Ben fallarımda bir olumlu bir olumsuz duymaktan yoruldum bekleyip göreyim diyorum, geçen senede yeşilçingene bana baktığında başka biri için hiç bilemedi ama sonu yok dedi uğraşma değmez dedi, fakat bu kişiyle ilgili enerjimiz baya tutarlı bakalımSelenaya 2 sene önce benim diğer ex için attığım falların hepsi harfi harfine çıktı. Ama 1 senedir bu yeni kişi için attığım fallar katiyyen çıkmıyor. An, geçmiş falan güzel de gelecek çıkmadı hiç bu son fallarında...
Kimseyeşilçingene benden de görü alamamış
kızlar tellwede 20 kredi kimi önerirsiniz?
Su attım ya şoktayım asiye eğer tanıdıksan, burayı falan okuduysan, ya da aynı lafları herkese sayıyorsan lütfen vebalimi alma çünkü çok etkilendim bana da yazıkAsiyeye ne attın sen kuzu?
EvetYesilcingene mi dedi bunu
ya gitti mi 20 liram birini bul banaKimsehepsi boş y
Çok mu kötü konuştuSu attım ya şoktayım asiye eğer tanıdıksan, burayı falan okuduysan, ya da aynı lafları herkese sayıyorsan lütfen vebalimi alma çünkü çok etkilendim bana da yazık
Dolunay 34 var uygun ama çok ii baktır derimya gitti mi 20 liram birini bul bana
Baya kötü konuştu da ben o kdr şeyi bilmesinin şokundayım inan. Gelecek konusunda daha önce deneyimleyip falını yaşadığım insanların dedikleri daha öncelikli şuan benim için. Asiyeyi ilk kez denedim. Şoklardan şoklara girdim orası ayrı.Çok mu kötü konuştu
Abowww inşallah gelecek çıkmaz diyelim,Baya kötü konuştu da ben o kdr şeyi bilmesinin şokundayım inan. Gelecek konusunda daha önce deneyimleyip falını yaşadığım insanların dedikleri daha öncelikli şuan benim için. Asiyeyi ilk kez denedim. Şoklardan şoklara girdim orası ayrı.
Amiin kuzucum yazarım çıkıp çıkmadığını zaten ama an efsaneAbowww inşallah gelecek çıkmaz diyelim,
Kahvede falan da iyi mi acaba atsam mı kiBaya kötü konuştu da ben o kdr şeyi bilmesinin şokundayım inan. Gelecek konusunda daha önce deneyimleyip falını yaşadığım insanların dedikleri daha öncelikli şuan benim için. Asiyeyi ilk kez denedim. Şoklardan şoklara girdim orası ayrı.
İnan bilmiyorım ben su attımKahvede falan da iyi mi acaba atsam mı ki
Ya ben baktırmayayım en iyisi bi kaç hafta sonra tutayım kendimi :) olumluya da olumsuzu da unutmak gerek, ya ben genelde rüyaya yatarım bu tarz şeylerde arada çıkar, hatta online baktırdığım bi falcı rüyalarını dikkate al haberci çoğu diye ve harbiden de öyle, kendine öyle bişi yap daha iyi olur, umarım da musmutlu haberler verirsin :)Amiin kuzucum yazarım çıkıp çıkmadığını zaten ama an efsane
Amiin canım çok sağol yaaYa ben baktırmayayım en iyisi bi kaç hafta sonra tutayım kendimi :) olumluya da olumsuzu da unutmak gerek, ya ben genelde rüyaya yatarım bu tarz şeylerde arada çıkar, hatta online baktırdığım bi falcı rüyalarını dikkate al haberci çoğu diye ve harbiden de öyle, kendine öyle bişi yap daha iyi olur, umarım da musmutlu haberler verirsin :)
Kızlar asiyeye fal atıp benim gibi böyle şoklara giren varsa nolur bana yazsın ben çok şaşırdım ya kendime gelemiyorum şuan şoktan
E ayrılmayacaksın diyor ama şimdi de bu saçma değil mi? Sorunlarını buraya yazdın mı ? Burayı mı okuyor acaba? Bana selenayla tamamen zıt konuştı. Asiye tekrar tekrar söylüyorım burayı okuyup yazdıysan bunu da okuyorsun demektir. Yapma etme çok etkilendimCanım aynı bende şok oldun 3 ay önce su falı attım Kasım ayının ilk haftası ayrılacağımı söyledi. O gün çok saçma geldi sadece biraz sıkıntılarımız vardı hatta çok kızarak falımı iade etmesini istedim bana iade etti ama olacaklar bunlar sende zamanı gelince göreceksin demişti. Aynen dediği oldu ve 5 gün önce evi terk etti. yine gönderdim iki gün önce ve kendisinden çok özür diledim. İnan bu zamana kadar o kadar fal baktırdım ama beni bu şekilde şaşırtan olmadı Selana ve Aylin hariç
Yeni attığım falda olumlu konuşmuş 10 gün içinde tekrar tartışacağımızı ama 2016 bitmeden tekrar birleşeceğimizi söyledi bakalım zaman gösterecek inşallah dediği olur
Özelden yazar mısın neler söylediğini kuzum? Takma bu kadar hangi falımız çıktı ki asiye çıksınE ayrılmayacaksın diyor ama şimdi de bu saçma değil mi? Sorunlarını buraya yazdın mı ? Burayı mı okuyor acaba? Bana selenayla tamamen zıt konuştı. Asiye tekrar tekrar söylüyorım burayı okuyup yazdıysan bunu da okuyorsun demektir. Yapma etme çok etkilendim
Orası öyle kuzum ama fal o kdr iyiydi ki şoklardayım ya neyse hayırlısı artık. Yani kavgamızı anlatmıştım mesela burda onu bile bilmişÖzelden yazar mısın neler söylediğini kuzum? Takma bu kadar hangi falımız çıktı ki asiye çıksınSana enerjisi en fazla uyan selena hem olumlu düşün
akrepgoz iyi ama kaç tl bilmiyorum 2o diye hatırladımya gitti mi 20 liram birini bul bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?