byv de bir tek serkan teke attım kahve ve katinakahve mi katina mı?
banu doğru falalem de ve ona sadece kahve attımbyv daki falcılara ne atıyorsun??
Benim eski eşim koç burcuyu. Ben aslanım. Menfaati varsa fizana gider, yoksa yanında ölsen bir bardak su vermez. En açgözlü burçtur erkeği....Bende ateş grubu olaraktan hak veriyorum sana.. Ben aslanım koç burcuyla pek anlaşamam hatta kavga ettigimde olmuşturKoçlar yönetilmez, yönetmeye çalışır bende yönetilmeyi sevmem o yüzden iki ateş grubu cok çakışır. Bide çok fırıldak koçlar. Her işinde mutlaka bi çıkarları vardır
Şenay yangelin bir yazısı var o olay hurafeymişYükselen Burç önemli 25 yaşından sonra yükselen burç özellikleri daha baskindir
Yükselen 2 saatte değişiyor:)ama dakika bile önemli sanırım yükselende. ben dakikayı tam bilmiyorum ki
o kadar dakika dakika bilmek mümkün mü?
ay evet öyleymişYükselen 2 saatte değişiyor:)
Hahahahaahahahaah aç bir konu da orada tartışalım kuzum
Kesinlikle hemfikiriz burçdaşımBenim eski eşim koç burcuyu. Ben aslanım. Menfaati varsa fizana gider, yoksa yanında ölsen bir bardak su vermez. En açgözlü burçtur erkeği....
canım sen byzmelek i denemiş miydin? o kadın çok açıksözlü bir hatun... bana geçen sene ortada sorun yokken bu adam çok küstahlaşacak sana demişti. ben de dünya kibarı adam ne küstahlığı demiştimkızlar benna'ya iskambil attım gitti
yine fal baktırmama kararımı bozdum ama
hazırda 20,5 tl kredim vardı. 17,5'u görünce atayım dedim
denemedim ama madem öyle aklıma yazayım onu :)canım sen byzmelek i denemiş miydin? o kadın çok açıksözlü bir hatun... bana geçen sene ortada sorun yokken bu adam çok küstahlaşacak sana demişti. ben de dünya kibarı adam ne küstahlığı demiştim
Kuzum benımde 3 ay oldu ya hangı falcılar bıldı donecegını gozun aydın darısı başımızateşekkürleryaklaşık 4 aydır ayrıydık, ilk başlarda geri dönüşü yok diyordu. ümitsizliğe kapılmayın biz bile döndüysek ohoo
Bence izlediğini biliyor ama tabi adım atıp atmaman gerektiği senin özeline bağlı:/Kızlar bişey soracağım.. benimkinin instagram hesabı açık ve 4 5 gün önce hikaye paylaşmış sıradan bi manzara ben bunu izledim. Meğer karşıya izleyenlerin listesi gidiyormuş bilmiyordumsonra ki gün bi baktım yine hikaye izledim bizim hep birlikte yediğimiz dondurmanın fotosu... sonra bir öğrendim ki karşı taraf biliyor izleyenleri başka hesaptan baktım sürekli. sonra sevdiğim yeğeninin fotoğrafı, bana kendini çekip attığı bi tipi vardı öyle foto ve biraz öncede bir yazı "sevelim nasılsa ölcez" Siz olsanız ne düşünürdünüz? İzlediğimi bildi bilerek mi yapıyor? Yoksa başkasının dikkatini mi çekmeye çalışıyor? be bu yazıyı kendi hesabımdan izleyim mi?
Biliyorum yeri değil ama size sormak istediğimden yazdım
geldi, dinler dinlemez girdim foruma :)fal yorumu geldi miantonie :)
karşı tarafa saat kaçta izlediğimiz kaç kez izlediğimiz falan gidiyor mu hikayede? hiç paylaşmadım hikaye bu konuda sıfır bilgim :) Bunu da izleyim ve sanki o yazı başkası için yazılmış olarak algılayıp bir daha bakmama kararı alacak gibiyim :)Bence izlediğini biliyor ama tabi adım atıp atmaman gerektiği senin özeline bağlı:/
Bence öyle yapmak yerine sen de kendi hikayenle onun kafasını karıştırabilirsin:) sadece baktığını görüyor aynı snapchatteki sistem gibi aşağıdan yuları kaydırınca isimler çıkıyor:)karşı tarafa saat kaçta izlediğimiz kaç kez izlediğimiz falan gidiyor mu hikayede? hiç paylaşmadım hikaye bu konuda sıfır bilgim :) Bunu da izleyim ve sanki o yazı başkası için yazılmış olarak algılayıp bir daha bakmama kararı alacak gibiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?