Binnaz Abla

maalesef çok yakınımda biri yaşadığı için ben de deneyimledim. çok bunaldı, çok çekti. Allah hepimizi kötü insanlardan korusun. bunu düşünerek de dua edeceğim, belki benim duamın ona biraz faydası olur.

fakat burada beni sorgulamaya iten şey şuydu: bahsettiği tarihlerde 1 yıldır almanyadaydı ve dönüşü henüz kesinleşmemişti. ben de yeni dönmüştüm. yani burayla çok büyük bağları yoktu, olur da bir şey yaptıracak kişi neden bir sene beklesin? ve dediğim gibi gerçekten ailesi çok inançlı ve iyi kalpli insanlar her gün her saat dua ediyorlardır. ve hakikaten anne baba duasının koruyuculuğuna inanıyorum. bilemiyorum, keyfim sıkı kaçtı

Son düzenleme:
Yesilcingeneyi beğensemde fazla olumsuz olduğunu düşünüyorum ve enerji düşürüyor

neyse bu kadar keyfim kaçmadan önce hümayı yakalamıştım. ( masalkizi- burdan selamlar, kendimi durduramıyorum )

durumu da net açıklamış, çat çat çat söylemiş. pembe filan da değildi. özet olarak; "ayrılık yok, onun sorunu kendiyle(çok zor bir adam allah sabır versine getirmiş biraz), üstüne gitme ama sakın adım da atma zaten o hiçbir şey olmamış gibi bir anda gelecek" demiş. (bu durumda daha önce beğendiğim sema ve bennayla da uyumlu)

ama şöyle bir durum var, size de sorayım hümaya da sordum şimdi benim patlama yaşadığım gün ondan araştırmam için kitap almıştım, benim bulamadıklarımdan. neyse, orda sakince patladım, bir buzlar kraliçesine dönüştüm ve kitapları alıp yürüyüp gittim. o gündür de konuşmuyoruz. ama benim ona kitapları haliyle geri vermem gerekecek. kendimi hiç göstermeden mi bıraksam yoksa iletişime mi geçsem bilemedim. ama kasım sonu gibi kitaplarla işim bitmiş olacak ve illa vermem gerekecek

umuscan merhaba Asiye ye fal göndermiştin sesin çıkmadı iki gündür bir gelişmemi oldu?

Canım Kahve gönderdim ASİYE ye cevapta 10 gün içinde tekrar tartışma olacağını ama sene bitmeden barışacaksınız dedi benim biraz alttan almam gerektiğini söyledi bakalım ne olacak.

Canım Kahve gönderdim ASİYE ye cevapta 10 gün içinde tekrar tartışma olacağını ama sene bitmeden barışacaksınız dedi benim biraz alttan almam gerektiğini söyledi bakalım ne olacak.

Bende attım bana olumlu konuştu olumsuz konuşacak diye çok korktum bakalım hayırlısı artık bekleyip göreceğiz sende çok sıkma canını hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz

Bence iletişime geç

Kızlar ya bir şey soracağım konunun başına anket konusunun linkini sabitleme şansımız var mı? Eski ankette baya oy kullanan vardı bunda pek yok, herkes görse kullansa? Ben o anketi baya ciddiye alıyordum çünkü, istatistik yalan söylemez

aslında @seka_ ilk mesaja anket konusunun linkini koymaya ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…