Binnaz Abla

Amin inşallah ya bende bu durumdayım,, faturam 370 tl geldi ailem baya sorun çıkardı kontörlüye çevirdiler. anneme kartımı verdim şu bağımlılıktan kurtulmak istiyorum en son kredilerimi bitirdim biraz ara vermekte fayda var, bide enerji çok önmli onda iyi olan sende iyi olmuo bazen o yüzdrn biraz tutmak lazım, sadece yüz yüze gidersem giderim, valla bu adamlar bizi bu hale düşürüyo onlar gezmede tozmada

Valla suç bizde, adamların suçu yok. Biz kendi kendimize umut yaratmak istiyoruz belki de

Valla suç bizde, adamların suçu yok. Biz kendi kendimize umut yaratmak istiyoruz belki de
Belki de öyle birini tanıyorum adamın ilişkisi var çok mutlu falcılar ona dönecek dedi diye kız hala bekliyo, biz hayatın akışına bıraksak zaten olması gereken oluyo bir gün de 7 tane online baktırdım yetmedi yüz yüze baktırdım o gün içinde saçmalık ya, aslında okul işim olsa işe girsem biraz kafam dağılır da bekleyiş içindeyim, ya çok sinir oluyorum kendime tekmeleyesim geliyo hatta, terapi lazım

aynen, benim de oyleydi. byv'dekiler nasil bu kadar biliyor anlamiyorum. serkan tek, asiye, fama, sema ve cem'e baktirdim ordan, hepsi de anda super otesiydi. sonuclarini farkli bagladilar o kadar

o kadar iyi diyosun? kızlar böyl şeyler yazmayııın bana
vallahi kadına şok oldum. İnşallah anda süper iyi ama geleceği bilemeyen biridir hatta inşallah tanıdık biridir ne diyim :) çünkü cidden durumun olumsuz sonuçlanmasını hiç istemiyorum. Ama efsane bi faldı.

yeşilçingene benden de görü alamamış

kızlar tellwede 20 kredi kimi önerirsiniz?

Selena genel olarak tutturuyor mu falları

Selenaya 2 sene önce benim diğer ex için attığım falların hepsi harfi harfine çıktı. Ama 1 senedir bu yeni kişi için attığım fallar katiyyen çıkmıyor. An, geçmiş falan güzel de gelecek çıkmadı hiç bu son fallarında...

Arkadaşlar, binnazda ceren ezgi ve selma aydın hakkında ne düşünüyorsunuz? Ceren ezgi anı baya bildi bende. Selma Aydın da kısa vade verdi beklemedeyim bakalım.

Yesilcingene mi dedi bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…