Binnaz Abla

Benim yükselenim koç gerçekten pohpohlamak çok hoşuma gidiyor

Gönül bağıyla alakalı eğer varsa hala düşününce direkt hisseder

Aslan candırr gerisi heyecandrrçok güzel sever aslanlar. Bende pohpohlanmayı severim valla hic hayır diyemem :) Ama yinede çok şımartmayın erkekleri bizm gbi değil onlar:))

merhabalar... çok sevindiğim patlayan bir fal haberi ile geldim. geçenlerde lütfen gereksiz yere pembe tablo çizmeyin diyerek akrepgoz'e fal attım. kendisi öyle bir fal yolladı ki ağlayacaktım resmen. gelip görüşmesi bile yok, senin kaderin değil, mutlu edeceğine inanmıyor diyerek birde yeni tanışacağım insanı bile tarif etti. ancak bugün o güzel haberleri aldım şükürler olsun ki. durum onun anlattıklarının tam tersi. genelde olumsuz fallar çıkıyor diye her olumsuza inanmayın :)

baktırdıklarım: selin imer, medyum gizem, banu doğru, melih gün, serkan tek, kumdankadin, akrepgoz, rezzan abla, mert, nesli, minel, yener, umut ışık, yağmur tekin, selma aydın, pınar pamukçu, yorumcu zeus, firuzen, alex, derin hisler, ayışığın,icindekises1,GelecegiinSifresii... Bunlar arasından en beğendiklerim melih gün, kesinlikle serkan tek, rezzan abla, nesli, falsepeti mert, medyum gizem, banu doğru, yorumcu zeus. hepside durum ve karşı taraf düşüncelerinde baya iyilerdi

baktırdıklarım: selin imer, medyum gizem, banu doğru, melih gün, serkan tek, kumdankadin, akrepgoz, rezzan abla, mert, nesli, minel, yener, umut ışık, yağmur tekin, selma aydın, pınar pamukçu, yorumcu zeus, firuzen, alex, derin hisler, ayışığın,icindekises1,GelecegiinSifresii... Bunlar arasından en beğendiklerim melih gün, kesinlikle serkan tek, rezzan abla, nesli, falsepeti mert, medyum gizem, banu doğru, yorumcu zeus. hepside durum ve karşı taraf düşüncelerinde baya iyilerdi

alex ve akrepgoz haricinde hepsi dönecek demişti nitekim öylede oldu... en şaşırdığım ise ayışığındı. kendisi bana yaklaşık 2 ay öncesini şu anmış gibi anlattı fakat oda dönecek diyenlerden...

Begendiklerinin dedikleri çıktı mı peki. serkan i bende merak ediyorum hiç fal atmadim

icindekises1 ise tam bir rezalet. yorum yapmak için adamın burcunu sordu. akrep dedim. gelen yorum ise şu:canim normalde uzun bir birliktelik beklenmez akreplerden hep kisa olmustur iliskileri . sadece asik olursa bu durum degisir. 2 sene olduysa mutlaka seni ozluyordur.. tekrardan birlikte olacaginizi hissediyorum ben . Ayrica inatci birisi .. sen bir adim atip ondan gerisini bekleyebilirsin?
bu nedir ya burca göre yorumu bende kendime yaparım. iade istedim birde 1 verdim diye iade etmedi.

hayırlı olsun öncelikle. şimdi en sevdiğim soruyu soruyorum;
ne kadarlık bi ayrılıktan sonra barıştınız?

Barışmaniza çok sevindim umarım bizde gelir buraya bu haberi veririz. Selma aydın bana da olumlu konusmustu fakat dediği tarih geceli çok oldu

Merhaba, akrepgöz banada çok olumsuz konuştu aynı şekilde ben çok üzüldüm halada moralsizim kafam allak bullak size dediği hiç bişi mi çıkmadı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…