evet son kart kupa altılısı cıktı ; ama evlendirdi ... Size de bu insanla evllk kapınızın acık olduğunu görüyorum dedi dmi....Gönlü bol demekki kadıncağızın sağolsun ne diyelim
asenata nasıl ulaştınız acaba
Yok ben ona hiç baktırmadım ya belli de olmaz bi bakarsın evlenmişsinevet son kart kupa altılısı cıktı ; ama evlendirdi ... Size de bu insanla evllk kapınızın acık olduğunu görüyorum dedi dmi....
Amin inşallah ya bende bu durumdayım,, faturam 370 tl geldi ailem baya sorun çıkardı kontörlüye çevirdiler. anneme kartımı verdim şu bağımlılıktan kurtulmak istiyorum en son kredilerimi bitirdim biraz ara vermekte fayda var, bide enerji çok önmli onda iyi olan sende iyi olmuo bazen o yüzdrn biraz tutmak lazım, sadece yüz yüze gidersem giderim, valla bu adamlar bizi bu hale düşürüyo onlar gezmede tozmadaYa ben de şu sıralar o kdr abarttım ki, mesela bi arkadaş burda asiye diye birini söylemiş, gittim ona attım şuan falı bekliyorum. Ya kimin adını duysam atıyorum. Gerçekten hem para israfı hem de herkesin enerjisini dahil ediyoruz hayatımıza iyi değil. Ama naparsın işte çaresizlikinşallah bir an önce her şey sonuçlanır da allah bizi kurtarır bu fal işlerinden
Valla suç bizde, adamların suçu yok. Biz kendi kendimize umut yaratmak istiyoruz belki deAmin inşallah ya bende bu durumdayım,, faturam 370 tl geldi ailem baya sorun çıkardı kontörlüye çevirdiler. anneme kartımı verdim şu bağımlılıktan kurtulmak istiyorum en son kredilerimi bitirdim biraz ara vermekte fayda var, bide enerji çok önmli onda iyi olan sende iyi olmuo bazen o yüzdrn biraz tutmak lazım, sadece yüz yüze gidersem giderim, valla bu adamlar bizi bu hale düşürüyo onlar gezmede tozmada
Belki de öyle birini tanıyorum adamın ilişkisi var çok mutlu falcılar ona dönecek dedi diye kız hala bekliyo, biz hayatın akışına bıraksak zaten olması gereken oluyo bir gün de 7 tane online baktırdım yetmedi yüz yüze baktırdım o gün içinde saçmalık ya, aslında okul işim olsa işe girsem biraz kafam dağılır da bekleyiş içindeyim, ya çok sinir oluyorum kendime tekmeleyesim geliyo hatta, terapi lazımValla suç bizde, adamların suçu yok. Biz kendi kendimize umut yaratmak istiyoruz belki de
Asiyede yani maşallah. olumlu konuştuğu var mı acaba felaket tellallığıKızlar asiyeden falım geldi über olumsuz konuşmuş ama anı efsane bilmiş gerçekten pes dedim
Güzel fikir:)aslında M Motherofdragon ilk mesaja anket konusunun linkini koymaya ne dersin?
Ya şoktayım inan bu kdr şeyi nasıl bilebilirAsiyede yani maşallah. olumlu konuştuğu var mı acaba felaket tellallığı
Kızlar asiyeden falım geldi über olumsuz konuşmuş ama anı efsane bilmiş gerçekten pes dedim
o kadar iyi diyosun?Ya şoktayım inan bu kdr şeyi nasıl bilebilir
aynen, benim de oyleydi. byv'dekiler nasil bu kadar biliyor anlamiyorum. serkan tek, asiye, fama, sema ve cem'e baktirdim ordan, hepsi de anda super otesiydi. sonuclarini farkli bagladilar o kadar
vallahi kadına şok oldum. İnşallah anda süper iyi ama geleceği bilemeyen biridir hatta inşallah tanıdık biridir ne diyim :) çünkü cidden durumun olumsuz sonuçlanmasını hiç istemiyorum. Ama efsane bi faldı.o kadar iyi diyosun?kızlar böyl şeyler yazmayııın bana
Bilerek bazısı kötü konuşuyo bn pembeci değilim ayağına tabii hepsi öle mi bilinmez :)Asiyede yani maşallah. olumlu konuştuğu var mı acaba felaket tellallığı
Selena genel olarak tutturuyor mu falları
Kişiden kişiye değişiyor tabi ama dedim ya şuan durumlar olumsuz diye, taa beş ay önce ima etmiş bu durumu mesela. Okuyunca anladım. Bana tutar falları genelde. İlk iki falı, benim eski ilişkim ile ilgili olanlar, kapanan mevzuyla ilgili yani, harfi harfine tutmuştu.
Yesilcingene mi dedi bunuOlumsuz düşünme, yalnız her dediği olucak diye bişi yok başka falcı dedi mi? bide bende de bi çok ayrıntı bildi hatta yeni yazdım foruma iletişim dedi sorgulamak anlamak maksadında dedi ve harfi harfi çıktı, bu adam sana seni sevmiyorum dicek dedi sonra it gibi pişman olucak dedi ve oldu da
Asiyeye ne attın sen kuzu?Kızlar asiyeye fal atıp benim gibi böyle şoklara giren varsa nolur bana yazsın ben çok şaşırdım ya kendime gelemiyorum şuan şoktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?