İkiside kötüydü bende. Bi hikaye yazmışlardı cıkmamıstıKızlar sizce şevval erdal mı benna mı?
Ben bu Benneya tarot atmışım, hiç hatırlamıyorum falını, demek ki çok da beğenmemişim. O kadar çok bahsi geçtiki :) az önce katina attım. Püff merak çok kötü bişeyYa ben bu bennaya coook önceden atmıstım kotuydu.. Nasıl bukadr begenen cıkıyo inanamıyoorum:)
Aynen cok bahsi geçti hani belki benim için hiç bi falcıyı begenmiyorum diye faldan uzaklastırma çabasında oldugumu düşünenler olmuştur belki ama o niyette olmadıgımı söylemek istiyorum. Tabiki bagımlılıktan kurtulmanızı isterim bunu dile getirdiğim de oldu ama kimseyi ısrarla bisey dayatmadım. Ben elle tutulur bi falcı olmadıgı için cogunu begenmiyorum.. yanlış anlaşılmasın.Ben bu Benneya tarot atmışım, hiç hatırlamıyorum falını, demek ki çok da beğenmemişim. O kadar çok bahsi geçtiki :) az önce katina attım. Püff merak çok kötü bişey
Beğendiklern kimler peki canımAynen cok bahsi geçti hani belki benim için hiç bi falcıyı begenmiyorum diye faldan uzaklastırma çabasında oldugumu düşünenler olmuştur belki ama o niyette olmadıgımı söylemek istiyorum. Tabiki bagımlılıktan kurtulmanızı isterim bunu dile getirdiğim de oldu ama kimseyi ısrarla bisey dayatmadım. Ben elle tutulur bi falcı olmadıgı için cogunu begenmiyorum.. yanlış anlaşılmasın.
Ya ben bu bennaya coook önceden atmıstım kotuydu.. Nasıl bukadr begenen cıkıyo inanamıyoorum:)
Aynen ikisi de berbattı şaşırıyorum fiyatının artışına ve bu kadar beğenen çıkmasınaİkiside kötüydü bende. Bi hikaye yazmışlardı cıkmamıstı
Hikaye dinlemek/okumak isteyen de var demekki aramızdaAynen ikisi de berbattı şaşırıyorum fiyatının artışına ve bu kadar beğenen çıkmasına
Bana zaten ne iyi ne kötü hiç bir dedikleri çıkmadı, arada sırada atıyorum işte. Mesela Kemal devrime pempeci derler sonu için, ama tarihleri tutuyor da derler, hiç bir tarihi tutmadı ben deAynen cok bahsi geçti hani belki benim için hiç bi falcıyı begenmiyorum diye faldan uzaklastırma çabasında oldugumu düşünenler olmuştur belki ama o niyette olmadıgımı söylemek istiyorum. Tabiki bagımlılıktan kurtulmanızı isterim bunu dile getirdiğim de oldu ama kimseyi ısrarla bisey dayatmadım. Ben elle tutulur bi falcı olmadıgı için cogunu begenmiyorum.. yanlış anlaşılmasın.
Hikaye dinlemek/okumak isteyen de var demekki aramızda
Bennaya hiç baktırmadım, şevvale baktırmıştım ama falı hatırlamıyorum bile. Ya yanlış anlamayın o dediklerimi de birine ithafen söylemedim. Ama binnazda gerçekten ya çok fazla pembeci var ya da burdan bi arkadaşımız söylemişti bu tabiri, 'pembe tablo çizmiyorumcu' var.Benna'yı bilmem de Şevval çok pembe tablocu gibi gelmedi bana. Olumsuz bir detaydan bahsetmişti bana sonradan öyle olduğunu görmüştüm.
gerçekten diğer yorumculardan farklı bir yorum yapmadınız tebrik ediyorum.yakın zamanda attığım tüm fallarla pareleldi.özellikle Benna hanıma attığım son fallla birebir tutu.teyit etmiş olduk.teşekkürlerRica ederm seviyorum katinayı :) gönderin tabi soruyla beraber
Bennaya hiç baktırmadım, şevvale baktırmıştım ama falı hatırlamıyorum bile. Ya yanlış anlamayın o dediklerimi de birine ithafen söylemedim. Ama binnazda gerçekten ya çok fazla pembeci var ya da burdan bi arkadaşımız söylemişti bu tabiri, 'pembe tablo çizmiyorumcu' var.
haklısınız geçmişimiz hikaye gibi ve Benna bende geçmişi istemediğim halde çok iyi özetlemiş ben artık fallarımda geleceğimi soruyorum üstelik.o da çıkarmı zamanla görecez.lakin geçmiş iyi biliniyorsa bize göre gelecek için umut vardır mantığı oluşuyor.bu nedenlede beğeniliyor.ben hep şunu bilirim geçmişi herkes bilir gelecek bende tutmuyor genelde.fal bu çıkar mı bilinmezHikaye dinlemek/okumak isteyen de var demekki aramızda
ikisinide denedim ikiside tutarlıydı ama Şevval Erdal önde çok netti :)Kızlar sizce şevval erdal mı benna mı?
Kesinlikle katılıyorum reel ya da online fark etmiyor yaşanmışı iyi bir falcı nokta nokta biliyor, gelecek işi şans ya nerden bilecekler, merak işte. Yakın gelecek bilinebilir belki, o da kesinleştiyse. Hani yola gideceksindir, bilet alınıyordur hazırdır falan.haklısınız geçmişimiz hikaye gibi ve Benna bende geçmişi istemediğim halde çok iyi özetlemiş ben artık fallarımda geleceğimi soruyorum üstelik.o da çıkarmı zamanla görecez.lakin geçmiş iyi biliniyorsa bize göre gelecek için umut vardır mantığı oluşuyor.bu nedenlede beğeniliyor.ben hep şunu bilirim geçmişi herkes bilir gelecek bende tutmuyor genelde.fal bu çıkar mı bilinmez
burdan çıkan sonuç geçmişte bize acı veren olayları tekrar tekrar duymak için paramızı bu sitelere gömüyoruz.acaba buna bir tanı konsa adı ne olurdu?PİSKOFALKesinlikle katılıyorum reel ya da online fark etmiyor yaşanmışı iyi bir falcı nokta nokta biliyor, gelecek işi şans ya nerden bilecekler, merak işte. Yakın gelecek bilinebilir belki, o da kesinleştiyse. Hani yola gideceksindir, bilet alınıyordur hazırdır falan.
rica ederm göndermk isteyen varsa atsın bakıym kızlarrrrgerçekten diğer yorumculardan farklı bir yorum yapmadınız tebrik ediyorum.yakın zamanda attığım tüm fallarla pareleldi.özellikle Benna hanıma attığım son fallla birebir tutu.teyit etmiş olduk.teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?