- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
herkese super pazarlar dilerim
Peki tutarli konusmusmuydu yada dedigi ciktimi ben baya dolu oldugum icin sorumda cok belli ettim galibaaa ve nesibe melek ikisininde dedikleri cikar bende merte baktircaktim dun bekliyemedim bozuk olan moralin ustune tuz biber oldu bi boynuzlamicaksin bak demedigi kalmoss demis ztn :) hayir tabikiolumsuz yorum olabilir ama bizim sorunumuz cok baska aileler farkli bakalim allah korusun bizde boylee fal baktira baktiea kafayi kiralim
herkese super pazarlar dilerim
kızlar dun o kadar bunaldımkı bı bahaneyle benımkını aradım yapmamam gerekıyodu kendıme cok kızıyorum ama neyse
kendı bılgısayarımda sıkıntı oldugu ıcın sımdılık hatırladıgım kadarını yazıyım bılgısayarım duzelunce falları dınleyıp yenıden bılgılendırme yaparım..
mert:benımkıyle alakalı maddı sıkıntıda demıstı soyledıgı dogruymus benımkı maddı sıkıntılardaymıs bu dogru cıktı:)
rezzan :yılbasına kadar bı haberlesme olucak ama sonuc getırmıycek demıiştı ben aramış olsamda buda dogru cıktı ve bana demıstı kı sana yaptıgın bı davranıstan dolayı kızgın demıstı evet dun konusurken bana ona karsı yaptıgım bı hatayı hatırlatıp kızdı gene
şımdılık hatırlayabıldıklerım bunlar gerı kalanını falları dınleyınce tekrar yazarım bıde bana dedıkı senden ayrıldığımdan berı yuzum gulmedı nasıl beddua ettıysen artık dedı bunada gülsemmı uzulsemmı bılemedım
tşklerrr canımm nasıl oldun
cok iyiyim surekli evde kendimle ilgilendim ..bana cok iyi geliyor bu sekilde beynim rahatliyor.whastuptan onu gorebilecegm heryerden silmek bana cok iyi geldi ne kadar enerjimi harciyormusum farkinda olmadan..
en güzeli canım sanki bizlerde unutmamak için direniyoruz...birazda unutmak için çaba harcayalım :))) kendimi bırakmıştım birazdan kuaföre gideceğim süslenceğim ve kendimle ilgilenecem 5 aydır yeter bu kadar yas..olursa olur ne yapalım yani bizdende değerli değiller ya
onlari hayat merkezi yapip surekli ne zaman whatsupa girmis cikmis kimi eklemis vs inanin cumadan beri yeni bir alana gectim.biranda oldu cunku bizde bir anadan ve babadan dogduk ,degerliyiz ve bir hediyeye tesekkur edemeyecek durumda olan insanin kendi adima bana hicbir faydasi olamaz..
Mevla'nın dediği gibi....''Eğer istediğin bişey olmuyorsa,ya daha iyisi olacağı içindir,yada gerçekten olmaması gerektiği içindir...'' bakalım hayat bize başka neler getirecek neler götürecek bugünün yarınlarıda var kızcağızım....
neler yapicaksin kuaforde:))super super kuaforleri cok severim bende..
saç kaş manikür:))) söyle baştan aşağı yenileneyim diyorum belki ruhumda yenilenir:))))marple hangi şehirdesin şekerim
bursa:)sen canim
izmir:))) uzakmışızzz
izmiri cok severim 1 ay once geldim deniz manzarali harika bir otelde kaldim:)ama gezmeye firsatim olmadi is icin gelmistim ,bostanli ve karsiyaka cok sevdigim yerler:)
:)))) izmir güzeldir .gelirsen beklerimmm canım
hadi inşş bakalaım:)))Tolincik geriside güzel gelir inşallah.
Bu arada fal sepetinden Demirak'ı tavsiye ediyorum.
ama olumsuza ve sert, keskin yoruma dayanabilirim diyorsanız..
gerçeği duymak istiyorum derseniz ve gerçek acı ise yazacaktır eminim.. pembe tablo çizmiyor.
yaşadım biliyorum.
Kahve, tarot?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?