Binnaz Abla

benna bana 20 ocağa kadar tarih vermiş, sen hiçbir şey yapma demiş
kara kara düşünüyorum ben o tarihe kadar nasıl rahat durucam diye halbuki benim daha "sen niye beni engelledin ya biz düşman mıyız" diye carlamam gerekiyodu

Hahahaha sen dememiş miydin engelle diye ne güzel laf dinlemiş işte çocuk be

Venüse baktırdım dün tek kelıme ıle benım için tektirrrrr... artıkkk.. okuduu benım durumumu okudu en son 2015 subatta baktırmışım bu olayı bılmış..

Venüse nasıl baktırdın acaba? mail ile bakım filan mı yapıyor. Fal baktırmaya ilk başladığım zamanlarda 1 kez atmak nasip olmuştu onda da falının büyük bir kısmı çıkmıştı.

Venüse nasıl baktırdın acaba? mail ile bakım filan mı yapıyor. Fal baktırmaya ilk başladığım zamanlarda 1 kez atmak nasip olmuştu onda da falının büyük bir kısmı çıkmıştı.
Falsepetini takip et canım yazıyor hangi gün hangi saat online olacak. Ya venüs nedendir bilmem her seferinde benim enerjimi aşırı düşürüyor. Hep kapısından dönüyorum o yüzden

Kızlar hümaya da venüse de baktırmadım sizce hangisi?

Uzun zamandır bekliyorum gelişme olsa da yazsam diye ama sizleri okumayı sürdürüyorum hic kaçırmadan, oyumu da kullandım gelişme pek olmadı, hatta kötüye gitti sanki... ama bu esnada asenat, sezgi, nehir ve derin'i denemiş oldum. selena, şevval, ecem23, serkan tek ve humaya da tekrar baktırdım. sezgi, asenat ve derin'e hiç detay vermedim ve epey iyilerdi. ama sezginin verdiği tarih geçti maalesef. diğerlerine daha var. sezgi tarihlerde nasıl genel olarak? bir de selena daha önce olumsuz konuşmuştu aynı konuyla ilgili, şimdi daha olumlu. fikir değiştirdiği olmuş muydu size? yoksa diğer fallari göremediği için mi farklı konuştu acaba emin olamadım, çok güvenirim de ona, olumlu olunca inanamadım herhalde şevval de iyi bence, sonucu tutmuyor genelde ama an çok iyi. huma da öyle. nehir de hiç fena değildi. Yani son zamanlarda baktirdigim herkes anda çok iyiydi ve herkes (serkan tek hariç) olumluydu. yilsonunda belli olur artık durum, az kaldı detaylı yazacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…