Binnaz Abla

Benim eski eşim koç burcuyu. Ben aslanım. Menfaati varsa fizana gider, yoksa yanında ölsen bir bardak su vermez. En açgözlü burçtur erkeği....

kızlar bennaya iskambil atsam mı 17,5 tl yoksa 10 gün daha fal baktırmayacağım diyodum o kararımı bozmasam mı ne yapsam?

Yükselen 2 saatte değişiyor:)
ay evet öyleymiş
ben bir tane siteden baktım. ordan dakikayı 40 aldığımda başka burç, 44 aldığımda başka burç çıkıyodu. ben de çok şaşırdım nasıl bu kadar detaylı bilmem bekleniyor diye. o yüzden buraya sordum

ama sonra güvenilir bir site buldum da öğrendim :)

kızlar benna'ya iskambil attım gitti
yine fal baktırmama kararımı bozdum ama
hazırda 20,5 tl kredim vardı. 17,5'u görünce atayım dedim

kızlar benna'ya iskambil attım gitti
yine fal baktırmama kararımı bozdum ama
hazırda 20,5 tl kredim vardı. 17,5'u görünce atayım dedim
canım sen byzmelek i denemiş miydin? o kadın çok açıksözlü bir hatun... bana geçen sene ortada sorun yokken bu adam çok küstahlaşacak sana demişti. ben de dünya kibarı adam ne küstahlığı demiştim

denemedim ama madem öyle aklıma yazayım onu :)

Y
teşekkürler yaklaşık 4 aydır ayrıydık, ilk başlarda geri dönüşü yok diyordu. ümitsizliğe kapılmayın biz bile döndüysek ohoo
Kuzum benımde 3 ay oldu ya hangı falcılar bıldı donecegını gozun aydın darısı başımıza

Kızlar bişey soracağım.. benimkinin instagram hesabı açık ve 4 5 gün önce hikaye paylaşmış sıradan bi manzara ben bunu izledim. Meğer karşıya izleyenlerin listesi gidiyormuş bilmiyordum sonra ki gün bi baktım yine hikaye izledim bizim hep birlikte yediğimiz dondurmanın fotosu... sonra bir öğrendim ki karşı taraf biliyor izleyenleri başka hesaptan baktım sürekli. sonra sevdiğim yeğeninin fotoğrafı, bana kendini çekip attığı bi tipi vardı öyle foto ve biraz öncede bir yazı "sevelim nasılsa ölcez" Siz olsanız ne düşünürdünüz? İzlediğimi bildi bilerek mi yapıyor? Yoksa başkasının dikkatini mi çekmeye çalışıyor? be bu yazıyı kendi hesabımdan izleyim mi?
Biliyorum yeri değil ama size sormak istediğimden yazdım

Bence izlediğini biliyor ama tabi adım atıp atmaman gerektiği senin özeline bağlı:/

fal yorumu geldi mi antonie :)
geldi, dinler dinlemez girdim foruma :)
@masalkizi09 sen de bak buraya

7-7.5 dakikalık bir yorumdu. valla şok olmadım, ağzım da açık kalmadı. çünkü öyle pek tespit falan yapmamış. geleceğe dair konuşmuş hep. olacak olacak demiş elle tutulur fazla bi şey yoktu. en uzun tarihi o verdi, "daha yakın zamanda olacak dersem pembe yorum yapmış olurum" dedi

sonunda canımlı bitanemli yorum yapmayan bir falcıya denk geldim, onu da söyleyeyim

daha fazla para vermiş olsam içim acırdı ama. belki katinası daha detaylıdır bilemicem
yine de bi daha gidip bennaya fal atmam muhtemelen

Bence izlediğini biliyor ama tabi adım atıp atmaman gerektiği senin özeline bağlı:/
karşı tarafa saat kaçta izlediğimiz kaç kez izlediğimiz falan gidiyor mu hikayede? hiç paylaşmadım hikaye bu konuda sıfır bilgim :) Bunu da izleyim ve sanki o yazı başkası için yazılmış olarak algılayıp bir daha bakmama kararı alacak gibiyim :)

Bence öyle yapmak yerine sen de kendi hikayenle onun kafasını karıştırabilirsin:) sadece baktığını görüyor aynı snapchatteki sistem gibi aşağıdan yuları kaydırınca isimler çıkıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…