fal işine giriştiğimden beri bunu düşünüyorumsize genel olarak hangi tarihler veriliyor? Yani 2 3 aydır ayrıl olanlara verilen tarihler hep aynı mı? kandırılıyor muyuz? sallıyorlar mı? soruları aklımda.. o kadar falcıya baktırdım anlaşmış gibi aynı tarih aralıklarını veriyorlar özellikle Binnazdakiler.. Sezgiye mail ile ulaştım onu tarihte aynı..
Evet bide şunu yapıyo bazısı şu falım daha ayrıntılı cevap verir diyo para tuzağı resmen bi kere düştüm o tuzağa deli oldum sonra aman dikkatTarih konusunda hep önümüzdeki ayı veriyorlar bende dikkat ettim o yüzden tarih takıntım yok...önümüzdeki ayda tekrar fal atılması için psikolojik oyun gibi...
Çok dogru.. binnazda bikac kisi disinda herkes yakin zaman verdi ve patladilar.. Uzun vade verenleri zaten yazdigim listede belirtmistim onun disinda yesilcingenede baya uzun tarih verdi.. psikolojik oyun yapmayan, çıkarı olmayanlar belli ediyo kendiniTarih konusunda hep önümüzdeki ayı veriyorlar bende dikkat ettim o yüzden tarih takıntım yok...önümüzdeki ayda tekrar fal atılması için psikolojik oyun gibi...
fal işine giriştiğimden beri bunu düşünüyorum
ekimin başında baktırdığımda "bu ay bitmeden"di
zamanla kasım ayına döndü
şimdi baktırdıklarım aralık diyor
Bana da önceden öyle diyorlardı doğru falcıyı bulmak lazım, sonuçta para yığıyoruz, geçen sene hande ye gitmiştim adam dönecek demişti evlendirdi çocuk sahibi bile yaptı beni ama olmadı fosfal işine giriştiğimden beri bunu düşünüyorum
ekimin başında baktırdığımda "bu ay bitmeden"di
zamanla kasım ayına döndü
şimdi baktırdıklarım aralık diyor
binnazda kim var ki öyle....Çok dogru.. binnazda bikac kisi disinda herkes yakin zaman verdi ve patladilar.. Uzun vade verenleri zaten yazdigim listede belirtmistim onun disinda yesilcingenede baya uzun tarih verdi.. psikolojik oyun yapmayan, çıkarı olmayanlar belli ediyo kendini
ben Eylül ortasından beri baktırıyorum.. başlarda hep 3 ay dendi.. 1 ay önce baktırdıklarım 2 ay sonra dedi net şekilde Kasım 28 den sonra diyende oldu. Eren bile benzer tarih verdi.. Son 2 haftadırda herkes Kasım sonu Aralık başı diyor.. Bütün fallar aynı tarih (fal kutusu ekim sonu demişti ki o siteyi hiç ciddiye alamadım)
Şimdi.. ya enerjim iyi hepsi hissediyor tarihi ya da tesadüf hepsi aynı salladı toplu patlama yaşayacağım
Binnazda Bilge,Mine,Sennur,Taygun,Nil uzun vadebinnazda kim var ki öyle....
yeşilçingene ilk baktırdığım fallardan ta o zamandan Aralık a yakın tarih vermişti.. kötü gördüğü fallara bakmaz iade edermiş. Ben lütfen yorumlayın olumsuzada açığım yazmıştım. bana "bu tabloda iade ederdim ama madem açıksın yazacağım görüştüğü kız var heyecan arıyor gezip tozacak kişiliği bu 5 para etmez" gibi dünyanın lafını etmişti ki analizler muhteşemdi. kızın harflerini verdi doğruydu.yeşilçingeneye bende attım falı iade etmiş enerjisi tutmamışmış boşuna yalan dolan fal atmayayım demiş...tekrar atsam iade eder mi???
Benimle de enerjisi tutmuyor o adamınyeşilçingeneye bende attım falı iade etmiş enerjisi tutmamışmış boşuna yalan dolan fal atmayayım demiş...tekrar atsam iade eder mi???
Bence keyfini bozma. ama yesilcingene bende cok ciddi detaylari bildigi icin bi arastir derimkızlar başka başlığa da yazdım ama çok acayip bir şey oldu size bir sorayım dedim. burada hep yeşilçingene deniyordu ben de attım. adam senin erkek arkadaşına bir şeyler yapılmış o da etkisini göstermeye başlamış dedi ilk defa bana böyle bir şey söyleniyor. ciddiye alsam mı almasam mı bilemedim ama keyfim kaçtı
Elif hanzade bana 7 ay ve 3 sene verdiBinnazda Bilge,Mine,Sennur,Taygun,Nil uzun vade
Evlilik icin mi?Elif hanzade bana 7 ay ve 3 sene verdi
erkek arkadaşına öyle bi şeyler yapılabileceğini düşünüyor musun ki?kızlar başka başlığa da yazdım ama çok acayip bir şey oldu size bir sorayım dedim. burada hep yeşilçingene deniyordu ben de attım. adam senin erkek arkadaşına bir şeyler yapılmış o da etkisini göstermeye başlamış dedi ilk defa bana böyle bir şey söyleniyor. ciddiye alsam mı almasam mı bilemedim ama keyfim kaçtı
aaah o falkutusuna kaç para kaptırdıımben Eylül ortasından beri baktırıyorum.. başlarda hep 3 ay dendi.. 1 ay önce baktırdıklarım 2 ay sonra dedi net şekilde Kasım 28 den sonra diyende oldu. Eren bile benzer tarih verdi.. Son 2 haftadırda herkes Kasım sonu Aralık başı diyor.. Bütün fallar aynı tarih (fal kutusu ekim sonu demişti ki o siteyi hiç ciddiye alamadım)
Şimdi.. ya enerjim iyi hepsi hissediyor tarihi ya da tesadüf hepsi aynı salladı toplu patlama yaşayacağım
İşte enerji meselesi oldugunu tekrar söylemek gerekk.. Bende tek kelime bilememiştiiVenüse baktırdım dün tek kelıme ıle benım için tektirrrrr... artıkkk.. okuduu benım durumumu okudu en son 2015 subatta baktırmışım bu olayı bılmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?