- 24 Şubat 2015
- 1.190
- 1.884
- 133
Falsepetini takip et canım yazıyor hangi gün hangi saat online olacak. Ya venüs nedendir bilmem her seferinde benim enerjimi aşırı düşürüyor. Hep kapısından dönüyorum o yüzden
Elif Hanzade ...ama gecmiş-an-sormadığm sorabileceğim soruları tek tek cevaplamıştı dopdolu bi faldıHahahahahaah yemin ederim sinirden gülüyorum kim verdi sana bu tarihi
Selena asla ak dediğine kara kara dediğine ak demez canım. Daha bugün bütün falları okudum. Mailden altı fal tellweden dört fal atmışım kendisine. Bazen üslubu yanlış anlaşılabiliyor onun bence yanlış anlamış olabilirsin.Uzun zamandır bekliyorum gelişme olsa da yazsam diye ama sizleri okumayı sürdürüyorum hic kaçırmadan, oyumu da kullandımgelişme pek olmadı, hatta kötüye gitti sanki... ama bu esnada asenat, sezgi, nehir ve derin'i denemiş oldum. selena, şevval, ecem23, serkan tek ve humaya da tekrar baktırdım. sezgi, asenat ve derin'e hiç detay vermedim ve epey iyilerdi. ama sezginin verdiği tarih geçti maalesef. diğerlerine daha var. sezgi tarihlerde nasıl genel olarak? bir de selena daha önce olumsuz konuşmuştu aynı konuyla ilgili, şimdi daha olumlu. fikir değiştirdiği olmuş muydu size? yoksa diğer fallari göremediği için mi farklı konuştu acaba emin olamadım, çok güvenirim de ona, olumlu olunca inanamadım herhalde şevval de iyi bence, sonucu tutmuyor genelde ama an çok iyi. huma da öyle. nehir de hiç fena değildi. Yani son zamanlarda baktirdigim herkes anda çok iyiydi ve herkes (serkan tek hariç) olumluydu. yilsonunda belli olur artık durum, az kaldı detaylı yazacağım
Selena asla ak dediğine kara kara dediğine ak demez canım. Daha bugün bütün falları okudum. Mailden altı fal tellweden dört fal atmışım kendisine. Bazen üslubu yanlış anlaşılabiliyor onun bence yanlış anlamış olabilirsin.
Ben de baya güvenirim de bazen anlaşılmıyor cidden ne kastettiği. Bir de o kadar kibar ki, olumsuzu bile olumlu bir havada anlatıyor. Selenaya ben de güvenirim ama bana inatla olumlu dediği bir olayla ilgili, gerçekten çok olumsuz şeyler yaşanıyor. Düzelecek diyor ama sanmıyorım. İnatla bütün fallarda düzelecek dediği için dedim sana da, kolay kolay fal değiştirmez diye. :)daha once sitede baktirmistim canim, bu kez maille baktirdim, o nedenle dedim. belki digerlerinde cok uzun vadeyi gordu bunda kisa vadeyi ya da tam tersi, bilemedim. yani olaylar kotu gidecekken duzelir ya da bir sureligine duzelir sonra gene kotuye gider belki, ben de seleneya epey guvenirim, boyle bir seydir herhalde :))
sonu pembiş mi? bi de evlendirmiş mi? herkesi evlendiriyor sanırım elif hanzadeElif Hanzade ...ama gecmiş-an-sormadığm sorabileceğim soruları tek tek cevaplamıştı dopdolu bi faldıHümadan iyiydi
Gönlü bol demekki kadıncağızın sağolsun ne diyelimsonu pembiş mi? bi de evlendirmiş mi? herkesi evlendiriyor sanırım elif hanzade
Selena ne kadara bakıyo? mail adresini alabilir miyimBen de baya güvenirim de bazen anlaşılmıyor cidden ne kastettiği. Bir de o kadar kibar ki, olumsuzu bile olumlu bir havada anlatıyor. Selenaya ben de güvenirim ama bana inatla olumlu dediği bir olayla ilgili, gerçekten çok olumsuz şeyler yaşanıyor. Düzelecek diyor ama sanmıyorım. İnatla bütün fallarda düzelecek dediği için dedim sana da, kolay kolay fal değiştirmez diye. :)
pekiiii kızlar Venüs mü Nesibe mi falsepetinde?Aa falsepetinde bakıma devam ediyor mu? Süper. Ben pek bakım yapmıyor artık diye biliyordum. Sağol canım
30a bakıyor canım medyumselena@hotmail.comSelena ne kadara bakıyo? mail adresini alabilir miyim
Hahahaha bana da yıllar önce ne için fal atsam olumsuz konuşurdu. Yine de çok sevmiştim. Ya keşke gerçekten, kurtulsak şu fallardan.Bana genelde olumsuz konuşuyor ama hala en çok ona güveniyorum nedense, onunki de olmazsa fal işinden iyice soğurum sankiyani fena da olmaz belki tabii, başka türlü kurtuluş yok
30a bakıyor canım medyumselena@hotmail.com
Teşekkür ederim30a bakıyor canım medyumselena@hotmail.com
Selena genel olarak tutturuyor mu fallarıHahahaha bana da yıllar önce ne için fal atsam olumsuz konuşurdu. Yine de çok sevmiştim. Ya keşke gerçekten, kurtulsak şu fallardan.
