Üzgünüm ama büyü gibi kötü enerjiler maalesef var. Araştırırsanız Hz. Muhammed'e bile yapılmış ve tutmuş. Ben yıllarca hoca aradım birkaçına da gittim fakat hiç huzur bulamadım. En son 2-3 senedir bir muska taşıyordum eskisine göre daha iyidim zaten ki onu yazan kişi de bozacağını değil beni koruması için yazdığını söylemişti. Tam bu konuyla başka bir şekilde sınandığım bir dönemde bir falcı bana(ismini vermek istemiyorum aramızda benden başka önerdikleri de varsa bilirler zaten) hocalara sakın gitme bozuyorum diyen yapıyordur da asla güvenme dedi ve bana her cuma sela ezan arası kenzül arş okumamı söyledi. Bunu paylaştığım bir arkadaşım da araştırdı yatsı namazından sonra okumanın da çok faziletli olduğunu söyledi. Bahsettiğim falcı 21 gün boyunca her gece uyumadan önce bir şişe suya 7 ihlas 7 felak 7 nas 7 ayetel kürsü okuyup yarısını içip yarısını bir ağaca dökmemi söyledi. Daha hiç 21 gün tamamlayamadım ama her sıkıldığımda yaptım. Hiçbir denememde olmadığı kadar rahatladım ve enerjim temizlendi.
Sözün özü evet böyle kötü enerjiler de varlıklar da var ama bunlara inanıyorsanız şifayı Allahta ve içinizde arayın. Artık eminim ki Allah dermanı için bizi başka bir kula muhtaç edecek bir dert vermez. Dualarla, güzel enerjilerle,olumlu telkinlerle her şey mümkün önemli olan iyi olana inanmak.
Yesilcingeneyi beğensemde fazla olumsuz olduğunu düşünüyorum ve enerji düşürüyormaalesef çok yakınımda biri yaşadığı için ben de deneyimledim. çok bunaldı, çok çekti. Allah hepimizi kötü insanlardan korusun. bunu düşünerek de dua edeceğim, belki benim duamın ona biraz faydası olur.
fakat burada beni sorgulamaya iten şey şuydu: bahsettiği tarihlerde 1 yıldır almanyadaydı ve dönüşü henüz kesinleşmemişti. ben de yeni dönmüştüm. yani burayla çok büyük bağları yoktu, olur da bir şey yaptıracak kişi neden bir sene beklesin? ve dediğim gibi gerçekten ailesi çok inançlı ve iyi kalpli insanlar her gün her saat dua ediyorlardır. ve hakikaten anne baba duasının koruyuculuğuna inanıyorum. bilemiyorum, keyfim sıkı kaçtı
Benim falımı iade etmişti ay iyi ki iade etmiş o zaman çünkü çekememYesilcingeneyi beğensemde fazla olumsuz olduğunu düşünüyorum ve enerji düşürüyor
Bende atmistim goru alamadim sendsn diyip iade etmistiBenimle de enerjisi tutmuyor o adamın
3 defa iade etti yine atsan yine eder
Banada ole yaptilar ya ekimdi kasim oldu araliga kadar atanlarda varfal işine giriştiğimden beri bunu düşünüyorum
ekimin başında baktırdığımda "bu ay bitmeden"di
zamanla kasım ayına döndü
şimdi baktırdıklarım aralık diyor
umuscan merhaba Asiye ye fal göndermiştin sesin çıkmadı iki gündür bir gelişmemi oldu?
Canım Kahve gönderdim ASİYE ye cevapta 10 gün içinde tekrar tartışma olacağını ama sene bitmeden barışacaksınız dedi benim biraz alttan almam gerektiğini söyledi bakalım ne olacak.
Banada öyle dedi falında bi sorun yok ama ben senden görü alamıyorum dediBende atmistim goru alamadim sendsn diyip iade etmisti
Bence iletişime geçneyse bu kadar keyfim kaçmadan önce hümayı yakalamıştım. (masalkizi- burdan selamlar, kendimi durduramıyorum )
durumu da net açıklamış, çat çat çat söylemiş. pembe filan da değildi. özet olarak; "ayrılık yok, onun sorunu kendiyle(çok zor bir adam allah sabır versine getirmiş biraz), üstüne gitme ama sakın adım da atma zaten o hiçbir şey olmamış gibi bir anda gelecek" demiş. (bu durumda daha önce beğendiğim sema ve bennayla da uyumlu)
ama şöyle bir durum var, size de sorayım hümaya da sordumşimdi benim patlama yaşadığım gün ondan araştırmam için kitap almıştım, benim bulamadıklarımdan. neyse, orda sakince patladım, bir buzlar kraliçesine dönüştüm ve kitapları alıp yürüyüp gittim. o gündür de konuşmuyoruz. ama benim ona kitapları haliyle geri vermem gerekecek. kendimi hiç göstermeden mi bıraksam yoksa iletişime mi geçsem bilemedim. ama kasım sonu gibi kitaplarla işim bitmiş olacak ve illa vermem gerekecek
Banada öyle dedi falında bi sorun yok ama ben senden görü alamıyorum dedi
Yok ben sadece keltik ve iliski açılımı yorumlayablıorum... Seninki değşkti yorum getiremedm:) umarım tutar falı baya geniş zamana yayılmış :) size katina atmıştım bakma fırsatınız olmadı sanırım :)
Senin adam hasta su an Ruhi bunalımda ters ağaç cıkmştı hatırlıyorum ... Üstüne gtme bence...beraber bi yemek ayarla o gün kitap vs neyse götür...şöle aksam yemeği olsun güzel vakit gecirBence iletişime geç
He anladım katina diyince bende atayım dedim teşekkür ederimYok ben sadece keltik ve iliski açılımı yorumlayablıorum... Seninki değşkti yorum getiremedm
Benim miSenin adam hasta su an Ruhi bunalımda ters ağaç cıkmştı hatırlıyorum ... Üstüne gtme bence...beraber bi yemek ayarla o gün kitap vs neyse götür...şöle aksam yemeği olsun güzel vakit gecir
Kız sen bana sabret kavgadan kaçın vs dedin biz adamla birbirimize girdik. İnsanların laflarını takma dedin insanlar demediğini bırakmadıYok ben sadece keltik ve iliski açılımı yorumlayablıorum... Seninki değşkti yorum getiremedm
Kız sen bana sabret kavgadan kaçın vs dedin biz adamla birbirimize girdik. İnsanların laflarını takma dedin insanlar demediğini bırakmadışimdi kaçındın. Mı acaba? Neler saydın Allah blr... :)
aslında @seka_ ilk mesaja anket konusunun linkini koymaya ne dersin?Kızlar ya bir şey soracağım konunun başına anket konusunun linkini sabitleme şansımız var mı? Eski ankette baya oy kullanan vardı bunda pek yok, herkes görse kullansa? Ben o anketi baya ciddiye alıyordum çünkü, istatistik yalan söylemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?