o da bir şey mi bu kulaklar ocak ayını duydu ocakB
Banada ole yaptilar ya ekimdi kasim oldu araliga kadar atanlarda var
aslında @seka_ ilk mesaja anket konusunun linkini koymaya ne dersin?
Bu gözler ALTI AY SONRAyı okudu ALTI AY SONRAAo da bir şey mi bu kulaklar ocak ayını duydu ocak
2.5 sene benmki 6 ay da ne....Bu gözler ALTI AY SONRAyı okudu ALTI AY SONRAA
Hahahahahaah yemin ederim sinirden gülüyorum kim verdi sana bu tarihi2.5 sene benmki 6 ay da ne....
ben de gerçekten güldümHahahahahaah yemin ederim sinirden gülüyorum kim verdi sana bu tarihi
Yaa ben 13 aydır bekliyorum valla artık insanlar takıntılı bi psikopat olduğumu düşünecekyaa öyle demeyin, biz 9 ay sonra barıştık
Bu kulaklar 3 seneyi duydu 3???? Ona kaç puano da bir şey mi bu kulaklar ocak ayını duydu ocak
Yaa ben 13 aydır bekliyorum valla artık insanlar takıntılı bi psikopat olduğumu düşünecek
Hahahaha sen dememiş miydin engelle diye ne güzel laf dinlemiş işte çocuk bebenna bana 20 ocağa kadar tarih vermiş, sen hiçbir şey yapma demiş
kara kara düşünüyorum ben o tarihe kadar nasıl rahat durucam diyehalbuki benim daha "sen niye beni engelledin ya biz düşman mıyız" diye carlamam gerekiyodu
evet ama bi bahaneden dolayı iletişime geçmesem olmaz vallaHahahaha sen dememiş miydin engelle diye ne güzel laf dinlemiş işte çocuk be
13 ay önce selena bana iki vade demişti ikinci yıla girdik inş iki ömür değildir kastettiğivalla unutulmayınca unutulmuyor.
Venüse baktırdım dün tek kelıme ıle benım için tektirrrrr... artıkkk.. okuduu benım durumumu okudu en son 2015 subatta baktırmışım bu olayı bılmış..
Falsepetini takip et canım yazıyor hangi gün hangi saat online olacak. Ya venüs nedendir bilmem her seferinde benim enerjimi aşırı düşürüyor. Hep kapısından dönüyorum o yüzdenVenüse nasıl baktırdın acaba? mail ile bakım filan mı yapıyor. Fal baktırmaya ilk başladığım zamanlarda 1 kez atmak nasip olmuştu onda da falının büyük bir kısmı çıkmıştı.
Venusu denemedim ama huma anda ve yakın gelecekte iyi bence. sonucu pembedir ama çoğunlukla, uzun vadesine güvenmiyorum yani :)Kızlar hümaya da venüse de baktırmadım sizce hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?