Evet seviyorum dedi....kızı sevıoyomus ama demi
Selena aylin fama ya bktrmismiydimKızlar aglıyarak yazıyorum patlayanlar hemde ne patlamak:
Nil güneş
Asenat
Saraylı
Nehir
binnazdan bunlar
Eren ve muzo melekler kahvesi
Falsepeti ceren aydın
Kısaca hepsiii
Barışıcaksınız başkası yok dedıler ne yazıkkı evlenıyor( hiç kimse demedıi
Hüma bırı olucal ama olmıcal demıştı ama onu beklıyorum ama hiççç umudum yok
Herkes aradı hbr verdi onu aradım hemen dogru dedı mutluyum dedı kusura bakma dedı( yıkıldım 24 saattır aglamaktan bıttım.. neden yazdım bunu koşturmayın at gıbı yakalıcaz dıye bunları hepsii boşşş.. hümayo ayrı tutuyorum demiş devamı gelırse onunda dedıgi cıkmado derım. Anda durumu yorumlayan tek kişi hümaydı pembecı degıldı kızmıştım hata.. asenat hele en buyul hayal kırıklıgım asla evlilik düşğnmüyo dedı bu ne bu nee pekii. Hepsı bırı yok dedı bu ne pekiii.. elıf demıştım su falı bakan o demıştı ama oda bu denli dememıştı.. dun gıttım gene evet söz var devamı yok dedı oldu anlık degıştır dıt. Nazlı var ızmırde tele bakıyo bılem varmo su bakan ona baktırıcam bugun ama sırf gecen randevu aldım dıe yoksa ınancım yokkk ( bide venüs demış yıllar once olmaz bu adamla dıye. Oda bıldımı sayılır muamma..
ne güzel demişsin, aynı durumu yaşadım. Çok aşıktım, hayatımda başkadı vardı, yok dönecek yok gelecek. Yok o kızı sevmiyor, bilmem ne. Hala o kızla devam ediyor ve ben de yeniden aşık oldım ve aynı senin gibi, iyiki çıkmamış o fallar diyorum. Hoş benim yeni aşkım platonik ğek mutlu sayılmam hala fal baktırıyorum ama, en azından kim pembeci kim değil öğrendim artıkSöylediklerimi ne kadar ciddiye alırsın bilemem ama aynı süreçten geçmiş bir kaderdaşın olarak demek istiyorum ki geçecek hepsi. Bana da aylarca herkes hiç kimse yok dönecek dedi ben başkasının olduğunu hissederken. Sonra ayrılığın üstünden bir sene geçmeden benim hissettiğim kızla evlendi. Ben fal baktırıp dönecek diye beklerken o ertesi gün (gerçekten ertesi gün) başka birini bulmuş bile. Fala bulaşmak bana aylarca boş yere umut etmeme, yaramı sarmak yerine iyice kaşımaya, önüme bakmak için geç kalmama sebep oldu. O hayatına devam etti, ben etmedim.
Sonra yine aşık oldum. Fal baktırmayı bıraktım 1-2 kişi dışında, o da tamamen eğlence artık. Şimdi iyi ki dönmemiş, iyi ki o fallar çıkmamış diyorum. Çok daha mutluyum çünkü onunla olduğumdan. Eminim ki bu cümleleri sen de kuracaksın zamanı geldiğinde. Dileğim senin de "iyi ki" diyebilmendir.
Tamam canım.. Tesekkurler10 civarlarına kadar oralarda herhalde. Tam olarak kaçta çıktığını bilmiyorum ama maksimum 11dir sanırım. Arayıp bi sor istersen, randevu almak şart bence geç gideceksen.
Evet hepsii yanıldııSelena aylin fama ya bktrmismiydim
Selenadami ya cok uzuldumEvet hepsii yanıldıı
Derin iyidir... Bende çıkan çok şeyi oldu... Onu mu kast etti acaba bunu gibi değil. Tastamam tarif ettiği şeyler çıktı...Kızlar derine e mailden baktırdım özel hayatla alakalı anı ve geçmişi iyi yorumlamış beğendim bakalım dedikleri çıkıcakmı
İnş çıkar yaa ne diyim genellikle çıkmıyor fallar ama anı bilmek bile benim için yeterli şu anDerin iyidir... Bende çıkan çok şeyi oldu... Onu mu kast etti acaba bunu gibi değil. Tastamam tarif ettiği şeyler çıktı...
