Allah aşkına ne burcu?Bana da dramatize etmeye gerek yok benden uzak dur demişti
OğlakAllah aşkına ne burcu?
Toprak grubu işte hepsi aynı boğa benimki deOğlakduygusuz, kalpsizlerin burcu
Bak bak örnek alyok valla direk engelleyeceğinden adım kadar emindimsadece bir an hayal kurdum
ve diyorum ya numaramı değiştirsem de biz onla aynı wp grupunda olcaktık yine gözüme çarpardı o profil resimleri… ya da dayanamayıp ben kaydederdim
hangi burc bupişman olma sebebim de buydu, egoyu iyice tavan yaptırdım :)
bende askta gurur olmaz diye ayrıldıktan sonra dayanamayıp mesaj attım benden sen ayrıldın laflarını yeme arkasında dur diye ağzıma sıctı bıraktı sakın sakın ayrıldıktan sonra icinizi dökmeyinBana da dramatize etmeye gerek yok benden uzak dur demişti
kovahangi burc bu
hem de ne bencil… bi de kendini beğenmişay kovalar cok bencil olurlar bence erkek kısımları
Ben oğlak erkeği kadar inatçı biri görmedim.yok yapmam diyosa yapmaz. eğer sana yap diyosa da zorla yaptırırKIzlae peki oğlak erkeği tanıdıkları olanlar için soruyorum, hiç mi yapmam dediklerini yapmazlar ya? Benim şu an hoşlandığım kişi hayatta arkadaşımla olmam diyor bende uzak duruyorum o yüzden, dediğini yutacak bi tip değil sanki
Bir şeye hayır olmaz dediyse hayırdır o dönüşü yok. Benim tanıdığım öyleydi en azından ama herkesin kişiliği farklı oluyor burçlardan bağımsızKIzlae peki oğlak erkeği tanıdıkları olanlar için soruyorum, hiç mi yapmam dediklerini yapmazlar ya? Benim şu an hoşlandığım kişi hayatta arkadaşımla olmam diyor bende uzak duruyorum o yüzden, dediğini yutacak bi tip değil sanki
Oğlak erkeğini bilmem ama ben oğlak kızıyım. Yapmam dediğim bir şeyi hayatta yapmam. Biz oğlakların genel olarak arkadaşlarına tutumu mu budur nedir. Ben de asla arkadaşımla olmam mesela. Ona arkadaş gözüyle bakıyorsam asla değişmez durum. Tabi büyük konuşmamak lazım. Şöyle de bir şey var bir insan bir şeyi kırk kere dile getiriyorsa, kendisi de inanmak istiyordur demişti bir arkadaşım. Belki kendini inandırmak için yapıyordur böyle, niyeti vardır belki de yaniKIzlae peki oğlak erkeği tanıdıkları olanlar için soruyorum, hiç mi yapmam dediklerini yapmazlar ya? Benim şu an hoşlandığım kişi hayatta arkadaşımla olmam diyor bende uzak duruyorum o yüzden, dediğini yutacak bi tip değil sanki
Yapmam dedigini yapmaz canım oğlak erkekleri.. İlerde pişman olsa bile..KIzlae peki oğlak erkeği tanıdıkları olanlar için soruyorum, hiç mi yapmam dediklerini yapmazlar ya? Benim şu an hoşlandığım kişi hayatta arkadaşımla olmam diyor bende uzak duruyorum o yüzden, dediğini yutacak bi tip değil sanki
aynen benimde dün öyleydi kalktım semaya attım ben fincanı beğenince:))dün fincan kapattım öylesine. nasıl güzel fal oluştu anlatamam size. bardağın da tabağın da tamamı şekillerle doluydu resmen
ne zaman fal atmak için fincan kapatsam telve öyle şıp diye akıyor fal çıkmıyor
bir işimiz de rast gitse
Ay tam onu diyecektim. İstersem pişmanlıktan öleyim burnumu düşürmem.Yapmam dedigini yapmaz canım oğlak erkekleri.. İlerde pişman olsa bile..
benim burcu koç yükselen akrepti,gerçekten Allah belamı vermiş haberim yokmuş hahahahem de ne bencil… bi de kendini beğenmiş
almasın bence verkielcim yaa, neticeye bakarsak pek de olumlu sonuçları olmuyoBak bak örnek alsihirlikelimeler 'i :))
Ay bende de aynı bu huy var beter bi şeyAy tam onu diyecektim. İstersem pişmanlıktan öleyim burnumu düşürmem.
Kızlar bir de erkeklerini bilmem ama oğlak kızı olarak bende şu da var. Diyelim bir kavgada ya da konuda haksızım. O konuyu ölene dek kapatır, yine de ben haksızım demem. Hatta ben haksızsam karşı tarafın yüzüne bakmam daha da zorlaşır. Mesafeyi bozmamaya çalışırım. Bana yapılan haksızlığı affederim ama kendim bir yanlış ya da haksızlık yaptıysam, kendimi asla affetmem ve üzdüğüm kişiye de asla yaklaşmam. Size fikir olsun diye dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?