Binnaz Abla

Falsepetini takip et canım yazıyor hangi gün hangi saat online olacak. Ya venüs nedendir bilmem her seferinde benim enerjimi aşırı düşürüyor. Hep kapısından dönüyorum o yüzden

Aa falsepetinde bakıma devam ediyor mu? Süper. Ben pek bakım yapmıyor artık diye biliyordum. Sağol canım

Selena asla ak dediğine kara kara dediğine ak demez canım. Daha bugün bütün falları okudum. Mailden altı fal tellweden dört fal atmışım kendisine. Bazen üslubu yanlış anlaşılabiliyor onun bence yanlış anlamış olabilirsin.

daha once sitede baktirmistim canim, bu kez maille baktirdim, o nedenle dedim. belki digerlerinde cok uzun vadeyi gordu bunda kisa vadeyi ya da tam tersi, bilemedim. yani olaylar kotu gidecekken duzelir ya da bir sureligine duzelir sonra gene kotuye gider belki, ben de seleneya epey guvenirim, boyle bir seydir herhalde :))

Ben de baya güvenirim de bazen anlaşılmıyor cidden ne kastettiği. Bir de o kadar kibar ki, olumsuzu bile olumlu bir havada anlatıyor. Selenaya ben de güvenirim ama bana inatla olumlu dediği bir olayla ilgili, gerçekten çok olumsuz şeyler yaşanıyor. Düzelecek diyor ama sanmıyorım. İnatla bütün fallarda düzelecek dediği için dedim sana da, kolay kolay fal değiştirmez diye. :)

Kızlar bu arada sema deniliyor ya sürekli, o kısa süreli dediğim kişi için attığım falı hariç tutuyorum, az önce hala aklımdaki kişi için baktığı falı okudum. Ekim - kasım arası demiş bana taa nisan ayında. Yani zamanı hala patlamamış bilginize

Selena ne kadara bakıyo? mail adresini alabilir miyim

Bana genelde olumsuz konuşuyor ama hala en çok ona güveniyorum nedense, onunki de olmazsa fal işinden iyice soğurum sanki yani fena da olmaz belki tabii, başka türlü kurtuluş yok
Hahahaha bana da yıllar önce ne için fal atsam olumsuz konuşurdu. Yine de çok sevmiştim. Ya keşke gerçekten, kurtulsak şu fallardan.

Bir de sanırım asenat olacak diger favorim, ana konunun vakti var ama diğer dediği şey oldu. ana konu da epey tutarliydi, bir daha da yakalayamadim tabii

asenata nasıl ulaştınız acaba

Selena genel olarak tutturuyor mu falları
Kişiden kişiye değişiyor tabi ama dedim ya şuan durumlar olumsuz diye, taa beş ay önce ima etmiş bu durumu mesela. Okuyunca anladım. Bana tutar falları genelde. İlk iki falı, benim eski ilişkim ile ilgili olanlar, kapanan mevzuyla ilgili yani, harfi harfine tutmuştu.

Anladım teşekkür ederim, şu ara çok baktırdım hem yüz yüze hem online biraz ara vermem gerek fallarla boğuşuyorum resmen rüyamda eren e gittiğimi gördüm hatta nasıl bir bilinçaltıysa adam rüyamda bilemiyodu bende s.çt.n şimdi sıva diyodum yani kafayı bozdum normal hayata döneyim biraz sonra onu da denicem Asenat ı gizem i huma o bu şu çok kişi var :)

Ya ben de şu sıralar o kdr abarttım ki, mesela bi arkadaş burda asiye diye birini söylemiş, gittim ona attım şuan falı bekliyorum. Ya kimin adını duysam atıyorum. Gerçekten hem para israfı hem de herkesin enerjisini dahil ediyoruz hayatımıza iyi değil. Ama naparsın işte çaresizlik inşallah bir an önce her şey sonuçlanır da allah bizi kurtarır bu fal işlerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…