Kuzum bıktın anladım, zaten mutsuzsın anladım. Tek vir kişi sorucam. Selenaya baktırdın mı çünkğ inan tek sabır sebebim o fal benim diğerleri umrumda değil inan kiBakın arkadaslar hepınıxı anlıyorum acaba sızı beklenti içine sokan yorumcular da varmı dıye merak edıyosunuzz bakın ayda 500 tl ye yakın fala harcayann bı aptalımm dıyorum ki sızeee benım yorumlarımda bu durumu dıyen bılenm olmadıııı hataaaaa donucekkk dedılerrrrrrr bakın asenatta nil güneşşşşş nehirrrr ceren aydınmn vb tek tek isim soruyosunux haklısınızz anlıyorumm ama yardım etmek ıcın yaxdım umarımm sızınkılerr cıkarrr
derinin mail adresini bende alabilirmiyim?Kızlar derine e mailden baktırdım özel hayatla alakalı anı ve geçmişi iyi yorumlamış beğendim bakalım dedikleri çıkıcakmı
gögsüme bir öküz oturdu resmen ya! allah sabır versin sana ve hemen atlat bu süreci. en azından artık netleşmiş, umut etmekten vazgeçmişsin. bu bile bir aşama inan bana.Bakın arkadaslar hepınıxı anlıyorum acaba sızı beklenti içine sokan yorumcular da varmı dıye merak edıyosunuzz bakın ayda 500 tl ye yakın fala harcayann bı aptalımm dıyorum ki sızeee benım yorumlarımda bu durumu dıyen bılenm olmadıııı hataaaaa donucekkk dedılerrrrrrr bakın asenatta nil güneşşşşş nehirrrr ceren aydınmn vb tek tek isim soruyosunux haklısınızz anlıyorumm ama yardım etmek ıcın yaxdım umarımm sızınkılerr cıkarrr
cnm bnm nolur uzulme belkide huma haklı cıkıcak nerden biliyosunSagolun hepınıze tesekkur ederım.. gecer mı gecmez mı bılmem ama acıyorrr cokk yanıyorr canı ınsanınnil güneş ve asenat en buyuk hayal kırıklıgımdır bılınm. Dınledım gene boyle ümit verılmezz ayıplp
Off ben valla artık kim gerçekten biliyor kim tesadüfen tutturdu anlamıyorum. Eski ilişkim için ecem hayatındaki kızı sevmiyor demişti maşallah kızla hala çıkıyor, gerçi artık banane de. Selena da olmaz bununla demişti. Ama inanın kızlar o kdr çok bana çıkan ona çıkmadı ona çıkan öbürüne çıkmadı durumu oluyor ki, cidden bazı çıkan falların tesadüf olduğunu düşünüyorum. Misal bir falcının bir falı tamamen çıkıyor, sonra baktığı on falda dediklerinden eser yok. Artık cidden beynim yanıyor ya fal meselelerinden. Bırakamıyorum da uyuşturucu gibikızlar sanırım bu falcılar ilişki devam ediyorsa - arada küslükler bile olsa - evleneceksiniz diye bağlıyor.
eğer ayrılık yeni ise, seni seviyor ama işleri var, kafası karışık bık bık diyor. ama ayrılık uzadı ise boşver diyorlar sonunda. en azından benim 1 yıllık serüvende böyle idi.
hanevebubi' nin de yazdığına göre bir tek Hüma ve Venüs bilmiş olumsuz sonucu.. bana da online falcılardan Selena, geysu, Ecem bilmişti ilişki devam ederken. burada popüler olan Nesibe ve Venüs'e baktırmadım. bilmiyorum. Asenat'a kendisi popüler değilken ve buraları da bilmezken göndermişim. ortada bir yorum yapmış. bu adam senle olmazsa kimseyle olmaz merak etme demiş ama erkek milletine asla inanmıyorum. yarın bulsun öbür gün sevgili olur ve hatta belki de çoktaaan birileri var hayatında.
offf yaaa kızlar... hayatlarımız güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?