Binnaz Abla

Ben buraya ayrıldığımı yazdım onada özür dileyerek ayrıldık dedim oda bana ayrılacağını söylemiştim ama sıkıntı yapma uzun sümeyecek deyip tarih verdi. Okuyup okumadığını bilemem ama okusada bana şimdi gidişat olumlu yönde olacak dedi. Bakalım ilk başta tartışma olacak sonra birleşeceksiniz dedi ve net tarihler verdi bilse de bilmese de buradan paylaşacağım canım

Sana özelden yazdım bir bakabilir misin canım

O değil de aklıma Mert Reiki geldi, çok güzel bir ses tonu vardı ve an konusunda bende döktürürdü ağzım açık kalırdı. Ama her beğendiğim falcı gibi o da artık bakım yapmıyor sanırım

bana tam tersini söyledi canım bi iletişim var dedi bi yok dedi bende tam tersi açıkcası birdaha da ne baktırırım selenaya ne yanından geçerim bide bunu deyince bilmiyrm çokda iyi bi falcı değilim dedi ne diyceğimi bilemedim

Hahah canım ya enerjin tutmamış demekki. Hakkını yediremeyeceğim, selena enerjisi tutana çok iyi falcıdır. Bir de sonuç olumsuzsa küçük iletişimleri pek önemsemez selena. Israr edince aşırı olumsuz konuşmamak adına o küçük iletişimleri de ekler. İletişim var ya da yok, bilemem ama sonucu nettir selenanın. Ya olacak ya olmayacak.

kızlar selam ankara çidan cafede figen var gidenizniz varmı

Canım inşallah ortada öyle bir şey yoktue ama yapmak isteyen biri olduktan sonra mekan,zaman gibi koşullar o kadar kötü bir insanı etkilemiyor bir şekilde mutlaka yapıyor sen sadece dua et

Benim binnazda 4 hesabım vardı ikisini çok aktif kullanırdım bir dönem gaza gelip birikmiş fallarımı temizlemiştim 2 hesaptan baktırmaya devam etmiştim sonra diğer hesabı da kapatmıştım. 2012 den beri binnazda fal baktırırım ve elene elene kalmış hesaptaki fal sayım şu an 50. Size garanti veriyorum ki artık binnazda yaklaşık 300 falım vardır ve bu anormal sayılabilecek bir durum. Bu kadar çok baktırdım öngörülerine ciddi güvendiğim 2-3 falcı var. Benim fal merakım her zaman vardı ama böyle deli gibi günde 3 fal atmazdım. Aklıma esince baktırırdım tekrar tekrar üstüne düşmezdim olay olduğunda da "falcı bildi" olur bir daha giderdim. Asenat eski formuna dönene kadar binnazın bir manası yok orayı sileceğim Sezgiye zaten özelden atarım site kazanacağına kendisi kazansın. Sema ve famaya da ara ara atarım zaten başka cezbeden falcı yok. Telefon faturam ikinci kez 420 lira geldi ve bu baktırdığım falların tamamı değil, kredi kartıyla fal kredi aldığım da oldu cidden sözüm meclisten dışarı ama böyle saçmalık olmaz. Bizim Allahın verdiği iradeyle bulamadığımız cevapları hiçbir falcı bize veremez en azından periyotları uzatmak falcı sayısını azaltmakta fayda var. Çok konuştum ama bir de istanbulda olanlar bence bu sitelere para kaptırmasın bile yüz yüze daha ucuza baktırabilecekleri bir sürü iyi falcı var:) pazar pazar canım sıkılıyor da aklıma ne geldiyse yazdım:))

kızlar sezgi niye hıc girmıyo ya bn atanıyorum ona

Yok, byv asiye. sonu çok olumsuzdu ama, o yüzden takilmamayi tercih ettim :)) maya demir'e bir kez baktırdım, fena patladı hem de. o an iyiymiş gibi gelmişti ama alakası yokmuş...
aynen kuzu banada patladı pğeki sen huma bal hulya demır benna kucuker hakkında ne düşünüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…