Binnaz Abla

Ya ben bu bennaya coook önceden atmıstım kotuydu.. Nasıl bukadr begenen cıkıyo inanamıyoorum:)

Ya ben bu bennaya coook önceden atmıstım kotuydu.. Nasıl bukadr begenen cıkıyo inanamıyoorum:)
Ben bu Benneya tarot atmışım, hiç hatırlamıyorum falını, demek ki çok da beğenmemişim. O kadar çok bahsi geçtiki :) az önce katina attım. Püff merak çok kötü bişey

Ben bu Benneya tarot atmışım, hiç hatırlamıyorum falını, demek ki çok da beğenmemişim. O kadar çok bahsi geçtiki :) az önce katina attım. Püff merak çok kötü bişey
Aynen cok bahsi geçti hani belki benim için hiç bi falcıyı begenmiyorum diye faldan uzaklastırma çabasında oldugumu düşünenler olmuştur belki ama o niyette olmadıgımı söylemek istiyorum. Tabiki bagımlılıktan kurtulmanızı isterim bunu dile getirdiğim de oldu ama kimseyi ısrarla bisey dayatmadım. Ben elle tutulur bi falcı olmadıgı için cogunu begenmiyorum.. yanlış anlaşılmasın.

Beğendiklern kimler peki canım

Bana zaten ne iyi ne kötü hiç bir dedikleri çıkmadı, arada sırada atıyorum işte. Mesela Kemal devrime pempeci derler sonu için, ama tarihleri tutuyor da derler, hiç bir tarihi tutmadı ben de

Benna'yı bilmem de Şevval çok pembe tablocu gibi gelmedi bana. Olumsuz bir detaydan bahsetmişti bana sonradan öyle olduğunu görmüştüm.
Bennaya hiç baktırmadım, şevvale baktırmıştım ama falı hatırlamıyorum bile. Ya yanlış anlamayın o dediklerimi de birine ithafen söylemedim. Ama binnazda gerçekten ya çok fazla pembeci var ya da burdan bi arkadaşımız söylemişti bu tabiri, 'pembe tablo çizmiyorumcu' var.

Açıkcası o kadar güzel özetledi ki durumu şaştım kaldım nokta atışları super cok da nazik bir tavrı var gelecekle işgili de ğembe tablo cizmedi ama olumlu gelişmeler olabileceginin üsütme bastı yine gerekceler göstererek gerci bugüne kadar ondan fazla fal baktırdım hem kafede hem netten bi tane bile olumsuz konusan olmadı bu falcılar zorla evlendircek beni

Rica ederm seviyorum katinayı :) gönderin tabi soruyla beraber
gerçekten diğer yorumculardan farklı bir yorum yapmadınız tebrik ediyorum.yakın zamanda attığım tüm fallarla pareleldi.özellikle Benna hanıma attığım son fallla birebir tutu.teyit etmiş olduk.teşekkürler

Yok katılıyorum genelde pembe tablo çiziyorlar da işte enerji meselesi de önemli yine de. Hani x kişisi arkadaşına süper nokta atışlı bi fal bakıyor sen baktırıyorsun anı bile bilemiyor. Bunu online için değil de genel olarak söylüyorum. Yoksa elbette falı tarihi çıkan bile olsa pembe tablo çizenler ya da pembe tablonun içine 2-3 olumsuz sıkıştırıp ama sonunu film misali mutlu sona bağlayıp "bak ben pembe tablo çizmiyorum" intibası yaratanlar da vardır:)

Hikaye dinlemek/okumak isteyen de var demekki aramızda
haklısınız geçmişimiz hikaye gibi ve Benna bende geçmişi istemediğim halde çok iyi özetlemiş ben artık fallarımda geleceğimi soruyorum üstelik.o da çıkarmı zamanla görecez.lakin geçmiş iyi biliniyorsa bize göre gelecek için umut vardır mantığı oluşuyor.bu nedenlede beğeniliyor.ben hep şunu bilirim geçmişi herkes bilir gelecek bende tutmuyor genelde.fal bu çıkar mı bilinmez

Kesinlikle katılıyorum reel ya da online fark etmiyor yaşanmışı iyi bir falcı nokta nokta biliyor, gelecek işi şans ya nerden bilecekler, merak işte. Yakın gelecek bilinebilir belki, o da kesinleştiyse. Hani yola gideceksindir, bilet alınıyordur hazırdır falan.

burdan çıkan sonuç geçmişte bize acı veren olayları tekrar tekrar duymak için paramızı bu sitelere gömüyoruz.acaba buna bir tanı konsa adı ne olurdu?PİSKOFAL

kızlar ya
ben benimkini 3 gündür stalklamıyodum biliyosunuz :)
az önce forumda bir konuda öğrendim ki birisi telefondan engellediği kişinin numarasını silmiş, onu silince de whatsapp engeli de kalkmış. benimki de benim engelimi kaldırıp üstüne numaramı silmişti

bunu görünce merak ettim gerçekten böyle bir şey var mı diye. hani öyleyse engelimi istemeden kaldırmış olabilir sonuçta. onun üstünde deneyeyim dedim. hemen şipşak kaydedip deneyip silecektim, plan buydu.

kaydettim. bi baktım profil resmini değiştirmiş. görünce bi kötü oldum. onu görünce dayanamadım instagrama da bir şey attı mı diye baktım, atmamış allahtan

ama bir whatsapp resmi görmek bile fena yapıyor hala

şu stalk ne kadar kötü bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…