Acımdan aşkımdan öleyim ama aman burnum yere düşmesin. Ya ne saçma şey aslında ama işte napalım huyAy bende de aynı bu huy var beter bi şey
alla sabır versin kardeşbenim burcu koç yükselen akrepti,gerçekten Allah belamı vermiş haberim yokmuş hahahadaha fenası olamaz
nasıldı bari beğendin mi?aynen benimde dün öyleydi kalktım semaya attım ben fincanı beğenince:))
ay der mi hiç o öküzalmasın bence verkielcim yaa, neticeye bakarsak pek de olumlu sonuçları olmuyo
belki o çocuk insafa gelir de bu kız beni gerçekten çok seviyo der içindenben gururunun ekmeğini yerken kardeşinin çocuğunu uyutan biriyim
Hehehe kitabını yazarım oğlakların :)) çok eskiden hayatımda bir oğlak vardı oradan bilirim inatlarını.. Tabi bende bir Aslan kadını olarak pişman etmiştim onu yıllar sonra ağlayarak gelmişti. Bir o kadarda duygusallar bence :)Ay tam onu diyecektim. İstersem pişmanlıktan öleyim burnumu düşürmem.
Kızlar bir de erkeklerini bilmem ama oğlak kızı olarak bende şu da var. Diyelim bir kavgada ya da konuda haksızım. O konuyu ölene dek kapatır, yine de ben haksızım demem. Hatta ben haksızsam karşı tarafın yüzüne bakmam daha da zorlaşır. Mesafeyi bozmamaya çalışırım. Bana yapılan haksızlığı affederim ama kendim bir yanlış ya da haksızlık yaptıysam, kendimi asla affetmem ve üzdüğüm kişiye de asla yaklaşmam. Size fikir olsun diye dedim.
Gelebildiyse ne mutlu ona ya. Keşke ben de beni ağlatanın yanında ağlayabilsemHehehe kitabını yazarım oğlakların :)) çok eskiden hayatımda bir oğlak vardı oradan bilirim inatlarını.. Tabi bende bir Aslan kadını olarak pişman etmiştim onu yıllar sonra ağlayarak gelmişti. Bir o kadarda duygusallar bence :)
Bana da dramatize etmeye gerek yok benden uzak dur demişti
nerde zor nerde imkansız orada ben,koc burcu kadar egoist bencil bir erkek türü görmedim ben neyseki simdiki konustuğum aslan burcu, aslan basak ve terazi burclarıyla süperimalla sabır versin kardeşkombo çaprazlamayı bulmuşsun!
o kadar para harcadım sezgiden iyi kahve falı görmedim açıkçası ve byv sema da iyi hakikaten..olumsuz yorum herzaman iyidir akılı başına getirir insanın..hep pembe seviyoruz kızlar ama gerçek herzaman daha iyidir..kızlar sezgiden sonra bana güzel bir falcı önerin, ya anlık durumu öyle bilmiş ki resmen sarsıldım, canım o adam senin kaderinde yok bir daha geri dönüş olmayacak sana bekleme cünkü seni suanki ilişkisiyle kıyaslıyor ve suanki ilişkisinde daha mutlu iyiki ayrıldık gibisinden düsünüyor hakkında acı ama gercek ancak sen ah etmissin sanırım cünkü cok sevip üzülmüssün karsısına cıkan suan yasadığı ilişkisinden cekicek dedi ama bakalım, bütün iletişim yollarımız kapalıymıs
iki burçta çok çapkın fena denk gelmiş...alla sabır versin kardeşkombo çaprazlamayı bulmuşsun!
benimki burcu koç, yükseleni terazi, ay burcu koç.. egoist ve duygusuz... en ufak duygu ibaresi yok. o nedenle ben de karşısında asla duygusallık belirtisi gösteremedim. zayıflık sanıyor uyuz! benim de aksine ay burcum yengeçtir. duygusal ağlağın tekiyimnerde zor nerde imkansız orada ben,koc burcu kadar egoist bencil bir erkek türü görmedim ben neyseki simdiki konustuğum aslan burcu, aslan basak ve terazi burclarıyla süperim
bilmem hani pembeci değil diye attım aklımdaydı fincan güzel diye o da olumlu konuşmuş...nasıldı bari beğendin mi?
