Binnaz Abla

Yanlış anladın canım ben "baktırmadım"demiştim.Ama hicbi falı cok fazla takma derim.Mert tavsiye edilir burda bende dahil pekçok dediği çıkmışlığı var.Bide çok fazla yeni falcı denememek daha doğru kafa karışıklığı oluyo çünkü,bu hatayı bende yapıyorum.Şimdi bi süre eski yada yeni hiçkimseye baktırmicam.Biraz sukûnet gerek simdi.

Tolincik geriside güzel gelir inşallah.

tşklerrr canımm nasıl oldun

cok iyiyim surekli evde kendimle ilgilendim ..bana cok iyi geliyor bu sekilde beynim rahatliyor.whastuptan onu gorebilecegm heryerden silmek bana cok iyi geldi ne kadar enerjimi harciyormusum farkinda olmadan..

cok iyiyim surekli evde kendimle ilgilendim ..bana cok iyi geliyor bu sekilde beynim rahatliyor.whastuptan onu gorebilecegm heryerden silmek bana cok iyi geldi ne kadar enerjimi harciyormusum farkinda olmadan..

en güzeli canım sanki bizlerde unutmamak için direniyoruz...birazda unutmak için çaba harcayalım :))) kendimi bırakmıştım birazdan kuaföre gideceğim süslenceğim ve kendimle ilgilenecem 5 aydır yeter bu kadar yas..olursa olur ne yapalım yani bizdende değerli değiller ya

onlari hayat merkezi yapip surekli ne zaman whatsupa girmis cikmis kimi eklemis vs inanin cumadan beri yeni bir alana gectim.biranda oldu cunku bizde bir anadan ve babadan dogduk ,degerliyiz ve bir hediyeye tesekkur edemeyecek durumda olan insanin kendi adima bana hicbir faydasi olamaz..

Mevla'nın dediği gibi....''Eğer istediğin bişey olmuyorsa,ya daha iyisi olacağı içindir,yada gerçekten olmaması gerektiği içindir...'' bakalım hayat bize başka neler getirecek neler götürecek bugünün yarınlarıda var kızcağızım....

neler yapicaksin kuaforde:))super super kuaforleri cok severim bende..

izmiri cok severim 1 ay once geldim deniz manzarali harika bir otelde kaldim:)ama gezmeye firsatim olmadi is icin gelmistim ,bostanli ve karsiyaka cok sevdigim yerler:)

:)))) izmir güzeldir .gelirsen beklerimmm canım

yaklaşık 1,5 yıl önce İlkay Gür e tarot baktırmıştım binnazabla sitesindeydi o zaman şimdi falsepetine geçmiş özel hayatla ilgili söylediği ve olmaz dediğim birşeyi aynen yaşadım ve kişi tarfide birebir uyuyordu İlkay Hanımı denemenizi tavsiye ederim çok gerçekçi bir anlatımı var olumlu olumsuz herşeyi söylüyor.

ilkay hanımın son falında bana söylediği şekilde hayatım yol alıyor hiç istemesemde. hoşlandığım kişi için işiniz biraz zor ama yıl sonuna doğru olumluya dönebilir ama sen bu arada biriyle tanışıp hoşlanabilirsin demişti.ihtimal vermemiştim yeni birine ama böyle bir durum gelişti. yeni tanışma durumum var ama hoşlanır mıyım orası muamma işte :S diğer baktırdığım hiç kimse yeni biri olacak dememişti. belki tesadüf belki değil bilemiyorum.
bu arada hanımlar tarot baktırmak istiyorum ama Haleh hn iki gündür online olmuyor. tavsiye edebileceğiniz başka biri var mı tarotta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…