Binnaz Abla

KIzlae peki oğlak erkeği tanıdıkları olanlar için soruyorum, hiç mi yapmam dediklerini yapmazlar ya? Benim şu an hoşlandığım kişi hayatta arkadaşımla olmam diyor bende uzak duruyorum o yüzden, dediğini yutacak bi tip değil sanki

Ben oğlak erkeği kadar inatçı biri görmedim.yok yapmam diyosa yapmaz. eğer sana yap diyosa da zorla yaptırır

Bir şeye hayır olmaz dediyse hayırdır o dönüşü yok. Benim tanıdığım öyleydi en azından ama herkesin kişiliği farklı oluyor burçlardan bağımsız

Oğlak erkeğini bilmem ama ben oğlak kızıyım. Yapmam dediğim bir şeyi hayatta yapmam. Biz oğlakların genel olarak arkadaşlarına tutumu mu budur nedir. Ben de asla arkadaşımla olmam mesela. Ona arkadaş gözüyle bakıyorsam asla değişmez durum. Tabi büyük konuşmamak lazım. Şöyle de bir şey var bir insan bir şeyi kırk kere dile getiriyorsa, kendisi de inanmak istiyordur demişti bir arkadaşım. Belki kendini inandırmak için yapıyordur böyle, niyeti vardır belki de yani

Yapmam dedigini yapmaz canım oğlak erkekleri.. İlerde pişman olsa bile..

aynen benimde dün öyleydi kalktım semaya attım ben fincanı beğenince:))

Yapmam dedigini yapmaz canım oğlak erkekleri.. İlerde pişman olsa bile..
Ay tam onu diyecektim. İstersem pişmanlıktan öleyim burnumu düşürmem.

Kızlar bir de erkeklerini bilmem ama oğlak kızı olarak bende şu da var. Diyelim bir kavgada ya da konuda haksızım. O konuyu ölene dek kapatır, yine de ben haksızım demem. Hatta ben haksızsam karşı tarafın yüzüne bakmam daha da zorlaşır. Mesafeyi bozmamaya çalışırım. Bana yapılan haksızlığı affederim ama kendim bir yanlış ya da haksızlık yaptıysam, kendimi asla affetmem ve üzdüğüm kişiye de asla yaklaşmam. Size fikir olsun diye dedim.

Ay bende de aynı bu huy var beter bi şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…