kahve falı resımlerını çekıp yolluyosun ucretı de telden lıra seklınde oduyosun o sekılde falına bakılıyo gercekten bılen bırısı dıye bısey yok kımınle enerjın uyuşursa şansına yanıya bu sıteye nasıl fal baktırılıyor anlamadım bı turlu bırde gercekden bılen kım??????????
kahve falı resımlerını çekıp yolluyosun ucretı de telden lıra seklınde oduyosun o sekılde falına bakılıyo gercekten bılen bırısı dıye bısey yok kımınle enerjın uyuşursa şansına yanı
ya bu sıteye nasıl fal baktırılıyor anlamadım bı turlu bırde gercekden bılen kım??????????
hangi siteyi soruyorsun? birde kim en çok kim tutturursa o senin favorin oluyor.
ilkay hanımın son falında bana söylediği şekilde hayatım yol alıyor hiç istemesemde. hoşlandığım kişi için işiniz biraz zor ama yıl sonuna doğru olumluya dönebilir ama sen bu arada biriyle tanışıp hoşlanabilirsin demişti.ihtimal vermemiştim yeni birine ama böyle bir durum gelişti. yeni tanışma durumum var ama hoşlanır mıyım orası muamma işte :S diğer baktırdığım hiç kimse yeni biri olacak dememişti. belki tesadüf belki değil bilemiyorum.
bu arada hanımlar tarot baktırmak istiyorum ama Haleh hn iki gündür online olmuyor. tavsiye edebileceğiniz başka biri var mı tarotta?
binnnaz abllaa iste :))
baska boyle sıteler varmı??hımm orda çokta önerebileceğim biri yok, şimdilik ama.
baska boyle sıteler varmı??
hhıc oyle net uzerınde tlf para ıle falan baktırmadım :))))var tabi olmaz mı. hemen hemen her sitede reklamları var. hiç fal baktırmadım deme sakın.
ilkayın falları bende tutarsız, bir olumsuz, bir olumlu. neyse sonuç itibariyle çok beğenmemiştim.
şu haleh'e hiç baktırmadım nasıl sen yaşadın mı dediklerini?
ilkayın falları bende tutarsız, bir olumsuz, bir olumlu. neyse sonuç itibariyle çok beğenmemiştim.
şu haleh'e hiç baktırmadım nasıl sen yaşadın mı dediklerini?
halah hn bana göre çok iyi bir tarot yorumcusu. çıkan kartları senin yaşadıklarınla öyle bir bağdaştırıyor ki şaşırıp kalıyorsun. klasik ilk kartın anlamı böyle ikinci kartın anlamı şu diyen biri değil. yakın gelecek dediklerini ve kişinin benim hakkımda düşüncelerini hep bildi ama daha esas olay için verdiği tarih gelmedi.
merhaba halehe tarot baktırmıştım durum analizi çok iyiydi vedediğini yaşadım hemde tarifettiği sekilde deneyebilirsin
Haleh bencede iyi bi yorumcu.Anı çok iyi bildi bende.Salladı diyebileceğim hayâl ürünü hicbir yorumu yoktu.Gelecek için beklemediyim.halah hn bana göre çok iyi bir tarot yorumcusu. çıkan kartları senin yaşadıklarınla öyle bir bağdaştırıyor ki şaşırıp kalıyorsun. klasik ilk kartın anlamı böyle ikinci kartın anlamı şu diyen biri değil. yakın gelecek dediklerini ve kişinin benim hakkımda düşüncelerini hep bildi ama daha esas olay için verdiği tarih gelmedi.
valla ılkaya baktırdıgım tarotta soyledıklerını bende yasamıstım ama genede musterıye olan tavrından dolayı bıdaha baktırmak ıstemıyorum
ilkay hanımın son falında bana söylediği şekilde hayatım yol alıyor hiç istemesemde. hoşlandığım kişi için işiniz biraz zor ama yıl sonuna doğru olumluya dönebilir ama sen bu arada biriyle tanışıp hoşlanabilirsin demişti.ihtimal vermemiştim yeni birine ama böyle bir durum gelişti. yeni tanışma durumum var ama hoşlanır mıyım orası muamma işte :S diğer baktırdığım hiç kimse yeni biri olacak dememişti. belki tesadüf belki değil bilemiyorum.
bu arada hanımlar tarot baktırmak istiyorum ama Haleh hn iki gündür online olmuyor. tavsiye edebileceğiniz başka biri var mı tarotta?
Haleh bencede iyi bi yorumcu.Anı çok iyi bildi bende.Salladı diyebileceğim hayâl ürünü hicbir yorumu yoktu.Gelecek için beklemediyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?