Binnaz Abla

Hmm çokta şey bi falcı değilmiş yani eledim

Bence öyle yapmak yerine sen de kendi hikayenle onun kafasını karıştırabilirsin:) sadece baktığını görüyor aynı snapchatteki sistem gibi aşağıdan yuları kaydırınca isimler çıkıyor:)
benim hesap gizli şimdi o izlesin diye açarsam çok kasmış olurum şımarmasın bay dengesiz

katinası 12-13 dakikalık yorum ve durum analizini çok içeriyor, ondan sonra geleceğe geçiyor

Yavaş yavaş fal meselesinde sona yaklaşıyorum kasayı kapatırken part part skorlarımı paylaşayım yalnız herhangi bir sonuç elde ettiğim için değil fal beni maddi manevi yıprattığı için bu karara vardım;
Tellwe:
GEYSU: 2 kez baktırdım anda iyidir,nazik biridir fakat gelecek patlak 2 falım da kahveydi
SERÜVEN: Kitap falı baktırdım en uydurmasyon fallarım top 10 listesine 3 numaradan girer bence
YEŞİLÇİNGENE: 7 kez kahve ve katina attım Kişiliğine sempati duyduklarımdan, bende yine gelecek turmayanlardan ama fallara özendiğini düşünüyorum çünkü anlık ince detayları görür genelde ve pembeci değil
GELECEKTENHABERLER: bu abla olumlu-olumsuz arası orta şekerdi o anda da beğenmemiştim tespitlerin alakası yoktu neyse ki çıkmadı da. Zaten tellwede toplam 5-6 hesabı olduğu için de güvenip para vermeye gerek yok.(fallarkralicesi,gaiptensesler,sultanfalci aklıma gelen hesapları)
ECEM23: Bence bu kadının ruh hali fallarını etkiliyor bana 2 kez sonucu havada bırakan fallar baktı. Popülerleştikçe fallarının kısalması itici geldi. O da çıkmadı üzüldüm diyemeyeceğim:)) pembeci olmayanlardan
AKREPGÖZ: öncelikle bu ablamız azeri baştan haberiniz olsun sesli baktıracaksanız falan. Bence sağlam hisli çünkü 2 arkadaşıma çok iyi fallar baktı. Bendeki 2 falında da tespitler yanlış değildi ama onlarınki kadar detaylı da değildi pembeci değil bu arada.
VENCEREMOS: 2 tane şahane fal baktı 3.sünde an iyidi ama gelecekte tuttu öngörüsünü değil de fikrini söyledi gıcık oldum. İlk falından görüşme zamanını bilmişti bu arada Derin2013 olmasından şüphelensem de pembeci değil
TARACA: sahtekarlardandır dikkatli olun fal bakmaktan ilişki senaryosu yazmada doktora yapmış ilk falda anlamamıştım 2. Ayna falında anladım
HİSLERENERJİ: @Naiaddd a baktığı efso fal üzerine iskambil falına duyduğum ilgi ve saygıdan ötürü koşarak gittim ama tek bir tespit yoktu sevmedim.
UGGA: milletin hasretle beklediği bir dönemde bir hışımla geldi geçti,sorularımıza cevap vermedi falı da geçiştirilmiş gibiydi çıkmadı da sevmedim.
Unuttuğum yoksa bu tellwe maceramdı detaylandırmamı istediğiniz varsa sorun. Diğer çıtır çerez siteleri bitirdikten sonra jübilemi binnazla yapacağım 150 den fazla falım var sanırım o sitede
Tellwe:22 fal

Arapgoz de arkadaslarin verilen tarihleri mi yaşadı yoksa sonucu mu

Kiraze12 yi unutmuşum:) çok büyük ümitlerle gitmiştim ama bir insanın bir dediği kelime bile mi doğru olmaz. Şimdi düşündüm de gel de @LoveMeKyrenia ya katılma:)) yani bu kadar iyi falcı bari kişilikleri doğru analiz etseydi ama o bile yok nasıl bu kadar çok biliyor başkalarına ya da bana niye bilemedi anlayamadım
Etti 23

Kendisi falalemdeki ester kira. Mayısta bana bir kahve baktı. Ağzım açık dinledim. o an bana o kdr iyi geldi ki o fal, hatta moralim bozuldukça açıp dinledim. Gel gelelim, çıkmadı. galiba son inandığım pembeciydi kendisi

Yine fal atasım var,çıkmıyorda neyin derdindeyiz anlamadım:) Umudu fallardan bekliyoruz,karşımızdakinin ne halde olduğunu ona sormak yerine falcılara sorup inanmayı tercih ediyoruz,galiba piskolojimiz bozuk:)) Buradaki bi çok kişi okumuş,aklı başında düzgün insanlar ama gel gör ki falların gerçekliğine inanıyoruz güya aklı başında insanlarız bi nevi hurafe bunlar:)) Düşünsenize adamlar telveye bakıp yorum yapıyolar bu nasıl bir histir arkadaş,bazıları yanımdaymış gibi beni bana yaşadıklarımı anlatıyor,yine aklım karıştı:)) pofff..

Hastalık bu hastalık.. Sonumuzu merak ediyoruz boylece hayatı kaçırmış oluyoruz, gerçi hayatta çok da güzel şeyler olmuyo...Hergün bi gerilim yaşıyoruz ülkece psikolojimz iyi degil bence. Okumuş aklı başındada olsak çaresizlikten bunlar hep:)

katinası 12-13 dakikalık yorum ve durum analizini çok içeriyor, ondan sonra geleceğe geçiyor
sonuçta aynı kişi yorumlayacak diye fazla fark olmaz diye düşündüm başta. ama bakınca arada 30 tl fark var :) o yüzden ona daha çok önem vermesine şaşırmam hatta hak veririm
yine de ben de iyi bir falcıya ucuz yollu akıl danışmış oldum o zaman diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…