Binnaz Abla

valla ben hiç rahat değilim ama

inanır mısın aynen de öyle yaptım. İnşallah hatasını anlar bir hafta geçti tık yok

Takma kafana, biraz kişisel alanında rahatlamasını sağlamak üstüne gitmemek lazım böyle durumlarda. Ben de boğayım ve biri üstüme geldi mi kaçsın benden, o kaçmadan ben arkama bakmadan kaçarım zaten:))

Açıklamamı yapıp kestim, ne kadar inandı bilmem ama tek kelime yalan söylemedim. Hatta o uzatacaktı, ben kestim yeter dedim. Kapandı konu. Bakalım neler olacak. Çok sağol canım ya

ben sana söyleyeyim koc burcu erkeğinin bütün olayı karsısındakinim gizemini çözene kadar sürekli sacını süpürge edip fedakar olursan ya bu kadın bana iyice bağlandı düsündüğüm gibi cool değilmiş moduna giriyorlar,sürekli ben merkezciler kesinlikle üzerine gitmiceksin sallamıcaksın gelirsen gelirsin ama gelmezsen de beni birdaha bulabilirmisin modunda olucaksın sürekli ki seni gercekten kaybetme korkusu olsun, ha benim gibi ben seni cok seviyorum moduna girip fedakar insan rolüne girerseniz seni cepte bilirler ve sıkılırlar,sonuç hüsran
inim

aslında hiç rahat değilller öyle gözüküyor oğlaklar bende bir iki cümlesinde anladım ki bayağı takıntılı ve belli etmiyor.
ve asla unutmazlar..
çok zekidirler...

Açıklamamı yapıp kestim, ne kadar inandı bilmem ama tek kelime yalan söylemedim. Hatta o uzatacaktı, ben kestim yeter dedim. Kapandı konu. Bakalım neler olacak. Çok sağol canım ya

Rica ederim, boşver karşındaki seni tanıyorsa zaten yalan söylemeyeceğini bilmesi lazım. Biraz zaman tanı. Bu esnada da ay ses soluk yok diye kasma kendini ve kurma kafanda. Ne zaman enerjimiz rahatlıyor o zaman iletişime geçiyorlar tecrübeyle sabit.

o anda öyledir canım boğalar zaten sana güveniyorsa inanır güvenmiyosa ilgilenmez konuşmaz bile...ne olucak biliyomusun sakinleşecek azgın kızgın öfkeli boğacan senle sakin sessiz sedasız mantıklı konuşacak siniri geçince...bi de boğayı sinirlendirmek büyük başarı...

çok yakın arkadaşımın erkek arkadaşı boğa. kendisinden çok iyi biliyorum çok çok fevri oluyorlar, sonra bu ateş sönünce süt dökmüş kediye dönüyorlar. tek bir lafa takılıp gerisini dinlemezler genelde. sonra yediğini naneyi anlayıp dönüş yapıyorlar genelde

Bir koç erkeğiyle 3 senedir inişli çıkışlı ilişkisi olan biri olarak diyorum ki bu adamlar net olarak dengesizler ve şımarıklar.
Başlarda gizemli takılır, bi gelir bi gider ne istediği belli olmaz. Duygularını itiraf ettirene kadar heder olursunuz.
Sevgilikte ise sürekli pohpohlanmak isterler. Tipik ateş grubu özelliği. Ayrıca ateş grubu erkekleri güçlü kadınları severler, ona kolay kolay boyun eğmeyin. Zayıf yanlarınızı çok belli etmeyin.

.

Kızlar çok teşekkür ederim size içimi rahatlattınız. İnşallah o kedinin kafasından aşağı sütü ben dökerim çünkü çok üzüldüm

kızlar benna tarotu da açmış 22,5 tl
öncekilerde tarot açmıyordu diye hatırlıyorum
daha ucuza baktırmak isteyen varsa buyursun diye yazayım dedim :)

Bende ateş grubu olaraktan hak veriyorum sana.. Ben aslanım koç burcuyla pek anlaşamam hatta kavga ettigimde olmuştur Koçlar yönetilmez, yönetmeye çalışır bende yönetilmeyi sevmem o yüzden iki ateş grubu cok çakışır. Bide çok fırıldak koçlar. Her işinde mutlaka bi çıkarları vardır

ay evet yaa... koç erkeğini acayip tanımlamışsınız kızlar.. ben adama "sen kocaman bir çocuksun, hayatta büyümezsin" demiştim ve evet bir işte çıkarı yoksa kılını dahi kıpırdatmaz

favori erkek burçlarım: ilk sırada boğa, yengeç. gerçi yengeç erkeği için çok fena yorumlar da okudum da. sonrasında ise aslan (bence idaresi kolaydır 2 pohpohla adamı tamam )

Hahahahaahahahaah aç bir konu da orada tartışalım kuzum
Benim asıl merak ettiğim. katina da enerjinin kartlara geçmesi mevzusu varsa. neden insanlarin enerjileri karşı tarafa geçmiyor
Mesela ben eski erkek arkadaşımı sürekli düşünüyorum bu ona neden yansımiyor ki yada hissetmiyor bunu. önceden msj atacağımi bile hissederdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…