Binnaz Abla

teşekkürler yaklaşık 4 aydır ayrıydık, ilk başlarda geri dönüşü yok diyordu. ümitsizliğe kapılmayın biz bile döndüysek ohoo
çok sevindim valla
benim de 3 ay oldu ve kendisi duvar gibi, 3 aydan daha uzun sürede barışanları duymak bana umut veriyo biraz niyeyse, sanki başkaları barıştı diye biz de barışabilirmişiz gibi

umarım bir daha falcılara yolun düşmez

Begendiklerinin dedikleri çıktı mı peki. serkan i bende merak ediyorum hiç fal atmadim
tarh olarak direk tuttu diyemem. bi selma aydın 30 ekimde iletişim var demişti o oldu. serkanın 4-5 cümlesi dişe dokunur ama gerçekten karşı taraf düşüncesinde harika. biz bugün buluşacaktık serkana fal atarken yazmamıştım ama. bana 2 vakte kadar buluşma var barışacksınız dedi. öylede oldu :) falsepeti medyum gizemin ilk falı harikaydı ağzım açık dinledim. herşeyi öyle güzel özetlemişti ki

Merhaba, akrepgöz banada çok olumsuz konuştu aynı şekilde ben çok üzüldüm halada moralsizim kafam allak bullak size dediği hiç bişi mi çıkmadı?
hayır mesela inadından gelmiyor demiş ancak bizim nedenimiz çok çok farklıydı. psikolojisi iyi değildi kafa toplamaya çalışıyordu. ve oda bana 1-2 ay öncesini şimdi diye anlatmış. 5 gün önce baktırmışım bana seni sevmiyor, arkadaş gibi görüyor demiş. sonuç ortada :) ama psikolojik olarak düşük olduğunu bilmiş.

çok zor günler geçirdim, teşekkürler hepimiz için inşallah... kendisi de duvar gibiydi yazma bana unutman zor olur diyordu düşünün...

alex e baktırmayın kızlar yaa böyle bir olumsuzluk yok yani hönküre hönküre ağlamıştım resmennn

senin adına çok sevindim umarım bir daha yaşanmaz böyle ayrılıklar Allah fallara düşürmesin, keyfine bakarsın hep...

ve izmirlikatina nında profilinde yazanlara aldanarak baktırdım. kendisi bana illa da bu kişiyi istiyorsam şerbetli tatlı yapmam gerektiğini onun çok sevdiğini söyledi. komedi resmen anlaşamazmışız asla burç olarak zıtmışız sürekli ayrılır barışırmışız. kendisine, 2 sene boyunca hiç ayrılık yaşamadığımızı parmakla gösterilecek şekilde bir ilişkimiz olduğunu söylediğimde ise bana ne dememi istiyorsun çok mutlu olacaksınız mı diyeyim kartlar böyle söylüyor işte diyerek tersledi...

banada aynısını dedi ama döner demişti. fakat uzun sürmez toplayamazsınız dedi
Inanmiyorum banada aynı şeyi söyledi. başkası var ondan kurtulsun sana gelir dedi nasıl olduysa sonunu mutlu kapattı. ilk cümlede yıktı sonrası çabala bişiler yap a döndü

banu doğrunun hemen hemen tarihi tuttu diyebilirim ve analizlerde iyiydi. firuzeni pek beğenmedim horoskopa çağırıp kazanmaya çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…