erkek arkadaşına öyle bi şeyler yapılabileceğini düşünüyor musun ki?
yani kim neden yapsın?
Benna da Aralık'ın ilk haftası dedi kahve atmıştım çok beğenmiştim.aaah o falkutusuna kaç para kaptırdıım
sen bennaya baktırmış mıydın? bana en uzun tarihi veren o oldu mesela
byv sema da ocak ayına kadar falan uzattı
venüse ne falı attınız?İşte enerji meselesi oldugunu tekrar söylemek gerekk.. Bende tek kelime bilememiştii
Atma iade eder, birine daha öyle yapmıştı..yeşilçingeneye bende attım falı iade etmiş enerjisi tutmamışmış boşuna yalan dolan fal atmayayım demiş...tekrar atsam iade eder mi???
Kahve atmıstımvenüse ne falı attınız?
Olumsuz düşünme, yalnız her dediği olucak diye bişi yok başka falcı dedi mi? bide bende de bi çok ayrıntı bildi hatta yeni yazdım foruma iletişim dedi sorgulamak anlamak maksadında dedi ve harfi harfi çıktı, bu adam sana seni sevmiyorum dicek dedi sonra it gibi pişman olucak dedi ve oldu daAnnesi babası kaç kere umreye gitmiş insanlar onların duaları onu korumaya yeter aslında. Ne kadar mantıklı düşünmeye çalışırsam çalışayım keyfimi kaçırdı işte :/
Olumsuz düşünme, yalnız her dediği olucak diye bişi yok başka falcı dedi mi? bide bende de bi çok ayrıntı bildi hatta yeni yazdım foruma iletişim dedi sorgulamak anlamak maksadında dedi ve harfi harfi çıktı, bu adam sana seni sevmiyorum dicek dedi sonra it gibi pişman olucak dedi ve oldu da
Kusura bakma ya boşver benim dediğimi illa çıkıcak diye bişi yok bi kaç ayrıntı daha verdi olmadı mesela lütfen kusura bakmavalla ilk defa böyle bir yorum alıyorum ve çok keyfimi kaçırdı. sanırım online falı bitirme sebebim olcak
yani tabi öyle bir durum da varAnnesi babası kaç kere umreye gitmiş insanlar onların duaları onu korumaya yeter aslında. Ne kadar mantıklı düşünmeye çalışırsam çalışayım keyfimi kaçırdı işte :/
Kusura bakma ya boşver benim dediğimi illa çıkıcak diye bişi yok bi kaç ayrıntı daha verdi olmadı mesela lütfen kusura bakma
yani tabi öyle bir durum da var
şu yazdıklarınızdan inançlı birisi olduğunuzu çıkardım. eğer inançlıysanız zaten bu şeylerden korunmanın tek yolunun dua olduğuna da inanıyorsunuzdur. sonuçta islama göre allah istemedikten sonra kimse hiiiçbir şeycikler yapamaz. madem rahatsız oldunuz bence oturun bol bol nas felak okuyun. en güzel kalkan o değil mi? rahatlarsınız
ve de ben iş buraya gelmeden en başta bi oturup kim neden yapsın ki diye düşünürüm. cidden kim neden sevgilinizin kötülüğünü istesin ve de bunun için gidip büyü yaptırsın…
neyse kızlar yanlış anlayacağınızı düşünmüyorum ama beni dini yorumdan kiblemeyin de
Yani kötü şeyleri daha zor unutuyoruz olumlu konuşsa belki takmayız, ağırlık nazar gibi şeylerde insanı olumsuz etkiler belki öyle birşeydiryok canım ne demek :) seninle ne ilgisi olabilir, dediği tarihte benim gerizekalı sevgilim zaten almanyadaydı, henüz dönme aşamasına gelmemişti. kim uğraşacak da bir şey yapacak allah aşkına. bir senedir de türkiyede değildik zaten. belki kötü enerji vermiştir birileri bilemiyorum; ama, somut olaya bakınca bir çerçeveye oturtamıyorum. yine de keyfimi kaçırmasına engel olamıyorum
sezgi bende harikaydı ben böyle bi fal bi hümada gördüm bi de onda açıkçası...yeşilçingene ilk baktırdığım fallardan ta o zamandan Aralık a yakın tarih vermişti.. kötü gördüğü fallara bakmaz iade edermiş. Ben lütfen yorumlayın olumsuzada açığım yazmıştım. bana "bu tabloda iade ederdim ama madem açıksın yazacağım görüştüğü kız var heyecan arıyor gezip tozacak kişiliği bu 5 para etmez" gibi dünyanın lafını etmişti ki analizler muhteşemdi. kızın harflerini verdi doğruydu.
Ama şunu diyim tekrar atma bizim senle enerjiler benzer bana Yeşilçingene ve Sezgi birebir aynı şeyleri dedi.. Ki Sezgi'ye yeni baktırdım biliyorsun.
Hashhahaah yenisin ama mevzuyu kapmışsınGENEL olarak önümüzde hangi ay varsa onu veriyolar bi arkadaşıma Ekim dediler şimdi Kasım diyolar sonra Aralık dicekler çoğunun taktiği bu sanırım
Ben yeni değilim aslında diğer hesabı kaybettim :))) napalım yaşaya yaşaya öğrendik :)Hashhahaah yenisin ama mevzuyu kapmışsın
bu Venüs çok nadir mi giriyor sisteme? başka bir yerden ulaşamaz mıyız? mail adresi yok mudur dışardan baksa?Venüse baktırdım dün tek kelıme ıle benım için tektirrrrr... artıkkk.. okuduu benım durumumu okudu en son 2015 subatta baktırmışım bu olayı bılmış..
Bana Elif Hanzade 8 ay verdi ben rahatm :) ... Evllk için de 2.5 Sene.....Bana da önceden öyle diyorlardı doğru falcıyı bulmak lazım, sonuçta para yığıyoruz, geçen sene hande ye gitmiştim adam dönecek demişti evlendirdi çocuk sahibi bile yaptı beni ama olmadı fos
:) umarım tutar falı baya geniş zamana yayılmış :) size katina atmıştım bakma fırsatınız olmadı sanırım :)Bana Elif Hanzade 8 ay verdi ben rahatm :) ... Evllk için de 2.5 Sene.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?