Allah askına su asenata attgn falın kartlarını yazar msn bana sırasıyla ...Sagolun hepınıze tesekkur ederım.. gecer mı gecmez mı bılmem ama acıyorrr cokk yanıyorr canı ınsanınnil güneş ve asenat en buyuk hayal kırıklıgımdır bılınm. Dınledım gene boyle ümit verılmezz ayıplp
Derin mail ile mi bakiyorDerin iyidir... Bende çıkan çok şeyi oldu... Onu mu kast etti acaba bunu gibi değil. Tastamam tarif ettiği şeyler çıktı...
Üf sen eşittir ben3 gündür beyefendiyi stalklamadığım için bu stalklama enerjimi falcılara yönelttim
sıkılınca arada açıp şevval erdal, benna küçüker, hüma bal, kemal devrim çevrimiçi mi diye bakıyorum mesela. ne işime yarayacaksa
hayır benna hanım da hep çevrimiçi, nerdeyse gidip trip atıcam "kimlere bakıyosanız çıkmıyosunuz artık sistemden ." diye
kadın sistemden vallahi de çıkmıyor billahi de çıkmıyorÜf sen eşittir bentam olarak aynı kişilere bakıyormuşuz
O değilde benna sürekli açık enerjisi nasıl dayanıyo o kadar fala
masal kızı sn cok tatlsın ya :)Üf sen eşittir bentam olarak aynı kişilere bakıyormuşuz
O değilde benna sürekli açık enerjisi nasıl dayanıyo o kadar fala
kemal devrimi deneme 45 tl etmez sezgiye mail at çok daha iyi...kadın sistemden vallahi de çıkmıyor billahi de çıkmıyor
kadın sistemden vallahi de çıkmıyor billahi de çıkmıyor
denemiycem zaten öylesine bakıyorum aklımı çelmekemal devrimi deneme 45 tl etmez sezgiye mail at çok daha iyi...
Tamam canım.. Tesekkurler
akılının bi köşesine yaz...denemiycem zaten öylesine bakıyorum aklımı çelme
Tamamdır :)Gidersen yaz mutlaka merak ederim:)
Hahahaha vallahi hiç gülesim yoktu allah da seni güldürsün3 gündür beyefendiyi stalklamadığım için bu stalklama enerjimi falcılara yönelttim
sıkılınca arada açıp şevval erdal, benna küçüker, hüma bal, kemal devrim çevrimiçi mi diye bakıyorum mesela. ne işime yarayacaksa
hayır benna hanım da hep çevrimiçi, nerdeyse gidip trip atıcam "kimlere bakıyosanız çıkmıyosunuz artık sistemden ." diye
Ruh halim3 gündür beyefendiyi stalklamadığım için bu stalklama enerjimi falcılara yönelttim
İyice depressed housewife'a döndükKızlar hiç mi güzel bişeyler yaşayan yok ya bi adım gören adım atan falı çıkan ne bileyim
dmı yaaaa :)Kızlar hiç mi güzel bişeyler yaşayan yok ya bi adım gören adım atan falı çıkan ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?