Binnaz Abla

Ben fallarımda bir olumlu bir olumsuz duymaktan yoruldum bekleyip göreyim diyorum, geçen senede yeşilçingene bana baktığında başka biri için hiç bilemedi ama sonu yok dedi uğraşma değmez dedi, fakat bu kişiyle ilgili enerjimiz baya tutarlı bakalım

Kahvede falan da iyi mi acaba atsam mı ki

Amiin kuzucum yazarım çıkıp çıkmadığını zaten ama an efsane
Ya ben baktırmayayım en iyisi bi kaç hafta sonra tutayım kendimi :) olumluya da olumsuzu da unutmak gerek, ya ben genelde rüyaya yatarım bu tarz şeylerde arada çıkar, hatta online baktırdığım bi falcı rüyalarını dikkate al haberci çoğu diye ve harbiden de öyle, kendine öyle bişi yap daha iyi olur, umarım da musmutlu haberler verirsin :)

Amiin canım çok sağol yaa

Kızlar asiyeye fal atıp benim gibi böyle şoklara giren varsa nolur bana yazsın ben çok şaşırdım ya kendime gelemiyorum şuan şoktan

Canım aynı bende şok oldun 3 ay önce su falı attım Kasım ayının ilk haftası ayrılacağımı söyledi. O gün çok saçma geldi sadece biraz sıkıntılarımız vardı hatta çok kızarak falımı iade etmesini istedim bana iade etti ama olacaklar bunlar sende zamanı gelince göreceksin demişti. Aynen dediği oldu ve 5 gün önce evi terk etti. yine gönderdim iki gün önce ve kendisinden çok özür diledim. İnan bu zamana kadar o kadar fal baktırdım ama beni bu şekilde şaşırtan olmadı Selana ve Aylin hariç

Yeni attığım falda olumlu konuşmuş 10 gün içinde tekrar tartışacağımızı ama 2016 bitmeden tekrar birleşeceğimizi söyledi bakalım zaman gösterecek inşallah dediği olur

E ayrılmayacaksın diyor ama şimdi de bu saçma değil mi? Sorunlarını buraya yazdın mı ? Burayı mı okuyor acaba? Bana selenayla tamamen zıt konuştı. Asiye tekrar tekrar söylüyorım burayı okuyup yazdıysan bunu da okuyorsun demektir. Yapma etme çok etkilendim

Özelden yazar mısın neler söylediğini kuzum? Takma bu kadar hangi falımız çıktı ki asiye çıksın Sana enerjisi en fazla uyan selena hem olumlu düşün

Özelden yazar mısın neler söylediğini kuzum? Takma bu kadar hangi falımız çıktı ki asiye çıksın Sana enerjisi en fazla uyan selena hem olumlu düşün
Orası öyle kuzum ama fal o kdr iyiydi ki şoklardayım ya neyse hayırlısı artık. Yani kavgamızı anlatmıştım mesela burda onu bile bilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…