Binnaz Abla

Selena aylin fama ya bktrmismiydim

ne güzel demişsin, aynı durumu yaşadım. Çok aşıktım, hayatımda başkadı vardı, yok dönecek yok gelecek. Yok o kızı sevmiyor, bilmem ne. Hala o kızla devam ediyor ve ben de yeniden aşık oldım ve aynı senin gibi, iyiki çıkmamış o fallar diyorum. Hoş benim yeni aşkım platonik ğek mutlu sayılmam hala fal baktırıyorum ama, en azından kim pembeci kim değil öğrendim artık

Kızlar derine e mailden baktırdım özel hayatla alakalı anı ve geçmişi iyi yorumlamış beğendim bakalım dedikleri çıkıcakmı

Sagolun hepınıze tesekkur ederım.. gecer mı gecmez mı bılmem ama acıyorrr cokk yanıyorr canı ınsanın nil güneş ve asenat en buyuk hayal kırıklıgımdır bılınm. Dınledım gene boyle ümit verılmezz ayıplp

Kızlar derine e mailden baktırdım özel hayatla alakalı anı ve geçmişi iyi yorumlamış beğendim bakalım dedikleri çıkıcakmı
Derin iyidir... Bende çıkan çok şeyi oldu... Onu mu kast etti acaba bunu gibi değil. Tastamam tarif ettiği şeyler çıktı...

Bakın arkadaslar hepınıxı anlıyorum acaba sızı beklenti içine sokan yorumcular da varmı dıye merak edıyosunuzz bakın ayda 500 tl ye yakın fala harcayann bı aptalımm dıyorum ki sızeee benım yorumlarımda bu durumu dıyen bılenm olmadıııı hataaaaa donucekkk dedılerrrrrrr bakın asenatta nil güneşşşşş nehirrrr ceren aydınmn vb tek tek isim soruyosunux haklısınızz anlıyorumm ama yardım etmek ıcın yaxdım umarımm sızınkılerr cıkarrr

Kızlar bende kahve falı baktırmak istiyorum sadece bi kere kimi önerirsiniz veya içinizden anlayan varsa bana bakabilir mi?

Kuzum bıktın anladım, zaten mutsuzsın anladım. Tek vir kişi sorucam. Selenaya baktırdın mı çünkğ inan tek sabır sebebim o fal benim diğerleri umrumda değil inan ki

gögsüme bir öküz oturdu resmen ya! allah sabır versin sana ve hemen atlat bu süreci. en azından artık netleşmiş, umut etmekten vazgeçmişsin. bu bile bir aşama inan bana.

kızlar sanırım bu falcılar ilişki devam ediyorsa - arada küslükler bile olsa - evleneceksiniz diye bağlıyor.

eğer ayrılık yeni ise, seni seviyor ama işleri var, kafası karışık bık bık diyor. ama ayrılık uzadı ise boşver diyorlar sonunda. en azından benim 1 yıllık serüvende böyle idi.

hanevebubi' nin de yazdığına göre bir tek Hüma ve Venüs bilmiş olumsuz sonucu.. bana da online falcılardan Selena, geysu, Ecem bilmişti ilişki devam ederken. burada popüler olan Nesibe ve Venüs'e baktırmadım. bilmiyorum. Asenat'a kendisi popüler değilken ve buraları da bilmezken göndermişim. ortada bir yorum yapmış. bu adam senle olmazsa kimseyle olmaz merak etme demiş ama erkek milletine asla inanmıyorum. yarın bulsun öbür gün sevgili olur ve hatta belki de çoktaaan birileri var hayatında.

offf yaaa kızlar... hayatlarımız güzel olsun

cnm bnm nolur uzulme belkide huma haklı cıkıcak nerden biliyosun

bir anlamda çıkan fal haberi vereyim o zaman: sema bir patlama yaşayacaksın hiç beklemediğin bir anda ve söyleyeceksin her düşündüğünü bu da onu kendine getirecek demişti. 3 saat kadar önce çok güzel patladım. benna küçüker de ilişkinizde tavır değişikliğine gideceksiniz ve bu her şeyi değiştirecek demişti. bu patlamadan sonra kendisiyle bir süre konuşmayacağım açık. bakalım, aklı başına gelecek mi? ben yanından gittikten sonra mesaj atmış, ben de kendisine hiçbir şey dememesini kırılma kotamın dolu olduğunu söyledim. "demiyorum ne diyeyim" demiş.

ama hem sema hem de benna küçüker bunu söylemişlerdi. buyrunuz

Off ben valla artık kim gerçekten biliyor kim tesadüfen tutturdu anlamıyorum. Eski ilişkim için ecem hayatındaki kızı sevmiyor demişti maşallah kızla hala çıkıyor, gerçi artık banane de. Selena da olmaz bununla demişti. Ama inanın kızlar o kdr çok bana çıkan ona çıkmadı ona çıkan öbürüne çıkmadı durumu oluyor ki, cidden bazı çıkan falların tesadüf olduğunu düşünüyorum. Misal bir falcının bir falı tamamen çıkıyor, sonra baktığı on falda dediklerinden eser yok. Artık cidden beynim yanıyor ya fal meselelerinden. Bırakamıyorum da uyuşturucu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…