asenata nasıl ulaştınız acabaUzun zamandır bekliyorum gelişme olsa da yazsam diye ama sizleri okumayı sürdürüyorum hic kaçırmadan, oyumu da kullandımgelişme pek olmadı, hatta kötüye gitti sanki... ama bu esnada asenat, sezgi, nehir ve derin'i denemiş oldum. selena, şevval, ecem23, serkan tek ve humaya da tekrar baktırdım. sezgi, asenat ve derin'e hiç detay vermedim ve epey iyilerdi. ama sezginin verdiği tarih geçti maalesef. diğerlerine daha var. sezgi tarihlerde nasıl genel olarak? bir de selena daha önce olumsuz konuşmuştu aynı konuyla ilgili, şimdi daha olumlu. fikir değiştirdiği olmuş muydu size? yoksa diğer fallari göremediği için mi farklı konuştu acaba emin olamadım, çok güvenirim de ona, olumlu olunca inanamadım herhalde şevval de iyi bence, sonucu tutmuyor genelde ama an çok iyi. huma da öyle. nehir de hiç fena değildi. Yani son zamanlarda baktirdigim herkes anda çok iyiydi ve herkes (serkan tek hariç) olumluydu. yilsonunda belli olur artık durum, az kaldı detaylı yazacağım
Kişiden kişiye değişiyor tabi ama dedim ya şuan durumlar olumsuz diye, taa beş ay önce ima etmiş bu durumu mesela. Okuyunca anladım. Bana tutar falları genelde. İlk iki falı, benim eski ilişkim ile ilgili olanlar, kapanan mevzuyla ilgili yani, harfi harfine tutmuştu.Selena genel olarak tutturuyor mu falları
Anladım teşekkür ederim, şu ara çok baktırdım hem yüz yüze hem online biraz ara vermem gerek fallarla boğuşuyorum resmen rüyamda eren e gittiğimi gördüm hatta nasıl bir bilinçaltıysa adam rüyamda bilemiyodu bende s.çt.n şimdi sıva diyodum yani kafayı bozdum normal hayata döneyim biraz sonra onu da denicem Asenat ı gizem i huma o bu şu çok kişi var :)Kişiden kişiye değişiyor tabi ama dedim ya şuan durumlar olumsuz diye, taa beş ay önce ima etmiş bu durumu mesela. Okuyunca anladım. Bana tutar falları genelde. İlk iki falı, benim eski ilişkim ile ilgili olanlar, kapanan mevzuyla ilgili yani, harfi harfine tutmuştu.
Ya ben de şu sıralar o kdr abarttım ki, mesela bi arkadaş burda asiye diye birini söylemiş, gittim ona attım şuan falı bekliyorum. Ya kimin adını duysam atıyorum. Gerçekten hem para israfı hem de herkesin enerjisini dahil ediyoruz hayatımıza iyi değil. Ama naparsın işte çaresizlikAnladım teşekkür ederim, şu ara çok baktırdım hem yüz yüze hem online biraz ara vermem gerek fallarla boğuşuyorum resmen rüyamda eren e gittiğimi gördüm hatta nasıl bir bilinçaltıysa adam rüyamda bilemiyodu bende s.çt.n şimdi sıva diyodum yani kafayı bozdum normal hayata döneyim biraz sonra onu da denicem Asenat ı gizem i huma o bu şu çok kişi var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?