Binnaz Abla

yani bende bir adım olarak çıkan var. yukarda da bahsettim. bugün tam olarak volkan gibi patladım ve uzun zamandır görmediği "buz" halimi gördü. bu kendisini çok korkuturdu biliyorum. semanın da bennanın da söylediği bu patlama ve değişimden sonra aklının başına geleceği. zaman gösterecek!

Kızlar hiç mi güzel bişeyler yaşayan yok ya bi adım gören adım atan falı çıkan ne bileyim
ya burda bazen yorumlar oluyor ya hani "şu şöyle şöyle demişti çıktı" falan diye
bana hiçbir falcı öyle yorum yapmadı ki
geleceğe dair tarih verip barışcaksınız dediler. bu kadar. en fazla nasıl barışacağımıza dair tahminde bulundu 1-2 kişi
barışana kadar şöyle adım attı böyle oldu yok kulağıma laf geldi vs diyebileceğim hiçbir şey yok yahu

Ya bana da hep arada söylenen küçük ayrıntılar çıkıyor sonuç asla yok, sonuca yönelik bir gelişme de yok hep gereksiz gereksiz ayrıntılar
Bende hiçbişey yok.. keşke olsa.. ama iç huzurum var çok şükür
en önemlisi de o zaman allah bozmasın kuzum

Yaa kızlar ben Benna ya baktırdım baya nazik ve kibar yorumları da cok detaylı ve nokta atısı yaptı ,hep olumlu mu konusuyor gelecekle ilgili çıkıyor mu görüşlerinizi bekliyorum :)

Yaa kızlar ben Benna ya baktırdım baya nazik ve kibar yorumları da cok detaylı ve nokta atısı yaptı ,hep olumlu mu konusuyor gelecekle ilgili çıkıyor mu görüşlerinizi bekliyorum :)

ben özellikle pembe istemediğimi söyledim. kendisi de kartları tam açıklayarak da yorumunu yapmış. dün gece bakıp tavır değiştireceksiniz dedi, bugün o tavrı değiştirmenin ortası geldi ben de golü attım elifkslan1 de kartları teyit etti ve bennayla benzer şeyler söyledi. tekrar teşekkürler kendisine de :)

bende baktırdım geçmiş çok ama çok iyi geleceğini çok olumlu yorumlamış

elifkslan1 kim?bizimkileride teyit etmezmi:)

Benna ya bende baktırdım. kadına soracak soru bulamadim o kadar sorabilcegim sorulari tek tek açıklamış ki

Ya bana da hep arada söylenen küçük ayrıntılar çıkıyor sonuç asla yok, sonuca yönelik bir gelişme de yok hep gereksiz gereksiz ayrıntılar
en önemlisi de o zaman allah bozmasın kuzum
Amin kuzum sagol , en onemlisi bencede Rabbim olmayanada ic huzuru versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…