Ayyy bir hafta önce boğa erkeğinin gazabıyla karşılaştım kızlar. Bana demediğini bırakmadı. Tehdit bile etti. Pişman olursa özür diler mi ne dersinizboğalar candır yaa.. hem kadını hem erkeği bence çok tatlılar...
ikizler erkeği var bir de... evlerden ırak.
neyse çok burç muhabbeti yaptım... serkan indirimdeymiş. fal atsam mı ki
hahhhaa biz boğalar ahh ölsekte üzüntümüzü belli etmeyiz göz yaşımızı bizden başkası göremez..benimkide oğlak iki inat karşı karşıya..
teşekkürler canım:))bende lise dönemimde ikizler erkeğiyle 4 yıl uğraştım hatta ünide de görüştük..öldürmedim ya ne diyeyim..Allah sinem kobala sabır versin..Kenan imirzali tam bi ikizler erkeği aklıma geldikçe gülüyorum:)))boğalar candır yaa.. hem kadını hem erkeği bence çok tatlılar...
ikizler erkeği var bir de... evlerden ırak.
neyse çok burç muhabbeti yaptım... serkan indirimdeymiş. fal atsam mı ki
Bir Koç kadını ve 6 yıl bir Koç erkeğiyle uğraşmış biri olarak sıkıntı :) duygusuz değiller de çok belli etmezler. Unutmuş gibi yaptıkları çoğu şeyi unutmazlar.
iyi canım üzüldüğümüzü görmemeleri inan ki daha iyi çünkü daha fazla üzüyorlar..ama oğlak erkekleri üzüldüğümüzü görmek ister çünkü sabit fikirliler illaki söyleyeceksin göstereceksin ki inansınlar...Bu bahsettiğim eski hikaye aslında yani şu anda başka bi bela var başımda:)) Ay sen de mi öylesin yalnız olmadığımı bilmek güzel. Sanırım gerçekten hiçbir erkek arkadaşım üzüldüm mü üzülmedim mi tam olarak ne hissediyordum bilmedi ama bu iyi mi kötü mü bilmem:)
aaa Kenan imirzali ikizler miymiş?teşekkürler canım:))bende lise dönemimde ikizler erkeğiyle 4 yıl uğraştım hatta ünide de görüştük..öldürmedim ya ne diyeyim..Allah sinem kobala sabır versin..Kenan imirzali tam bi ikizler erkeği aklıma geldikçe gülüyorum:)))
Akrep duydum yine tüylerim diken diken oldu.inşallah hafızaları dediğin kadar iyidir. ben bir double akrep olarak çok pis kin doldum
ikizler ve akrep erkekleriyle çıktım. bunları bile geçti, bu değişik bir tür
ikizler canım aslında öküzler burcu:))ahhh keşke boğa olsa..aaa Kenan imirzali ikizler miymiş?koç- boğa- aslan gibi duruşu var
akrep erkeğiyle sadece akrep kızı baş edebilir. bütün pisliklerini, gizli saklı her şeyini ortaya dökmüştüm.. akrep erkeği normal erkek arkadaşlarım var, hepsinin illaki bir gizli saklı işleri olur. çok çapkınlar bir de! eski sevgilileri ile iletişimi koparmazlar veya sürekli stalklarlarAkrep duydum yine tüylerim diken diken oldu.Aman uzak durun sinsiler
akrep aslında iyidir içinde özünde saklıdır sevmesi çok sevmesi lazım..ama sevdiğini bulanakadar çok çapkındır tehlikeli ve sinsidir...Akrep duydum yine tüylerim diken diken oldu.Aman uzak durun sinsiler
Akrep kızıyla akrep erkeği başa çıkamazakrep erkeğiyle sadece akrep kızı baş edebilir. bütün pisliklerini, gizli saklı her şeyini ortaya dökmüştüm.. akrep erkeği normal erkek arkadaşlarım var, hepsinin illaki bir gizli saklı işleri olur. çok çapkınlar bir de! eski sevgilileri ile iletişimi koparmazlar veya sürekli stalklarlar
iyi canım üzüldüğümüzü görmemeleri inan ki daha iyi çünkü daha fazla üzüyorlar..ama oğlak erkekleri üzüldüğümüzü görmek ister çünkü sabit fikirliler illaki söyleyeceksin göstereceksin ki inansınlar...
boğalarla çekimleri fenadır hisler kuvvetli olunca iki tarafında...akrep erkeğiyle sadece akrep kızı baş edebilir. bütün pisliklerini, gizli saklı her şeyini ortaya dökmüştüm.. akrep erkeği normal erkek arkadaşlarım var, hepsinin illaki bir gizli saklı işleri olur. çok çapkınlar bir de! eski sevgilileri ile iletişimi koparmazlar veya sürekli stalklarlar
çok ya çokkkkkakrep aslında iyidir içinde özünde saklıdır sevmesi çok sevmesi lazım..ama sevdiğini bulanakadar çok çapkındır tehlikeli ve sinsidir...
ben varımAkrep kızıyla akrep erkeği başa çıkamazçok psikopat oluyor kızları.. aramızda var mı bilmiyorum ama
işte ben bunu kişisine göre yapıyorum zaten hani ağlayıp zırlamadan şımarmsdan açıkça söyleyerek onların alışkın olduğu kadın tarzından farklıyız biz o yüzden anlayamıyorlar..kompleks yok ağlayıp zırlama yok yapışkanlık yok mantıklı konuşma ve cevap direk şaşırıyorlar:)))Ben bi erkek arkadaşıma kitap yazmıştım:))) hala daha mesaj atar der ki duygularını hiç göstermedin hiç çözemedim seni diye. Üzüntümüzü görmemeleri iyi haklısın ama duyguları bazen de ortaya koymak gerekiyor sanırım. En azından bir şeyleri ortaya koymuş olunca ben elimden geleni yaptım olmadı deme rahatlığı oluyor.
öyle deme elifsude, yay la oturup konuşup ikna edebilirsin, dinler seni. eğlencelidir.Yay erkeği olmasın yeter... Inatçı olsun da ne vR yNi..
Benim bi arkadasımın sevgilisi akrepti aman allahım kız beni öldürcekti kıskançlıktanben varımyükselenim de akrep. ay burcum yengeç...
sezgilerim iyi, rüyalarım çıkar. heh işte tek faydası bu sanırım
akrep erkeğine gizem verin a dostlar. net olmayın. sorarsa geçiştirin. o onu çözücem derken bağlanır kalır size. seksilik, güzellik olmazsa olmaz diyorum zaten. bu erkek o tip şeylere bayılıyor.çok ya çokkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?