisiyle de bozuşmuş bu yeni kızı bulunca sanırım yeni sevgilisinin göremiyceği platformlardan o kızın peşinden ayrılmıyor. bende hiç bi gelişme yok aynı o mutluluğunu orda burda paylaşmaya devam ediyor. Ben artık üzülmemeye başladım umrumda olmuyo görsem de bu gelişme sayılabilir bak selena bana vade vermedi sonra ben sorunca en geç 6 ay içinde ayrılıcaklarını sonra bana yazıcağını söyledi. Ama o zaman ben ciddi bi ilişki içinde olduğum için umursamıycakmışım. Birlikte olmıycakmışız bi daha yani. Hayatımda biri olmasa da, dünyada başka erkek kalmasa da ben bunla tekrar birlikte olmam zaten nasıl midesiz karaktersiz bi adammış. Yeni sevgilisi için üzülüyorum inan bu hallerini gördükce. Şükrediyorum daha ciddiye gitmeden kurtulduğum için
benim hikaye işte bir kişi daha geldi... Ben de 1 yıldır acı çekiyorum ilk basta evlenmicekler nişanı atarlar...sevmiyo onu aklı sende dedi birkaç falcı... Adam 4 ay önce evlendi ....adam bana deli msn ne hayal kurmuşşun dedi...bundan sonraki süreç için hiç fal baktrma...muhtemelen evlenemezler asla sana dönecek diecekler..yıpranacaksn başka bişi olmucak... Deneyim aktarıyorum sana...cok acı evet blıorum ; ama sakin ol ..Kızlar aglıyarak yazıyorum patlayanlar hemde ne patlamak:
Nil güneş
Asenat
Saraylı
Nehir
binnazdan bunlar
Eren ve muzo melekler kahvesi
Falsepeti ceren aydın
Kısaca hepsiii
Barışıcaksınız başkası yok dedıler ne yazıkkı evlenıyor( hiç kimse demedıi
Hüma bırı olucal ama olmıcal demıştı ama onu beklıyorum ama hiççç umudum yok
Herkes aradı hbr verdi onu aradım hemen dogru dedı mutluyum dedı kusura bakma dedı( yıkıldım 24 saattır aglamaktan bıttım.. neden yazdım bunu koşturmayın at gıbı yakalıcaz dıye bunları hepsii boşşş.. hümayo ayrı tutuyorum demiş devamı gelırse onunda dedıgi cıkmado derım. Anda durumu yorumlayan tek kişi hümaydı pembecı degıldı kızmıştım hata.. asenat hele en buyul hayal kırıklıgım asla evlilik düşğnmüyo dedı bu ne bu nee pekii. Hepsı bırı yok dedı bu ne pekiii.. elıf demıştım su falı bakan o demıştı ama oda bu denli dememıştı.. dun gıttım gene evet söz var devamı yok dedı oldu anlık degıştır dıt. Nazlı var ızmırde tele bakıyo bılem varmo su bakan ona baktırıcam bugun ama sırf gecen randevu aldım dıe yoksa ınancım yokkk ( bide venüs demış yıllar once olmaz bu adamla dıye. Oda bıldımı sayılır muamma..
hüma nededi canımbenim hikaye işte bir kişi daha geldi... Ben de 1 yıldır acı çekiyorum ilk basta evlenmicekler nişanı atarlar...sevmiyo onu aklı sende dedi birkaç falcı... Adam 4 ay önce evlendi ....adam bana deli msn ne hayal kurmuşşun dedi...bundan sonraki süreç için hiç fal baktrma...muhtemelen evlenemezler asla sana dönecek diecekler..yıpranacaksn başka bişi olmucak... Deneyim aktarıyorum sana...cok acı evet blıorum ; ama sakin ol ..
Söylediklerimi ne kadar ciddiye alırsın bilemem ama aynı süreçten geçmiş bir kaderdaşın olarak demek istiyorum ki geçecek hepsi. Bana da aylarca herkes hiç kimse yok dönecek dedi ben başkasının olduğunu hissederken. Sonra ayrılığın üstünden bir sene geçmeden benim hissettiğim kızla evlendi. Ben fal baktırıp dönecek diye beklerken o ertesi gün (gerçekten ertesi gün) başka birini bulmuş bile. Fala bulaşmak bana aylarca boş yere umut etmeme, yaramı sarmak yerine iyice kaşımaya, önüme bakmak için geç kalmama sebep oldu. O hayatına devam etti, ben etmedim.Kızlar aglıyarak yazıyorum patlayanlar hemde ne patlamak:
Nil güneş
Asenat
Saraylı
Nehir
binnazdan bunlar
Eren ve muzo melekler kahvesi
Falsepeti ceren aydın
Kısaca hepsiii
Barışıcaksınız başkası yok dedıler ne yazıkkı evlenıyor( hiç kimse demedıi
Hüma bırı olucal ama olmıcal demıştı ama onu beklıyorum ama hiççç umudum yok
Herkes aradı hbr verdi onu aradım hemen dogru dedı mutluyum dedı kusura bakma dedı( yıkıldım 24 saattır aglamaktan bıttım.. neden yazdım bunu koşturmayın at gıbı yakalıcaz dıye bunları hepsii boşşş.. hümayo ayrı tutuyorum demiş devamı gelırse onunda dedıgi cıkmado derım. Anda durumu yorumlayan tek kişi hümaydı pembecı degıldı kızmıştım hata.. asenat hele en buyul hayal kırıklıgım asla evlilik düşğnmüyo dedı bu ne bu nee pekii. Hepsı bırı yok dedı bu ne pekiii.. elıf demıştım su falı bakan o demıştı ama oda bu denli dememıştı.. dun gıttım gene evet söz var devamı yok dedı oldu anlık degıştır dıt. Nazlı var ızmırde tele bakıyo bılem varmo su bakan ona baktırıcam bugun ama sırf gecen randevu aldım dıe yoksa ınancım yokkk ( bide venüs demış yıllar once olmaz bu adamla dıye. Oda bıldımı sayılır muamma..
Hüma ilk falında onun hayatında bri olduğunu vs vs herseyi döktü ortaya .... Ağladım ilk falında cok acı konuştu ..2. Falı patladı işte...hüma nededi canım
huma kesin o kızı sevmıyoda demiştir aralarında sevgi yok dedi demiHüma ilk falında onun hayatında bri olduğunu vs vs herseyi döktü ortaya .... Ağladım ilk falında cok acı konuştu ..2. Falı patladı işte...
Evet ikisi de birbrni sevmiyo dedi... :)huma kesin o kızı sevmıyoda demiştir aralarında sevgi yok dedi demi
hepsi yalanmış bende artık fal baktırmıcam humada bilemıyo kimse bişey bilemıyoEvet ikisi de birbrni sevmiyo dedi... :)
ewvlendiler ama demi elif bence hera bakım baya biliyo olumsuzdu amahepsi yalanmış bende artık fal baktırmıcam humada bilemıyo kimse bişey bilemıyo
kızı sevıoyomus ama demihepsi yalanmış bende artık fal baktırmıcam humada bilemıyo kimse bişey bilemıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?