Binnaz Abla

fal işine giriştiğimden beri bunu düşünüyorum
ekimin başında baktırdığımda "bu ay bitmeden"di
zamanla kasım ayına döndü
şimdi baktırdıklarım aralık diyor

Tarih konusunda hep önümüzdeki ayı veriyorlar bende dikkat ettim o yüzden tarih takıntım yok...önümüzdeki ayda tekrar fal atılması için psikolojik oyun gibi...
Evet bide şunu yapıyo bazısı şu falım daha ayrıntılı cevap verir diyo para tuzağı resmen bi kere düştüm o tuzağa deli oldum sonra aman dikkat

Tarih konusunda hep önümüzdeki ayı veriyorlar bende dikkat ettim o yüzden tarih takıntım yok...önümüzdeki ayda tekrar fal atılması için psikolojik oyun gibi...
Çok dogru.. binnazda bikac kisi disinda herkes yakin zaman verdi ve patladilar.. Uzun vade verenleri zaten yazdigim listede belirtmistim onun disinda yesilcingenede baya uzun tarih verdi.. psikolojik oyun yapmayan, çıkarı olmayanlar belli ediyo kendini

Bana da önceden öyle diyorlardı doğru falcıyı bulmak lazım, sonuçta para yığıyoruz, geçen sene hande ye gitmiştim adam dönecek demişti evlendirdi çocuk sahibi bile yaptı beni ama olmadı fos

binnazda kim var ki öyle....

kızlar başka başlığa da yazdım ama çok acayip bir şey oldu size bir sorayım dedim. burada hep yeşilçingene deniyordu ben de attım. adam senin erkek arkadaşına bir şeyler yapılmış o da etkisini göstermeye başlamış dedi ilk defa bana böyle bir şey söyleniyor. ciddiye alsam mı almasam mı bilemedim ama keyfim kaçtı

yeşilçingeneye bende attım falı iade etmiş enerjisi tutmamışmış boşuna yalan dolan fal atmayayım demiş...tekrar atsam iade eder mi???

ben Eylül ortasından beri baktırıyorum.. başlarda hep 3 ay dendi.. 1 ay önce baktırdıklarım 2 ay sonra dedi net şekilde Kasım 28 den sonra diyende oldu. Eren bile benzer tarih verdi.. Son 2 haftadırda herkes Kasım sonu Aralık başı diyor.. Bütün fallar aynı tarih (fal kutusu ekim sonu demişti ki o siteyi hiç ciddiye alamadım)
Şimdi.. ya enerjim iyi hepsi hissediyor tarihi ya da tesadüf hepsi aynı salladı toplu patlama yaşayacağım

yeşilçingeneye bende attım falı iade etmiş enerjisi tutmamışmış boşuna yalan dolan fal atmayayım demiş...tekrar atsam iade eder mi???
yeşilçingene ilk baktırdığım fallardan ta o zamandan Aralık a yakın tarih vermişti.. kötü gördüğü fallara bakmaz iade edermiş. Ben lütfen yorumlayın olumsuzada açığım yazmıştım. bana "bu tabloda iade ederdim ama madem açıksın yazacağım görüştüğü kız var heyecan arıyor gezip tozacak kişiliği bu 5 para etmez" gibi dünyanın lafını etmişti ki analizler muhteşemdi. kızın harflerini verdi doğruydu.
Ama şunu diyim tekrar atma bizim senle enerjiler benzer bana Yeşilçingene ve Sezgi birebir aynı şeyleri dedi.. Ki Sezgi'ye yeni baktırdım biliyorsun.

aynen canım bende bunu düşünüyorum bi de benim katinalar ayrı kahveler ayrı tarih veriyor...bi tek fal kutusu melek üstün ve sema abla ilk baktığı falda ekim başında kasım ortası demiş bana:))

Bence keyfini bozma. ama yesilcingene bende cok ciddi detaylari bildigi icin bi arastir derim

erkek arkadaşına öyle bi şeyler yapılabileceğini düşünüyor musun ki?
yani kim neden yapsın?

aaah o falkutusuna kaç para kaptırdıım
sen bennaya baktırmış mıydın? bana en uzun tarihi veren o oldu mesela
byv sema da ocak ayına kadar falan uzattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…