- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
hahhaaa katılıyorum yay erkeği kadar rahat bi erkek görmedim delirtir insanı.Yay erkeği olmasın yeter... Inatçı olsun da ne vR yNi..
Ben hep öyle yapıyorum o yüzden galiba 3 tane sevgilim oldu 3ü de akrepakrep erkeğine gizem verin a dostlar. net olmayın. sorarsa geçiştirin. o onu çözücem derken bağlanır kalır size. seksilik, güzellik olmazsa olmaz diyorum zaten. bu erkek o tip şeylere bayılıyor.
Akrep kızıyla akrep erkeği başa çıkamazçok psikopat oluyor kızları.. aramızda var mı bilmiyorum ama
Pot kırdım galiba@seka_ Akrep kadınları psikopat oluyormuş ne düşünüyorsun bu konuda
Katılıyorum çok eğlenceliler yay erkekleri ama seçiciler :))öyle deme elifsude, yay la oturup konuşup ikna edebilirsin, dinler seni. eğlencelidir.
senin burcun neydiPot kırdım galibaGenelleme yapmak istemem de ya gerçekten akrep kızı bana takmıştı kızı kabuslarımda görüyodum
Kovasenin burcun neydi
Pot kırdım galibaGenelleme yapmak istemem de ya gerçekten akrep kızı bana takmıştı kızı kabuslarımda görüyodum
işte ben bunu kişisine göre yapıyorum zaten hani ağlayıp zırlamadan şımarmsdan açıkça söyleyerek onların alışkın olduğu kadın tarzından farklıyız biz o yüzden anlayamıyorlar..kompleks yok ağlayıp zırlama yok yapışkanlık yok mantıklı konuşma ve cevap direk şaşırıyorlar:)))
Ölsem aramicam bi daha demisti cok icerlemistiKIzlae peki oğlak erkeği tanıdıkları olanlar için soruyorum, hiç mi yapmam dediklerini yapmazlar ya? Benim şu an hoşlandığım kişi hayatta arkadaşımla olmam diyor bende uzak duruyorum o yüzden, dediğini yutacak bi tip değil sanki
aynen katılıyorum..o duygularımız çok çok içerde o yüzden kimse göremez ulaşamaz zaten çok zor..Benden hoşlanan çoğu erkek beni "duygusuz" olmakla suçladı coolluğumdan ötürü. Oysa bir duygu var benden içeri:))
Ahhahaha var tabi ay,venus her sey akrep ama hic sinsi olamam tam tersi net ve keskindir akrep ama asla unutmaz bide biraz merhametsiz bi burc ama degisiyor ya haritaya goreAkrep kızıyla akrep erkeği başa çıkamazçok psikopat oluyor kızları.. aramızda var mı bilmiyorum ama
Kızlar ya boğa erkeğinin siniri ve inadı hakkında yorumu olan yok mu
Artık ne dedilerse çocuğa ateş püskürdğ bana yaTam emin değilim ancak bence biraz zaman ver üstüne gitmeyince sönebilir. Kolay sinirlenmez boğalar ama sinirlenince de üstüne gitmemek lazım.
Bi tane tanıdım dünya ın en rahat adamı ... Aklı fikri boğazı bi de seks ...Kızlar ya boğa erkeğinin siniri ve inadı hakkında yorumu olan yok mu
Olayı bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem ancak senin tarafını açıklayıp geri çekilebilirmişsin münakaşaya girmeden.Artık ne dedilerse çocuğa ateş püskürdğ bana ya
valla ben hiç rahat değilim amaBi tane tanıdım dünya ın en rahat adamı ... Aklı fikri boğazı bi de seks ...
inanır mısın aynen de öyle yaptım. İnşallah hatasını anlar bir hafta geçti tık yokOlayı bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem ancak senin tarafını açıklayıp geri çekilebilirmişsin münakaşaya girmeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?