Binnaz Abla

Kızlar asenat'i beklemekten cigerim soldugu icin gizem sitare ve esin guven'e attim. bana %50 indirim oldugu icin 10 liraya denk geldi. gizem sitare daha iyiydi. esin guven 5 dk bakmis 20 liraya kesinlikle degmez. 3 asagi 5 yukari ayni seyler ki sanirim artik bana denilecek cok farkli seyler yok. nehir atesoglu bu ikisinden daha iyiydi diye dusunuyorum. 20 lira seviyesine gore.gider ayak site 5 tl hediye etti oldu 10 lira. olur da asenat aktif olursa dusunurum, o zamana kadar da binnazdan elini ayagimi cekiyorum.

Sana nasıl %50 indirimli derseniz onceden bahsetmistim. enpara google play'e %50 indirim yapiyor 50 tl'ye kadar. o sekilde %50. binnaz kaynakli bir indirim degil (neredeeee)

lebara
ha ama bu işler enerji meselesi ya bir de. ille falın kısalığından değil, ben tarzını pek sevmedim. dinlerken çok hoşlanmadım niyeyse. uyuşmadık herhalde
o yüzden katinası daha güzel olmasına rağmen onu da denemeyi düşünmüyorum

şu enerji işi bayağı garip bir şey

Merhaba ben akrepgöze atmıştım fal, bu adamla iletişimin Ocak, şubat gibi olucak dedi hiç iletişimi kesmemiştik sadece dört gün konuşmadık dün gece mesaj attı, akrepgöz sana arkadaşça yaklaşacak dedi hiç dediği gibi de olmadı, dört gün önce yeşilçingene ye atmıştım seni sorgulayacak anlamaya çalışcak bu şekilde bir iletişiminiz olucak dedi, ve dediği gibi de oldu mandal toprak iki gün içinde konuşma görüyorum dedi olay onun dediği gibi gelişti tabi şu var toprak A çok sık gidiyorum enerjim çok uyumlu onunla herkesin değişir tabii. dün çok üzülmüştüm hatta SEKA ile konuştum sağolsun destek olmaya çalıştı..

aynen öyle. herkesin herkesle tutmaz kesinlikle. annemin 40 yıllık falcısı (gerçekten 40) ve arkadaşı bana hiiiiç iyi bakamamıştı mesela. bir kere iyiydi, onda da etrafta kimse yoktu. birçok kere denedim ı ıh. olmayınca olmuyor. annemse dediği birçok şeyi yaşamıştır. benim birçok kişiyle de tutmuyor, yakalayınca bırakmamak lazım :)

Kırk yıldır annene tutturuyor mu ya vallahi helal olsun

Yeşilcingene
Yesilcingene bencede çok iyi. verdiği tarih tutarliydi diğer baktirdigim fallara göre bakalım dediği tarih tutar mi

O kadar yüksek ücretli falcılara baktirdim gerçekten yesilcingene ile ayni şeyleri söylediler. bence hakkını veriyor umarım bende de verdiği zaman cikar
Umarım çıkar, özenli bakıyo uzun uzun cevap veriyo bir ay sonra soru sordum tekrar deste açtı benim için bakalım inş devamıda ön gördüğü gibi olur,

size genel olarak hangi tarihler veriliyor? Yani 2 3 aydır ayrıl olanlara verilen tarihler hep aynı mı? kandırılıyor muyuz? sallıyorlar mı? soruları aklımda.. o kadar falcıya baktırdım anlaşmış gibi aynı tarih aralıklarını veriyorlar özellikle Binnazdakiler.. Sezgiye mail ile ulaştım onu tarihte aynı..

GENEL olarak önümüzde hangi ay varsa onu veriyolar bi arkadaşıma Ekim dediler şimdi Kasım diyolar sonra Aralık dicekler çoğunun taktiği bu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…