ay der mi hiç o öküz
dese 3 aydır derdi
ben anca burda falcılara para dökeyim
Koç erkeğinden nefret ediyorum koç burcu bi gerizekalı yüzünden aşık olduğum adam şuan düşman bana. Allah bildiği gibi yapsın onu ya allaha havale ediyorum gerçekten. Sırf bana hıncından atmadığı iftira kalmamış. Siz de allaha havale edin kızlar nolur ya çok zarae verdi bananerde zor nerde imkansız orada ben,koc burcu kadar egoist bencil bir erkek türü görmedim ben neyseki simdiki konustuğum aslan burcu, aslan basak ve terazi burclarıyla süperim
hahhhaa biz boğalar ahh ölsekte üzüntümüzü belli etmeyiz göz yaşımızı bizden başkası göremez..benimkide oğlak iki inat karşı karşıya..Ben eski erkek arkadaşımla ayrıldığımız dönemde (ki o zaman son 1 hafta içerisinde en sıcak konuşmamızdı) bu "teşekkür ederim her şey için, bitanesin sen" falan deyince "üfff dramatize etme lütfen hadi öpüyorum" deyip kapatmıştım seviyor olmama rağmen. Hatta güle oynaya kapattık telefonu ama kapatma tuşuna basmamla ağlamaya başlamam bir oldu. Demem o ki bu kadar takılmayın laflara:) Dramatize etmeyin ama gerçekten:))
Bu adam da oğlaktı ayrıca.
ben de artık koç erkeğinden nefret ediyorum. ne vicdan ne duyguları var!Koç erkeğinden nefret ediyorum koç burcu bi gerizekalı yüzünden aşık olduğum adam şuan düşman bana. Allah bildiği gibi yapsın onu ya allaha havale ediyorum gerçekten. Sırf bana hıncından atmadığı iftira kalmamış. Siz de allaha havale edin kızlar nolur ya çok zarae verdi bana
Gelebildiyse ne mutlu ona ya. Keşke ben de beni ağlatanın yanında ağlayabilsem
Ben de bir oglak hanimi olarak katiliyor ve arttiriyorum: karsimdakine uyuz olmussam hic yapmayacagim bir seyi sırf onu sinir etmek icin yaparım. İnat fena maalesef.Ay tam onu diyecektim. İstersem pişmanlıktan öleyim burnumu düşürmem.
Kızlar bir de erkeklerini bilmem ama oğlak kızı olarak bende şu da var. Diyelim bir kavgada ya da konuda haksızım. O konuyu ölene dek kapatır, yine de ben haksızım demem. Hatta ben haksızsam karşı tarafın yüzüne bakmam daha da zorlaşır. Mesafeyi bozmamaya çalışırım. Bana yapılan haksızlığı affederim ama kendim bir yanlış ya da haksızlık yaptıysam, kendimi asla affetmem ve üzdüğüm kişiye de asla yaklaşmam. Size fikir olsun diye dedim.
ikna olmak zorunda değildi ama. Yani ikisinde de suç var. Çok üzüldüm ama ya.ben de artık koç erkeğinden nefret ediyorum. ne vicdan ne duyguları var!
konuşurken ciddi ve ikna edicidirler, o nedenle ikna etmiştir senin adamı da
keşke kuzum ama kısmet işteKeşke ağlatmasa hiç.
ay evet. Kesinlikle katılıyprum.Ben de bir oglak hanimi olarak katiliyor ve arttiriyorum: karsimdakine uyuz olmussam hic yapmayacagim bir seyi sırf onu sinir etmek icin yaparım. İnat fena maalesef.
boğalar candır yaa.. hem kadını hem erkeği bence çok tatlılar...hahhhaa biz boğalar ahh ölsekte üzüntümüzü belli etmeyiz göz yaşımızı bizden başkası göremez..benimkide oğlak iki inat karşı karşıya..
Bir Koç kadını ve 6 yıl bir Koç erkeğiyle uğraşmış biri olarak sıkıntı :) duygusuz değiller de çok belli etmezler. Unutmuş gibi yaptıkları çoğu şeyi unutmazlar.kızçeler ben koç erkeğinin buglarını buldum. bana danışın güzellerim siz
onun o egosuna egosuna saldırcaksınız. ona aslında hiç önemli olmadığını, kendinizin eşsiz ve çok seçenekli bir hatun olduğunuzu hissettireceksiniz. o sevgi sözcükleri kullandığında ise ki sırf deneme amaçlı yapıyorlar bunu, hiç etkisinde kalmadan duygusuzca geçiştireceksiniz.
4 koç erkeği tanıdım (sevgili, akraba, arkadaş) hepsinde de insan gibi davranınca cıvıttılar, tutup silkeleyince kuyruklarını kıstırıyolar. çok ilginç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?