İnş böyle gitmezİyice depressed housewife'a döndük
kzılarrrrrr mutlu olucazzzzİnş böyle gitmez
İnş canımkzılarrrrrr mutlu olucazzzz
Kız sen dün isyan ediyodunkzılarrrrrr mutlu olucazzzz
iyim iyi olucazzz huma cıkıcakkkk :)Kız sen dün isyan ediyodun
ya burda bazen yorumlar oluyor ya hani "şu şöyle şöyle demişti çıktı" falan diyeKızlar hiç mi güzel bişeyler yaşayan yok ya bi adım gören adım atan falı çıkan ne bileyim
Bende hiçbişey yok.. keşke olsa.. ama iç huzurum var çok şükürKızlar hiç mi güzel bişeyler yaşayan yok ya bi adım gören adım atan falı çıkan ne bileyim
Ya bana da hep arada söylenen küçük ayrıntılar çıkıyor sonuç asla yok, sonuca yönelik bir gelişme de yok hep gereksiz gereksiz ayrıntılarya burda bazen yorumlar oluyor ya hani "şu şöyle şöyle demişti çıktı" falan diye
bana hiçbir falcı öyle yorum yapmadı ki
geleceğe dair tarih verip barışcaksınız dediler. bu kadar. en fazla nasıl barışacağımıza dair tahminde bulundu 1-2 kişi
barışana kadar şöyle adım attı böyle oldu yok kulağıma laf geldi vs diyebileceğim hiçbir şey yok yahu
en önemlisi de o zaman allah bozmasın kuzumBende hiçbişey yok.. keşke olsa.. ama iç huzurum var çok şükür
Yaa kızlar ben Benna ya baktırdım baya nazik ve kibar yorumları da cok detaylı ve nokta atısı yaptı ,hep olumlu mu konusuyor gelecekle ilgili çıkıyor mu görüşlerinizi bekliyorum :)
ahhh bir çıksa bizde zılgıt çekerek duyursakKızlar hiç mi güzel bişeyler yaşayan yok ya bi adım gören adım atan falı çıkan ne bileyim
bende baktırdım geçmiş çok ama çok iyi geleceğini çok olumlu yorumlamışYaa kızlar ben Benna ya baktırdım baya nazik ve kibar yorumları da cok detaylı ve nokta atısı yaptı ,hep olumlu mu konusuyor gelecekle ilgili çıkıyor mu görüşlerinizi bekliyorum :)
ben özellikle pembe istemediğimi söyledim. kendisi de kartları tam açıklayarak da yorumunu yapmış. dün gece bakıp tavır değiştireceksiniz dedi, bugün o tavrı değiştirmenin ortası geldi ben de golü attımelifkslan1 de kartları teyit etti ve bennayla benzer şeyler söyledi. tekrar teşekkürler kendisine de :)
Rica ederm seviyorum katinayı :) gönderin tabi soruyla beraberelifkslan1 kim?bizimkileride teyit etmezmi:)
Zorla bennaya fal at diyosunuz :)Benna ya bende baktırdım. kadına soracak soru bulamadim o kadar sorabilcegim sorulari tek tek açıklamış ki
ya çok teşekkürler:)hemen yolluyorum.çok incesinizRica ederm seviyorum katinayı :) gönderin tabi soruyla beraber
Amin kuzum sagol , en onemlisi bencede Rabbim olmayanada ic huzuru versinYa bana da hep arada söylenen küçük ayrıntılar çıkıyor sonuç asla yok, sonuca yönelik bir gelişme de yok hep gereksiz gereksiz ayrıntılar
en önemlisi de o zaman allah bozmasın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?