- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
valla ben hiç rahat değilim ama
inanır mısın aynen de öyle yaptım. İnşallah hatasını anlar bir hafta geçti tık yok
Açıklamamı yapıp kestim, ne kadar inandı bilmem ama tek kelime yalan söylemedim. Hatta o uzatacaktı, ben kestim yeter dedim. Kapandı konu. Bakalım neler olacak. Çok sağol canım yaTakma kafana, biraz kişisel alanında rahatlamasını sağlamak üstüne gitmemek lazım böyle durumlarda. Ben de boğayım ve biri üstüme geldi mi kaçsın benden, o kaçmadan ben arkama bakmadan kaçarım zaten:))
inimkızçeler ben koç erkeğinin buglarını buldum. bana danışın güzellerim siz
onun o egosuna egosuna saldırcaksınız. ona aslında hiç önemli olmadığını, kendinizin eşsiz ve çok seçenekli bir hatun olduğunuzu hissettireceksiniz. o sevgi sözcükleri kullandığında ise ki sırf deneme amaçlı yapıyorlar bunu, hiç etkisinde kalmadan duygusuzca geçiştireceksiniz.
4 koç erkeği tanıdım (sevgili, akraba, arkadaş) hepsinde de insan gibi davranınca cıvıttılar, tutup silkeleyince kuyruklarını kıstırıyolar. çok ilginç.
aslında hiç rahat değilller öyle gözüküyor oğlaklar bende bir iki cümlesinde anladım ki bayağı takıntılı ve belli etmiyor.Oğlaklar hakkında bir şey daha diyeyim, çok göstermeseler de inceden inceden kuruluyorlar sanırım. Benim eskisi ayrıldıktan sonra mesaj atmıştı ben ay bi daha atsın diye yazmadım nitekim evdeki hesap çarşıya uymadı mesajı ikiletmedi aylar sonra yazdı ahahaha. Ve o 2.mesajlaşmada daha önceki mesajıma cevap vermemiştin ama neyse demişti. Ki bu adam rahat bi adamdı çok şaşırmıştım bayağı kurulmuş:))
Açıklamamı yapıp kestim, ne kadar inandı bilmem ama tek kelime yalan söylemedim. Hatta o uzatacaktı, ben kestim yeter dedim. Kapandı konu. Bakalım neler olacak. Çok sağol canım ya
o anda öyledir canım boğalar zaten sana güveniyorsa inanır güvenmiyosa ilgilenmez konuşmaz bile...ne olucak biliyomusun sakinleşecek azgın kızgın öfkeli boğacan senle sakin sessiz sedasız mantıklı konuşacak siniri geçince...bi de boğayı sinirlendirmek büyük başarı...Açıklamamı yapıp kestim, ne kadar inandı bilmem ama tek kelime yalan söylemedim. Hatta o uzatacaktı, ben kestim yeter dedim. Kapandı konu. Bakalım neler olacak. Çok sağol canım ya
Açıklamamı yapıp kestim, ne kadar inandı bilmem ama tek kelime yalan söylemedim. Hatta o uzatacaktı, ben kestim yeter dedim. Kapandı konu. Bakalım neler olacak. Çok sağol canım ya
Çok doğruaslında hiç rahat değilller öyle gözüküyor oğlaklar bende bir iki cümlesinde anladım ki bayağı takıntılı ve belli etmiyor.
ve asla unutmazlar..
çok zekidirler...
Rica ederim, boşver karşındaki seni tanıyorsa zaten yalan söylemeyeceğini bilmesi lazım. Biraz zaman tanı. Bu esnada da ay ses soluk yok diye kasma kendini ve kurma kafanda. Ne zaman enerjimiz rahatlıyor o zaman iletişime geçiyorlar tecrübeyle sabit.
o anda öyledir canım boğalar zaten sana güveniyorsa inanır güvenmiyosa ilgilenmez konuşmaz bile...ne olucak biliyomusun sakinleşecek azgın kızgın öfkeli boğacan senle sakin sessiz sedasız mantıklı konuşacak siniri geçince...bi de boğayı sinirlendirmek büyük başarı...
.çok yakın arkadaşımın erkek arkadaşı boğa. kendisinden çok iyi biliyorum çok çok fevri oluyorlar, sonra bu ateş sönünce süt dökmüş kediye dönüyorlar. tek bir lafa takılıp gerisini dinlemezler genelde. sonra yediğini naneyi anlayıp dönüş yapıyorlar genelde
Bende ateş grubu olaraktan hak veriyorum sana.. Ben aslanım koç burcuyla pek anlaşamam hatta kavga ettigimde olmuşturBir koç erkeğiyle 3 senedir inişli çıkışlı ilişkisi olan biri olarak diyorum ki bu adamlar net olarak dengesizler ve şımarıklar.
Başlarda gizemli takılır, bi gelir bi gider ne istediği belli olmaz.Duygularını itiraf ettirene kadar heder olursunuz.
Sevgilikte ise sürekli pohpohlanmak isterler. Tipik ateş grubu özelliği. Ayrıca ateş grubu erkekleri güçlü kadınları severler, ona kolay kolay boyun eğmeyin. Zayıf yanlarınızı çok belli etmeyin.
Hahahahaahahahaah aç bir konu da orada tartışalım kuzumKonu başlığını burçlara göre erkek karakteri diye değiştirelim :)))
Konu başlığını burçlara göre erkek karakteri diye değiştirelim :)))
ay evet yaa... koç erkeğini acayip tanımlamışsınız kızlar.. ben adama "sen kocaman bir çocuksun, hayatta büyümezsin" demiştimBende ateş grubu olaraktan hak veriyorum sana.. Ben aslanım koç burcuyla pek anlaşamam hatta kavga ettigimde olmuşturKoçlar yönetilmez, yönetmeye çalışır bende yönetilmeyi sevmem o yüzden iki ateş grubu cok çakışır. Bide çok fırıldak koçlar. Her işinde mutlaka bi çıkarları vardır
Keşke öyle bi konu olsa gerçektenHahahahaahahahaah aç bir konu da orada tartışalım kuzum
Benim asıl merak ettiğim. katina da enerjinin kartlara geçmesi mevzusu varsa. neden insanlarin enerjileri karşı tarafa geçmiyorHahahahaahahahaah aç bir konu da orada tartışalım kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?